chionis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα! Σε περιβάλλον windows 11, όταν επιχειρώ να αποθηκεύσω εφαρμογή, πχ antivirus mcafee, στην εγκατάσταση ζητάει όνομα χρήστη και κωδικό. Μόλις τα συμπληρώνω, βγαίνει ένδειξη ότι η ενέργεια αυτή απαιτεί προβιβασμό δικαιωμάτων. Παρακαλω τα φώτα των ειδικών. Ευχαριστώ!
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Μάλλον ο χρήστης με τον οποιό συνδέεσαι είναι user και όχι administrator. Το pc είναι προσωπικό σου ή στη δουλειά;
greekfragma Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 mcafee antivirus? μπορώ να ρίξω μια μολότωφ στο θρεντ?
chionis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, micos000 είπε Μάλλον ο χρήστης με τον οποιό συνδέεσαι είναι user και όχι administrator. Το pc είναι προσωπικό σου ή στη δουλειά; Της δουλειάς. 12 λεπτά πριν, greekfragma είπε mcafee antivirus? μπορώ να ρίξω μια μολότωφ στο θρεντ? Ελεύθερα 😂
greekfragma Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 3 minutes ago, chionis said: Της δουλειάς. Ελεύθερα 😂 επίτηδες θες να βάλεις mcfee στης δουλειάς για να σου δώσουν άδεια;
chionis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Είναι θέμα αυτοσεβασμού😄 Μας έβαλαν ένα antivirus της HP που δεν νομίζω ότι ανταποκρίνεται στα στοιχειώδη.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, chionis είπε Είναι θέμα αυτοσεβασμού😄 Μας έβαλαν ένα antivirus της HP που δεν νομίζω ότι ανταποκρίνεται στα στοιχειώδη. Σε εταιρικους υπιλογιστες δεν εχεις λόγο για το τι αντιβιοτικο θα τρέχει άλλοι αποφασίζουν 4
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Ότι λέει ο Nikos. Αν δεν σου αρέσουν αυτά που βάζει το IT τμήμα σας επικοινώνησε μαζί τους και ζήτα να σου βάλουν αυτά που θέλεις ή να σου ανεβάσουν τα δικαιώματα του χρήστη σου (και να πάρεις ένα ωραίο ΟΧΙ).
clampro Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Στις 12/2/2023 στις 1:58 ΠΜ, chionis είπε Είναι θέμα αυτοσεβασμού😄 Μας έβαλαν ένα antivirus της HP που δεν νομίζω ότι ανταποκρίνεται στα στοιχειώδη. O αγαπημένος μου τύπος χρήστη. Απλά θα αφήσω αυτό εδώ και θα φύγω
manolis940 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Στις 12/2/2023 στις 1:58 ΠΜ, chionis είπε Είναι θέμα αυτοσεβασμού😄 Μας έβαλαν ένα antivirus της HP που δεν νομίζω ότι ανταποκρίνεται στα στοιχειώδη. Ότι είπαν παραπάνω συμφωνώ 100%, απορία έχω γιατί πιστεύεις ότι το McAffee θα κάνει καλύτερη δουλειά απ' αυτό της HP ή το Windows Defender. Πέραν από Eset και BitDefender δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα