johnny.darko Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Χαιρεται. Εχω συνδεση οπτικης ινας και η εταιρια μου εδωσε αυτο το router. Επειδη δεν ειμαι γνωστης και δεν εχω βρει πουθενα οδηγο για το συγκεκριμενο, μπορει καποιος να βοηθησει για να ανοιξω port για utorrent; Επισης θα πρεπει πρωτα να δωσω στατικη ip στον υπολογιστη μου; Ευχαριστω Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από johnny.darko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Ναι πάντα στατική στον Η/Υ που θες να κάνεις server και μετά δίνεις σε αυτό μου ανέβασες σαν φωτό την ip του Η/Υ αλλά και την/τις πόρτες και το πρωτόκολλο που θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny.darko Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για τη βοηθεια. Βρηκα καποιους οδηγους και τους ακολουθησα. Απλα τωρα ενα site με δειχνει connectable κι ενα αλλο οχι. Υπαρχει περιπτωση να εχω κανει κατι λαθος; Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από johnny.darko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 ναι, μπορεί να έχεις software firewall στο pc σου και να σε κόβει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 H υπηρεσία στην συσκευή για την οποία έχεις ανοίξει την πόρτα είναι ενεργή και τρέχει; Αν όχι, καλώς την δείχνει κλειστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny.darko Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδια για το utorrent προκειται και ειναι ανοιχτο. Firewall μονο των windows αλλα εχει εξαιρεση για το utorrent. Παντως παρολο που φαινομαι στις σελιδες που με ενδιαφερει connectable κανενα torrent δεν κανει upload... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από johnny.darko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Μηπως εισαι σε cgnat? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny.darko Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Οχι. Μιλησα με την εταιρια και μου ειπαν πως δεν χρησιμοποιουν cgnat. Φαινεται να λυθηκε το προβλημα, ισως τα torrents που ειχα να μην ειχαν leechers. Γενικα ειναι νορμαλ παντως να εχεις μια static ip και ταυτοχρονα αλλη public ip; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, johnny.darko είπε Γενικα ειναι νορμαλ παντως να εχεις μια static ip και ταυτοχρονα αλλη public ip; Αν αναφέρεσαι στο CGNAT, είναι πλέον νορμάλ (αν και όχι συχνό ακόμη) και μακάρι να μην φθάσουμε την υπόλοιπη ευρώπη που είναι η πλειοψηφία χωρίς να σε βγάζουν, παρά μόνον αν πληρώνεις έξτρα μηνιαίο ποσό για να έχεις κανονική δημόσια ΙΡ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση infin1tyGR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Μάλλον αναφέρεται στην static IP του υπολογιστή (στο τοπικό δίκτυο) και στην public IP που παίρνει το router. Το οποίο είναι προφανώς λογικό μιας και είναι διαφορετικά δίκτυα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα