LLLEFTERIS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 20 ώρες πριν, burnthecity είπε Καλησπέρα ο σκληρός φεύγει κάθε φοράω που κουνάω το λαπτοπ υπάρχει καμία πατέντα για να λυθεί το πρόβλημα πατροπαραδοτα ή θέλει τεχνικό; Πρεπει να ανοιξεις νεο θεμα δικο σου οχι σε καζανι που εχει φασολαδα να ριξεις ρεβυθια. Στο νεο θεμα γραψε και ποιο ακριβως φορητο εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnthecity Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 22 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Πρεπει να ανοιξεις νεο θεμα δικο σου οχι σε καζανι που εχει φασολαδα να ριξεις ρεβυθια. Στο νεο θεμα γραψε και ποιο ακριβως φορητο εχεις. Φίλε μου δε βοηθάς ιδιαίτερα επίσης το θέμα λέγεται πρόβλημα στο λαπτοπ είναι καζάνι που χει λίγο απολα μέσα πιστεύω Ένα ντελ είναι μου το χε δώσει ένας φίλος μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Στις 20/2/2023 στις 12:18 ΠΜ, burnthecity είπε Καλησπέρα ο σκληρός φεύγει κάθε φοράω που κουνάω το λαπτοπ υπάρχει καμία πατέντα για να λυθεί το πρόβλημα πατροπαραδοτα ή θέλει τεχνικό; Bάλε κάτι,πχ ένα κομμάτι σφουγγάρι , να μην έχει περιθώριο να κουνηθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 ταινια διπλης όψης , ή όπως είπε κ ο φίλος σφουγγαράκι, χαρτονάκι κλπ να το κρατάει κόντρα μην ξεκουμπώνει κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giavra Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Στις 20/2/2023 στις 2:18 ΠΜ, burnthecity είπε Καλησπέρα ο σκληρός φεύγει κάθε φοράω που κουνάω το λαπτοπ υπάρχει καμία πατέντα για να λυθεί το πρόβλημα πατροπαραδοτα ή θέλει τεχνικό; ναι να διπλωσεις και βαλεις στο κενο αναμεσα στον δισκο και στο λαπτοπ σου ενα μικρο κομματι λουρι πλαστικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnthecity Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Eiste wraioi kati tha kanoume Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Στις 21/2/2023 στις 8:49 ΜΜ, burnthecity είπε Φίλε μου δε βοηθάς ιδιαίτερα επίσης το θέμα λέγεται πρόβλημα στο λαπτοπ είναι καζάνι που χει λίγο απολα μέσα πιστεύω Ένα ντελ είναι μου το χε δώσει ένας φίλος μου Εγω ειπα να ανοιξεις δικο σου θεμα και οχι να γραψεις το προβλημα σου πανω στο θεμα που εχει ανοιξει αλλος για το δικο του προβλημα. Ενα Dell α οκ και εγω εχω ενα ASUS Τωρα επειδη το καταστρεψαμε το θεμα του Σωτηρη μηπως καλυτερα θα ηταν να μας πεις ποιο Dell ακριβως εχεις να δουμε γιατι χτυπαει ο δισκος που λογικα θα λειπει το hdd caddy Στις 22/2/2023 στις 4:25 ΠΜ, burnthecity είπε Eiste wraioi kati tha kanoume Δεν επιτρεπονται τα Greeklish Δεν το λεω εγω οι κανονισμοι του site (Insomnia) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα