Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, SabotazNic είπε

image.png.19d27945e8274c843b48cb068e18a874.png

Κακά τα ψέματα, είναι πολύ χαζές ταινίες για κοινό τρίτου κόσμου άλλα είναι άβλαβης και εύκολη διασκέδαση όποτε βγάζει τα λεφτά της. Αν μη τι άλλο, δεν έχει γίνει woke. Κάτι είναι και αυτό. Εγω, παντως, θα παει να το δω μια Κυριακή γιατί έχει Τζείσον Στείθαμ μέσα αν και είμαι σίγουρος ότι δεν θα εστιάσουν και τόσο στον μόνο ενδιαφέρον ηθοποιό στην ταινία και θα έχει περισσότερο Μπρι Λαρσόν (μπλιαχ) από τον γαμάτο Στείθαμ.

Priorities - 9GAG

Επεξ/σία από achileesxi
  • Moderators
Δημοσ.

Damn, περίμενα ότι θα βλέπαμε μέχρι το τέλος του ξύλου μεταξύ Theron/Rodriguez τόσο που το κράταγαν.

Και για το κλασσικό, εκείνο το αμάξι με τα κανόνια, γιατί δεν είχε οδηγό; Δεν είδα κανέναν στην θέση του. :P

Ο ορισμός του "shutting off brain and grabbing some pop corn" είναι αυτή η σειρά. :D

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Damn, περίμενα ότι θα βλέπαμε μέχρι το τέλος του ξύλου μεταξύ Theron/Rodriguez τόσο που το κράταγαν.

Insert "manofculture" meme here.

Δημοσ.

Και αν δεν κάνω λάθος, είναι η τελευταία ταινία. Οπότε ετοιμαστείτε να σπάσουν όλους τους νόμους τις φυσικής μαζί, σε μια ταινία. 

Θα ήταν ωραίο αν έφερναν καμία Eva Mendes πίσω έτσι για κάνα cameo. Να δώσει το πάμε στον μοναδικό αγώνα που θα είχε μέσα ρε παιδί μου. Κρίμα. 

Δημοσ.

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν θα είναι μία ταινία το "Χ", αλλά περισσότερες (ίσως και 3).

God help us, αν δεν είναι εντελώς μούφα η φήμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το περσινό μπροστά του πάει για όσκαρ, 6/10 και πολύ του είναι.

Επεξ/σία από giorgos4ever
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/5/2023 στις 5:32 ΜΜ, Πέτρος είπε

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν θα είναι μία ταινία το "Χ", αλλά περισσότερες (ίσως και 3).

God help us, αν δεν είναι εντελώς μούφα η φήμη.

Πήγα το είδα σήμερα. Ναι τουλάχιστον άλλο ένα θα υπάρχει. Συγκριτικά με τα προηγούμενα FF τελείωσε αυτό το Α μέρος σε αρκετά κρίσιμο σημείο σχετικά με την συνέχεια. Κατά τα άλλα κλασικό FF.. Το παρακολούθησα ευχάριστα όπως όλα τα FF. Και επίσης spoiler επιστροφής χαρακτήρα πριν τους τελικούς τίτλους..

Επεξ/σία από bbbb
  • Like 2
Δημοσ.

Ακόμα και για ταινία FF είναι πολύ άθλια. Βαρετή, ανούσια και κάθε συναίσθημα είναι μουφα. Ένα πολύ ευγενικό 4αρι από δέκα.

Να το χαρουν το σπιν-οφ για τον χαρακτήρα της Μπρί Λάρσον. Μονό ο θεουλης Στειθαμ αξίζει τα λεφτά σου σε αυτήν την παπάρια. Δεν είναι woke δηλητηριασμένη βλακεία άλλα και πάλι, δεν είναι καλή. Ούτε καν.

Brie Larson Celebrates Premiere Of 'Fast X' With Roman Pizza(ήταν λίγο καύλα όμως η Μπρι, κακά τα ψέματα..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...