Fuel7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους,και ευχαριστω προκαταβολικα. Εχω ενα Beelink GT1.Tα στοιχεια της συσκευής ειναι τα εξής: Beelink GT1 Android 7.1.2 SNB706DBIG20133 Device:q201 Ειχα κάνει παλαιοτερα προσπαθειες ,με kodi για ταινιες,αθλητικά ,σειρες και μουσικη. το εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις,διοτι ειχα καιρο να το δουλέψω,και παρατηρησα οτι μετά την επαναφορα πολλα δεν υποστηριζονται,λογο software hardware ασυμβατοτητας,καθώς και απο την μη ανάβθμιση της συσκευης απο την ιδια την εταιρια. Φανταστειτε οτι ο Launcher της συσκευης μονιμως κρασαρει Αυτο που θέλω να ρωτήσω,ειναι τα εξής 1.Υπάρχουν αναβαθμισεις γηια το συγεκριμενο tv box;;Οταν το αγορασα θεωρειτο απο τα τοπ και τα καλύτερα.Τωρα;Που έχει περάσει η μπογιά του;Υπάρχει η δινατότητα να γνει root και να βάλουμε άλλη version android οπως στα κινητα; 2.Τι εφαρμογές πρέπει να έχει απαραιτητα ένα tv box;;;Τι Launcher,και τι εφαρμογες,αλλα και τι εφαρμογες για ααναπαραγωγη. 3.Μιλωντας με ενα φιλο σχετικα με το kodi,επειδη του ανέφερα οτι σαν εφαρμογη μου ειναι πιο βατη αλλα με κουραζει στο γεγονος οτι πρεπει να γραφω χειροκινητα τα προσθετα,τα οποια με τις σχετικές αναβαθμισεις, καποια απο αυτα σταματανε να δουλευουν).Μου ανέφερε οτι υπάρχουν καποιες ρυθμισεις τις οποιες εχουν κανει ομαδες προγραμματιστων,και τις οποιες τις κανουμε με καποιο τροπο install και μπορουν να παιζουν και να ανανεωνονται, χωρις να υπάρχει προβλημα να σταματησουν να δουλευουν.Υπάρχει περιπτωση να μου πειτε ποια ειναι αυτα και πως μπορω να τα χρησιμοποιησω σε μια εγκατασταση Kodi,και φυσικα install;; Ευχαριστω πολύ προκαταβολικα για τις απαντήσεις σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, Fuel7 είπε Καλησπέρα σε όλους,και ευχαριστω προκαταβολικα. Εχω ενα Beelink GT1.Tα στοιχεια της συσκευής ειναι τα εξής: Beelink GT1 Android 7.1.2 SNB706DBIG20133 Device:q201 Ειχα κάνει παλαιοτερα προσπαθειες ,με kodi για ταινιες,αθλητικά ,σειρες και μουσικη. το εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις,διοτι ειχα καιρο να το δουλέψω,και παρατηρησα οτι μετά την επαναφορα πολλα δεν υποστηριζονται,λογο software hardware ασυμβατοτητας,καθώς και απο την μη ανάβθμιση της συσκευης απο την ιδια την εταιρια. Φανταστειτε οτι ο Launcher της συσκευης μονιμως κρασαρει Αυτο που θέλω να ρωτήσω,ειναι τα εξής 1.Υπάρχουν αναβαθμισεις γηια το συγεκριμενο tv box;;Οταν το αγορασα θεωρειτο απο τα τοπ και τα καλύτερα.Τωρα;Που έχει περάσει η μπογιά του;Υπάρχει η δινατότητα να γνει root και να βάλουμε άλλη version android οπως στα κινητα; 2.Τι εφαρμογές πρέπει να έχει απαραιτητα ένα tv box;;;Τι Launcher,και τι εφαρμογες,αλλα και τι εφαρμογες για ααναπαραγωγη. 3.Μιλωντας με ενα φιλο σχετικα με το kodi,επειδη του ανέφερα οτι σαν εφαρμογη μου ειναι πιο βατη αλλα με κουραζει στο γεγονος οτι πρεπει να γραφω χειροκινητα τα προσθετα,τα οποια με τις σχετικές αναβαθμισεις, καποια απο αυτα σταματανε να δουλευουν).Μου ανέφερε οτι υπάρχουν καποιες ρυθμισεις τις οποιες εχουν κανει ομαδες προγραμματιστων,και τις οποιες τις κανουμε με καποιο τροπο install και μπορουν να παιζουν και να ανανεωνονται, χωρις να υπάρχει προβλημα να σταματησουν να δουλευουν.Υπάρχει περιπτωση να μου πειτε ποια ειναι αυτα και πως μπορω να τα χρησιμοποιησω σε μια εγκατασταση Kodi,και φυσικα install;; Ευχαριστω πολύ προκαταβολικα για τις απαντήσεις σας! θα βαλεις ενα ελληνικο build και θα εισαι ενταξει, μπες στην σελιδα grecotm.club κανε μια εγγραφη και θα τα βρεις ολα εκει. οσο για τις custom rom υπαρχουν, αλλα αν δεν ξερεις να τις περασεις μπορει να καταστρεψεις το μηχανημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, manoskost είπε θα βαλεις ενα ελληνικο build και θα εισαι ενταξει, μπες στην σελιδα grecotm.club κανε μια εγγραφη και θα τα βρεις ολα εκει. οσο για τις custom rom υπαρχουν, αλλα αν δεν ξερεις να τις περασεις μπορει να καταστρεψεις το μηχανημα. Καλημέρα,και ευχαριστω για την απάντηση σου. Το κοιταξα αυτο το site αλλα μου φαινεται σαν ανενενργο. Εαν δεν μου παιζουν καποια πραγματα, κριμα δεν ειναι να μην μπορω να τα χρησιμοποιησω;Εκανα παλιοτερα root τα κινητα μου οποτε δεν θα ειναι τραγικα δυσκολο να γινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Fuel7 είπε Καλημέρα,και ευχαριστω για την απάντηση σου. Το κοιταξα αυτο το site αλλα μου φαινεται σαν ανενενργο. Εαν δεν μου παιζουν καποια πραγματα, κριμα δεν ειναι να μην μπορω να τα χρησιμοποιησω;Εκανα παλιοτερα root τα κινητα μου οποτε δεν θα ειναι τραγικα δυσκολο να γινει. αυτη εδω για απλο android: https://forum.freaktab.com/node/778507 αυτη εδω για android tv rom: https://forum.freaktab.com/node/657916 και δες κανενα βιντεο στο youtube πως περνιουνται. https://grecotm.club καθολου ανενεργο, κανε εγγραφη και θα τα δεις ολα. αν δεν σου ανοιξει το link κανε μια εγγραφη στο freaktab. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από manoskost 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, manoskost είπε αυτη εδω για απλο android: https://forum.freaktab.com/node/778507 αυτη εδω για android tv rom: https://forum.freaktab.com/node/657916 και δες κανενα βιντεο στο youtube πως περνιουνται. https://grecotm.club καθολου ανενεργο, κανε εγγραφη και θα τα δεις ολα. αν δεν σου ανοιξει το link κανε μια εγγραφη στο freaktab. Ερωτηση,εντελως πληροφοριακα,Τα box ειναι rooted;ή πρέπει να γινουν Root? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Fuel7 είπε Ερωτηση,εντελως πληροφοριακα,Τα box ειναι rooted;ή πρέπει να γινουν Root? απλα οι συγκεκριμενες ρομ που βαζει η beelink δεν ειναι τοσο καλες οσο των custom rom που βγαζουν διαφοροι προγγραματιστες, βαζοντας μια τετοια θα δεις μεγαλη διαφορα στο box, απλα να ξερεις οτι ολες ειναι στο android 7, δεν υπαρχουν παραπανω. και ναι το μηχανημα σου ειναι πειραγμενο. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από manoskost 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, manoskost είπε απλα οι συγκεκριμενες ρομ που βαζει η beelink δεν ειναι τοσο καλες οσο των custom rom που βγαζουν διαφοροι προγγραματιστες, βαζοντας μια τετοια θα δεις μεγαλη διαφορα στο box, απλα να ξερεις οτι ολες ειναι στο android 7, δεν υπαρχουν παραπανω. Οκ ωραια!Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου! Εχεις και εσυ to Gt1; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Fuel7 είπε Οκ ωραια!Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου! Εχεις και εσυ to Gt1; το ειχα πολυ παλια, απλα τωρα χρησιμοποιω μονο πιστοποιημενα tv box android tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Οπως;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 mecool KM2, mecool KM2 plus και αν δεν σε ενδιαφερει netflix 4k mecool KM6. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, manoskost είπε mecool KM2, mecool KM2 plus και αν δεν σε ενδιαφερει netflix 4k mecool KM6. Προς το παρον δεν με ενδιαφερει αλλα απο το καλοκαιρι θα με απασχολησει.Ευχαριστω πολυ και για αυτη την πληροφορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα