Προς το περιεχόμενο

JM fibre router

johnny.darko
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από infin1tyGR,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρεται. Εχω συνδεση οπτικης ινας και η εταιρια μου εδωσε αυτο το router. Επειδη δεν ειμαι γνωστης και δεν εχω βρει πουθενα οδηγο για το συγκεκριμενο, μπορει καποιος να βοηθησει για να ανοιξω port για utorrent; Επισης θα πρεπει πρωτα να δωσω στατικη ip στον υπολογιστη μου; Ευχαριστω

60613DA3-6BE2-4378-B2DB-6550EBCD6C8E.jpeg

Επεξ/σία από johnny.darko
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι πάντα στατική στον Η/Υ που θες να κάνεις server και μετά δίνεις σε αυτό μου ανέβασες σαν φωτό την ip του Η/Υ αλλά και την/τις πόρτες και το πρωτόκολλο που θες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για τη βοηθεια. Βρηκα καποιους οδηγους και τους ακολουθησα. Απλα τωρα ενα site με δειχνει connectable κι ενα αλλο οχι. Υπαρχει περιπτωση να εχω κανει κατι λαθος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια για το utorrent προκειται και ειναι ανοιχτο. Firewall μονο των windows αλλα εχει εξαιρεση για το utorrent. Παντως παρολο που φαινομαι στις σελιδες που με ενδιαφερει connectable κανενα torrent δεν κανει upload...

Οχι. Μιλησα με την εταιρια και μου ειπαν πως δεν χρησιμοποιουν cgnat. Φαινεται να λυθηκε το προβλημα, ισως τα torrents που ειχα να μην ειχαν leechers. Γενικα ειναι νορμαλ παντως να εχεις μια static ip και ταυτοχρονα αλλη public ip;

1 ώρα πριν, johnny.darko είπε

Γενικα ειναι νορμαλ παντως να εχεις μια static ip και ταυτοχρονα αλλη public ip;

Αν αναφέρεσαι στο CGNAT, είναι πλέον νορμάλ (αν και όχι συχνό ακόμη) και μακάρι να μην φθάσουμε την υπόλοιπη ευρώπη που είναι η πλειοψηφία χωρίς να σε βγάζουν, παρά μόνον αν πληρώνεις έξτρα μηνιαίο ποσό για να έχεις κανονική δημόσια ΙΡ.

• Λύση

Μάλλον αναφέρεται στην static IP του υπολογιστή (στο τοπικό δίκτυο) και στην public IP που παίρνει το router. Το οποίο είναι προφανώς λογικό μιας και είναι διαφορετικά δίκτυα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...