Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα τα φώτα σας αν μπορεί να γίνει γιατί έχω χαθεί με τόσους κανονισμούς που διαβάζω...

Δουλεύω σε μια εταιρεία πλήρη απασχόληση (ιδιωτικό τομέα) και σκέφτομαι κάτι σε δεύτερη δουλειά.

Από θέμα νόμου βρήκα ότι δεν μπορώ να δουλέψω σε δεύτερο εργοδότη παρά μόνο σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Αλλά τι παίζει αν θέλω σαν εκπαιδευτικός;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aris.04 είπε

Καλησπέρα,

Θα ήθελα τα φώτα σας αν μπορεί να γίνει γιατί έχω χαθεί με τόσους κανονισμούς που διαβάζω...

Δουλεύω σε μια εταιρεία πλήρη απασχόληση (ιδιωτικό τομέα) και σκέφτομαι κάτι σε δεύτερη δουλειά.

Από θέμα νόμου βρήκα ότι δεν μπορώ να δουλέψω σε δεύτερο εργοδότη παρά μόνο σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Αλλά τι παίζει αν θέλω σαν εκπαιδευτικός;

Διάβασε εδώ το ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄

https://www.kodiko.gr/nomothesia/document/152582/nomos-3528-2007

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Sibyl είπε

Διάβασε εδώ το ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄

https://www.kodiko.gr/nomothesia/document/152582/nomos-3528-2007

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Μέρος Β' κεφάλαιο Β' λέει την περίπτωση που δουλεύεις δημόσιο και θες να δουλέψεις και στον ιδιωτικό τομέα. Η περίπτωση μου είναι το ανάποδο. Επειδή δουλεύω ήδη στον ιδιωτικό μπορώ να κάνω αίτηση αν βγει κάτι που με βολεύει στο δημόσιο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, aris.04 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Μέρος Β' κεφάλαιο Β' λέει την περίπτωση που δουλεύεις δημόσιο και θες να δουλέψεις και στον ιδιωτικό τομέα. Η περίπτωση μου είναι το ανάποδο. Επειδή δουλεύω ήδη στον ιδιωτικό μπορώ να κάνω αίτηση αν βγει κάτι που με βολεύει στο δημόσιο;

Στην ουσία, το ίδιο πράγμα είναι.:) Για να μπορέσεις να δουλέψεις στο Δημόσιο, θα πρέπει να ισχύουν αυτά που αναφέρονται στο κεφάλαιο Β άρα αν η δουλειά σου στον ιδιωτικό τομέα αντίκειται σε κάτι απ΄αυτά, δεν θα μπορέσεις να δουλέψεις ως εκπαιδευτικός.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...