Ukforthemoment Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 37 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε δεν εχει εκδοθει ακομα λογαριασμος..λογω καποια αναβαθμισης που ειχαν λεει στα συστηματα τους εχει ψιλο αργησει..μεσω τηλεφωνου εμαθα για το ποσο του λογαριασμου..απο την αυτοματη συνομιλια που σου βγαζει οταν περνεις..οσο για τις μετρησεις δεν εχω λογο να στειλω ψευτικες..για ποιον λογο να το κανω αυτο ας πουμε.αφου σου λεω οτι πληρωνα κανονικα καθε μηνα απο 145-168 ευρω μαξιμουμ.γιαυτο μου φανηκε περιεργο το ποσο γενικα...σιγουρα υπαρχει μεγαλυτερη καταναλωση λογω γιορτων αλλα ειναι και παλι αρκετα ψηλη.στην ελπεντισον που πηρα πλαι δεν μπορουν να με β οηθησουν ακομα γιατι δεν εχει εκδοθει κανονικα ο λογαριασμος ακομα για να μπορεσουν να το δουν. Το υπολογίζεις με όλες τις ανατιμήσεις που έχουν γίνει τελευταία;Στα ενδιάμεσα χρεώνεσαι ΤΑΠ και ΕΡΤ κλπ;
noobogadgetakias Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 49 λεπτά πριν, SabotazNic είπε @noobogadgetakias βαλε φωτο απο τον λογαριασμο με σβησμενα προσωπικα στοιχεια για να στον εξηγησουμε. οκ..θα περιμενω μεχρι δευτερα να δω μηπως μπορω να τον δω επιτελους και να ανεβασω εδω φωτογραφια.
GREGORYMO Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε καλημερα στην παρεα...επαιρνα τηλεφωνο σημερα στην ελπεντισον αλλα για καποιον λογο μετα απο πολλη ωρα αναμονη μου κλεινει..καθε μηνα στελνω την μετρηση του ρολογιου,,και βγαινει εκκαθαριστικος,,παρατηρησα ομως οτι στο 4μηνο παει και με χρεωνει απο την μετρηση που ειχε κανει η δεη παλι πριν 4 μηνες..και αντι να φαινεται οτι εχω καταναλωσει ας πουμε 500 κιλοβατωρες,δειχνει οτι εχω χρεωθει για 1000 ας πουμε...γιατι γινεται αυτο?αφου στελνω την μετρηση καθε μηνα δεν θα επρεπε η ελπεντισον οταν της στειλει στο 4 μηνο την μετρηση η δεη να πηγαινει και να με χρεωνει αναλογα με το τι της ειχα στειλει εγω τον προηγουμενο μηνα? Δίνεις την ένδειξη αλλά είναι εκκαθαριστικός κατά δήλωση σου, για αυτό στο 4μηνο ξαναυπολογιζεται
Joshua21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε εμενα με πειραζει που ενω καθε μηνα δινω στανταρ μετρηση απο το ρολοι μου για να βγει ο εκκαθαριστικος Εδώ ακριβώς είναι το λάθος σου, ο λογαριασμός που εκδίδεται με βάση τη δική σου μέτρηση στην πραγματικότητα δεν είναι εκκαθαριστικός, είναι έναντι.
noobogadgetakias Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 11/2/2023 στις 4:22 ΜΜ, Joshua21 είπε Εδώ ακριβώς είναι το λάθος σου, ο λογαριασμός που εκδίδεται με βάση τη δική σου μέτρηση στην πραγματικότητα δεν είναι εκκαθαριστικός, είναι έναντι. Γράφει στον λογαριασμό έναντι με ένδειξη πελάτη.γιατι είναι λάθος όμως;;τι θα πρέπει να κάνω; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από noobogadgetakias
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε Γράφει στον λογαριασμό έναντι με ένδειξη πελάτη.γιατι είναι λάθος όμως;;τι θα πρέπει να κάνω; Τιποτα να μην αλλάξεις,συνέχισε αυτό που κάνεις .
Joshua21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε Γράφει στον λογαριασμό έναντι με ένδειξη πελάτη.γιατι είναι λάθος όμως;;τι θα πρέπει να κάνω; Δεν είπα πως κάτι κάνεις λάθος, αλλά πως η αντίληψη σου είναι λάθος. Εκκαθάριση γίνεται κάθε 4 μήνες με τις μετρήσεις του ΔΕΔΔΗΕ, και στην εκκαθάριση δεν λαμβάνονται υπόψιν οι μετρήσεις που έχεις δώσει στον πάροχο σου, μόνο τα ποσά που έχεις πληρώσει στους ενδιάμεσους έναντι. Αν δεν κατανοήσεις το παραπάνω, όλα στραβά και ανάποδα θα σου φαίνονται.
noobogadgetakias Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 εκατσα και ειδα αναλυτικα ολο τον λογαριασμο...και καταλαβα ολα οσα χρειαζοταν...επισης ειχα κανει λαθος οταν αφαιρουσα 150 και 145 και 170 ευρω απο το συνολικο του λογαριασμου για τα εναντι που ειχα πληρωσει γτ στην ουσια δεν ηταν το καθαρο ρευμα αλλα με τις προσθαφαιρεσεις. ερτ κτλ κτλ...σας ευχαριστω ολους που κανατε τν κοπο και απαντησατε γιατι με προσανατολισατε προς την σωστη κατευθυνση..σας ευχαριστω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα