Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Πρόκειται να αγορασω ενα μεταχειρισμένο huawei και θα ηθελα να μου πείτε τι να ελέγξω. Πιο πολυ με νοιαζει να δω σε τι κατάσταση είναι η μπαταρία. Υπάρχει καποιος εύκολος τροπος να το ελέγξω σε huawei κινητο? Επίσης τι αλλο να κοιταξω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Figantu είπε

Καλησπέρα! Πρόκειται να αγορασω ενα μεταχειρισμένο huawei και θα ηθελα να μου πείτε τι να ελέγξω. Πιο πολυ με νοιαζει να δω σε τι κατάσταση είναι η μπαταρία. Υπάρχει καποιος εύκολος τροπος να το ελέγξω σε huawei κινητο? Επίσης τι αλλο να κοιταξω?

Καταρχήν να είναι ξεκλείδωτο και να γίνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων ώστε να αφαιρεθεί ο προηγούμενος λογαριασμός. Κατά τα άλλα δοκίμασε αν δουλεύουν όλα σωστά. Κάνε μια κλήση και δες αν ακούς και αν σε ακούνε σωστά. Έλεγξε την κάμερα και αν δουλεύει σωστά το touch id και γενικά ότι μπορείς να τσεκάρεις, τσέκαρε το. Για την μπαταρία ξέρω ότι μπορείς να δεις υγεία σε iphone και κατάσταση σε samsung αλλά για Huawei δεν ξέρω...

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, koutsis είπε

Καταρχήν να είναι ξεκλείδωτο και να γίνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων ώστε να αφαιρεθεί ο προηγούμενος λογαριασμός. Κατά τα άλλα δοκίμασε αν δουλεύουν όλα σωστά. Κάνε μια κλήση και δες αν ακούς και αν σε ακούνε σωστά. Έλεγξε την κάμερα και αν δουλεύει σωστά το touch id και γενικά ότι μπορείς να τσεκάρεις, τσέκαρε το. Για την μπαταρία ξέρω ότι μπορείς να δεις υγεία σε iphone και κατάσταση σε samsung αλλά για Huawei δεν ξέρω...

εγω ξερω πως ολες οι εταιρειες εχουν service mode. Σιγουρα σε αυτα με τα πληκτρα και στο android. Μεσα απο αυτο ολα φαινονται. Ακομα και η  μπαταρια. Μια αναζητηση στο ιντερνετ και θα βρουμε αυτο το "νουμερο" του service mode. Απλα λιγη προσοχη στην περιηγηση των μενου. Σε καποιες περιπτωσεις υπαρχουν και βιντεο παρουσιασης στο youtube

εαν υπαρχει λογαριασμος, καλο θα ειναι να αφαιρεθει πριν το hard reset, με την συσκευη να εχει προσβαση στο ιντερνετ.

Δημοσ.
Στις 11/2/2023 στις 2:25 ΜΜ, Figantu είπε

• Να εχει γινει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων
  • Να κανεις μια δοκιμαστικη κλήση
  • Ελέγχουμε το πλαίσιο της συσκευής για βαθουλώματα που φανερώνουν πτώση. 
  • Έλεγχος WiFi & Bluetooth & touch id αν έχει
  • Κοιτάμε προσεκτικά την οθόνη για γρατζουνιές και τη δοκιμάζουμε με μέγιστη φωτεινότητα. Επίσης, πατάμε σε όλα τα σημεία της οθόνης για να δούμε αν υπάρχει ανταπόκριση.
  • Βάζουμε μια κάρτα Sim και βλέπουμε αν η συσκευή συνδέεται κανονικά στο δίκτυο κινητής (κλήση και δεδομένα).
  • Πραγματοποιούμε αναπαραγωγή μουσικής.
  • Δοκιμάζουμε τις κάμερες και τις βασικές λειτουργίες τους.
  • Εξετάζουμε μία από τις βίδες της συσκευής. Συχνά οι βίδες των κινητών έχουν μια βαφή εργοστασιακά, που αν ξεβιδωθούν και ξαναβιδωθούν, ξεφτίζει. Αν υπάρχουν μόνο υπολείμματα βαφής, σημαίνει πως η συσκευή έχει ανοιχτεί στο παρελθόν.
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/2/2023 στις 8:35 ΜΜ, aces είπε
  • Να εχει γινει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων
  • Να κανεις μια δοκιμαστικη κλήση
  • Ελέγχουμε το πλαίσιο της συσκευής για βαθουλώματα που φανερώνουν πτώση. 
  • Έλεγχος WiFi & Bluetooth & touch id αν έχει
  • Κοιτάμε προσεκτικά την οθόνη για γρατζουνιές και τη δοκιμάζουμε με μέγιστη φωτεινότητα. Επίσης, πατάμε σε όλα τα σημεία της οθόνης για να δούμε αν υπάρχει ανταπόκριση.
  • Βάζουμε μια κάρτα Sim και βλέπουμε αν η συσκευή συνδέεται κανονικά στο δίκτυο κινητής (κλήση και δεδομένα).
  • Πραγματοποιούμε αναπαραγωγή μουσικής.
  • Δοκιμάζουμε τις κάμερες και τις βασικές λειτουργίες τους.
  • Εξετάζουμε μία από τις βίδες της συσκευής. Συχνά οι βίδες των κινητών έχουν μια βαφή εργοστασιακά, που αν ξεβιδωθούν και ξαναβιδωθούν, ξεφτίζει. Αν υπάρχουν μόνο υπολείμματα βαφής, σημαίνει πως η συσκευή έχει ανοιχτεί στο παρελθόν.

αν πας σε καταστημα που πουλανε μεταχειρισμένα πιστευεις θα σε αφησουν  να το ελεγξεις το κινητο?

Επεξ/σία από life is music
  • Confused 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, life is music είπε

αν πας σε καταστημα που πουλανε μεταχειρισμένα πιστευεις θα σε αφησουν  να το ελεγξεις το κινητο?

Οι περισσοτεροι ελεγχοι ειναι εξωτερικοι. Βεβαιως και δικαιουσαι να τοποθετησεις και τη sim για ελεγχο πριν την πληρωμη μεσα στο καταστημα. Αν δεν θελει το οποιοδηποτε κατ/μα απλα δεν αγοραζεις απο εκει και πας σε αλλη επιλογή κατ/τος.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, life is music είπε

Εννοείται θα σε αφήσουν να το ελέγξεις αν ειναι μεταχειρισμένο.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, koutsis είπε

Εννοείται θα σε αφήσουν να το ελέγξεις αν ειναι μεταχειρισμένο.

ναι γιατι μπορει να σου πουν μην το κοιτας και πολυ ρε φιλε ...διοτι ειναι ελεγμένο και παιζει σωστα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...