skepasti21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Πώς μπορεί κάποιος την πατήσει?? Αν δώσεις απλά IBAN δεν μπορούν να σου κάνω κάτι.... Ποια είναι η παγίδα?? 1
georgiouu Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 μαλλον με τα γνωστα κολπακια...σου εστειλα τα 1000 ευρω αλλα κατι δεν πηγε καλα και τωρα θα σου ερθει ενας κωδικος θα μου τον πεις και θα εμφανιστουν τα 1000 ευρω του στελνεις τον κωδικο και μετα σου αδειαζει τον λογαριασμο 1
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Πωω θεέ μου.... Τι κάθονται και γράφουν για απάτες... Τι άλλο θα διαβάσουμε. Από το IBAN και μόνο δε νομίζω να κάνουν κάτι, αλλά επειδή δεν ξέρεις που έχει φτάσει το μυαλό του καθενος και τι σκαρφίζεται, δεν τους λες τίποτα. Πες τους κανένα ψεύτικο IBAN και αν σου πουν δεν μπορούν να στα βάλουν πες τους να προσπαθήσουν πάλι. Αν σου πουν στα έστειλαν και καλά, πες τους δεν είδες τίποτα να προσπαθήσουν πάλι.
georgiouu Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 ΥΓ εν τω μεταξυ εχω την εντυπωση πως οτι απαντηση και να δωσεις σιγουρα θα εχεις κερδισει...δοκιμασε ας πουμε την απαντηση 106
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Paypal .Γιατί κάτι άλλο; Πιο πιθανό να σου στείλει τα 4 αυγά που του έμειναν
Allan-Wake Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Είσαι και πονηρός Έκρυψες το όνομα του για να πάρεις μόνο εσύ το χιλιάρικο, ε? 2
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Paypal .Γιατί κάτι άλλο; Πιο πιθανό να σου στείλει τα 4 αυγά που του έμειναν Kαθολου καλη ιδεα να δινεις το paypal account σου και γενικα οποιοδηποτε account σου σε proven scammers ακομα κι αν γνωριζεις πως να προστατευτεις. Εκτος του οτι θα σου ρχονται εφ'ορου ζωης phising mailακια μεχρι καμια ωρα πανω στην αφηρημαδα σου να την πατησεις , στη συγκεκριμενη απατη του τοπικ βλεπω πολυ πιθανο το κλασσικο: Διαλεγεις πχ paypal, σου στελνει link με DM για να κανεις verify το account και να παρεις το ποσο, κανεις login για verification στο link του DM και well done. Eσυ κι εγω δε θα την πατησουμε, αλλα στανταρ την παταει ετσι πολυς κοσμος, μεταξυ των οποιων και κοσμος που καταλαβαινει οτι ειναι απατη, αλλα εχει τη διαθεση να το τραβηξει για να δει τι θελουν να κανουν ακριβως.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, skepasti21 είπε Πώς μπορεί κάποιος την πατήσει?? Αν δώσεις απλά IBAN δεν μπορούν να σου κάνω κάτι.... Ποια είναι η παγίδα?? Τρελαδικοοοο
skepasti21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Για να γίνουμε σοφότεροι.... Το ευχαριστήθηκα όμως. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Ναι, αυτο που εγραψα παραπανω. Αν το συνεχιζες θα σου εδινε ενα link να κανεις το "verify"/επιβεβαιωση στοιχειων κλπ κι οποιος την πατησει εκει well done.
skepasti21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 46 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Ναι, αυτο που εγραψα παραπανω. Αν το συνεχιζες θα σου εδινε ενα link να κανεις το "verify"/επιβεβαιωση στοιχειων κλπ κι οποιος την πατησει εκει well done. Κι όλα αυτά για να μου κλεψουν το insta? Τι φάση? Και δεν βγάζει και νόημα να βάλω το μεηλ πληρωμής στο insta. Μετάφραση από τα lidl?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, skepasti21 είπε Κι όλα αυτά για να μου κλεψουν το insta? Τι φάση? Και δεν βγάζει και νόημα να βάλω το μεηλ πληρωμής στο insta. Μετάφραση από τα lidl? Απ'οσο καταλαβαινω απο τα συμφραζομενα, θα σου εστελνε το "link επιβεβαιωσης", η σελιδα θα εμοιαζε με την κεντρικη του instagram κι εκει θα σου ζηταγε τα στοιχεια του mail σου. Λογικα mail accounts κλεβει. Για αρχη.
rus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Κερδιζουν ολοι οσοι απαντησουν σωστα ή μηπως μπαινουν σε κληρωση? 2
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, skepasti21 είπε Κι όλα αυτά για να μου κλεψουν το insta? Τι φάση? Και δεν βγάζει και νόημα να βάλω το μεηλ πληρωμής στο insta. Μετάφραση από τα lidl? Ποιο insta ρε συ; Να σου υποκλεψουν κωδικούς ebanking θέλουν η τίποτε αριθμό κάρτας. Το insta χεσμενο το έχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα