Προς το περιεχόμενο

Σετ gaming Razer - DeathAdder V2 Pro + Mouse Dock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τυχαία έπεσα πάνω σε αυτό γιατί έψαχνα ποντίκι... ουσιαστικά παίρνεις δώρο το Mouse Dock(Αθήνα διαθέσιμο τώρα που το ήθελα εγω είχε 84€)

Σετ gaming Razer - DeathAdder V2 Pro + Mouse Dock

Από το ozon έχω παραγγείλει-παραλάβη 2-3 φορές,ξέρω ότι είναι κατάστημα με έδρα την Βουλγαρία και ελπίζω ότι τα προιόντα του είναι αυθεντικά,αν και ότι έχω ψωνίσει(Razer)δεν μου έχει φανεί ύποπτο-κακής ποιότητας!

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή ερώτηση,λογικά πιστεύω πως ναι δεν βλέπω γιατί να μην καλύπτεται.

Δεν έχω χρειαστεί support σε κάποιο προϊόν μέχρι στιγμής όποτε δεν έχω κάποια απάντηση,αν το βλέπει κάποιος με εμπειρία ας μας ενημερώσει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, InTheEnd είπε

Πολύ καλή ερώτηση,λογικά πιστεύω πως ναι δεν βλέπω γιατί να μην καλύπτεται.

Δεν έχω χρειαστεί support σε κάποιο προϊόν μέχρι στιγμής όποτε δεν έχω κάποια απάντηση,αν το βλέπει κάποιος με εμπειρία ας μας ενημερώσει.

Εαν θελεις κανε ενα κοπο και εαν εχεις προιον razer καλεσε στην Ελληνικη αντιπρωσοπια την Δευτερα ανεφερε το καταστημα και το S/N και δες τι θα σου πουν. Σε παρομοια περιπτωση το προιον ετρωγε μπανανες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, venuets είπε

Η ραζερ αναγνωριζει εγγυηση αν τυχον παθεις κατι ;

Κάποτε το καλύτερο support το είχε η Logitech, από το 2021 και μετά για μένα η Razer. Στέλνουν αντικατάσταση μέσα σε μέρες με UPS δωρεάν. Σε ζημιά, έπειτα από αξιολόγηση σου ζητούν να κόψεις καλώδιο, βγάλεις και σκίσεις τα αυτοκόλλητα της συσκευής και μετά λαμβάνεις νέο προϊόν. Σε καλούν και στο τηλέφωνο από Ολλανδία να ρωτήσουν αν όλα πήγαν καλά. ;)

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, venuets είπε

Εαν θελεις κανε ενα κοπο και εαν εχεις προιον razer καλεσε στην Ελληνικη αντιπρωσοπια την Δευτερα ανεφερε το καταστημα και το S/N και δες τι θα σου πουν. Σε παρομοια περιπτωση το προιον ετρωγε μπανανες

Τι να πω θα το κοιτάξω,αλλά δεν ειναι κατάστημα που βγήκε τώρα είναι αρκετά χρόνια ενεργό.

Μόλις τώρα, vagdesign είπε

Κάποτε το καλύτερο support το είχε η Logitech, από το 2021 και μετά για μένα η Razer. Στέλνουν αντικατάσταση μέσα σε μέρες με UPS δωρεάν. Σε ζημιά, έπειτα από αξιολόγηση σου ζητούν να κόψεις καλώδιο, βγάλεις και σκίσεις τα αυτοκόλλητα της συσκευής και μετά λαμβάνεις νέο προϊόν. Σε καλούν και στο τηλέφωνο από Ολλανδία να ρωτήσουν αν όλα πήγαν καλά. ;)

Μιλάει προφανώς για τα προιόντα από το συγκεκριμένο κατάστημα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, InTheEnd είπε

Τι να πω θα το κοιτάξω,αλλά δεν ειναι κατάστημα που βγήκε τώρα είναι αρκετά χρόνια ενεργό.

Μιλάει προφανώς για τα προιόντα από το συγκεκριμένο κατάστημα

Από τη στιγμή που υπάρχει παραστατικό και γίνεται έλεγχος με τον σειριακό αριθμό της συσκευής η Razer αναγνωρίζει τη βλάβη για επιδιόρθωση ή αντικατάσταση. Αν είναι μούφα το προϊόν ή το κατάστημα δεν στείλει παραστατικό, υπάρχουν άλλα θέματα, όχι το support ;)

• Like 1
Δημοσ.

Το μονο αρνητικό που εχω να πω ειναι οτι μισω το σχημα παλιου του deathader. Χρονιά φωνάζαμε οτι ειναι μαπα και το αλλαξε η ραζερ με το v3 προς το τελειο μπρουσα να πω. Βεβαια το εχει δει καπως η ραζερ τον τελευταιο χρονο και κρατα υψηλα τις τιμες. Για οποιον δε θελει εργονομικό ποντικι εχει πολυ καλυτερα σχηματα η ραζερ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Το μονο αρνητικό που εχω να πω ειναι οτι μισω το σχημα παλιου του deathader. Χρονιά φωνάζαμε οτι ειναι μαπα και το αλλαξε η ραζερ με το v3 προς το τελειο μπρουσα να πω. Βεβαια το εχει δει καπως η ραζερ τον τελευταιο χρονο και κρατα υψηλα τις τιμες. Για οποιον δε θελει εργονομικό ποντικι εχει πολυ καλυτερα σχηματα η ραζερ.

Εδω διαφωνώ,χρόνια χρήστης Deathadder δεν με έχει βολέψει κανένα ποντίκι εκτός το ότι είναι σκύλος μεγάλος δεν υπάρχει το grip του... Πηγαίνα για v3 αλλα διαβάζοντας πολύ λένε οτί η πολιπόθητη αλλαγή που λες εσύ δεν τους βόλεψε και για αυτό έψαξα για v2 pro και έπεσα πάνω σε αυτην την προσφορά.

Δημοσ.
43 minutes ago, InTheEnd said:

Εδω διαφωνώ,χρόνια χρήστης Deathadder δεν με έχει βολέψει κανένα ποντίκι εκτός το ότι είναι σκύλος μεγάλος δεν υπάρχει το grip του... Πηγαίνα για v3 αλλα διαβάζοντας πολύ λένε οτί η πολιπόθητη αλλαγή που λες εσύ δεν τους βόλεψε και για αυτό έψαξα για v2 pro και έπεσα πάνω σε αυτην την προσφορά.

το deathader ειναι για αυτους με πολυ μεγαλα χερια. Μπορει να σε βολεψει καλυτερα τοτε το v2. Αλλα αν το βρεις πουθενα σε εκθεση ριξε μια ματια στο v3.

Δημοσ.

Κ εγώ σε κάποια φάση θα χρειαστώ ποντίκι γιατί το razer basilisk είναι τελικa πολύ μέτριο (στα δικά μου μάτια όσον αφορά το competitive gaming).Αν βρω σε κάποιο κατάστημα το dethander θα το πιάσω να δω εργονομία

Δημοσ.

Update: Παρέλαβα 4 μέρες νωρίτερα,το προϊόν άριστο,πακετάρισμα άριστο!

Πηρα τηλέφωνο στα κεντρικά της Razer,επαλήθευσα ότι το προϊόν είναι γνήσιο το έκανα Register & και το διαβάζει εννοείται κανονικά στο Synapse,όποτε επειδή έχει πολύ καλές προσφορές το προτείνω άφοβα!

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/2/2023 στις 4:46 ΜΜ, InTheEnd είπε

Update: Παρέλαβα 4 μέρες νωρίτερα,το προϊόν άριστο,πακετάρισμα άριστο!

Πηρα τηλέφωνο στα κεντρικά της Razer,επαλήθευσα ότι το προϊόν είναι γνήσιο το έκανα Register & και το διαβάζει εννοείται κανονικά στο Synapse,όποτε επειδή έχει πολύ καλές προσφορές το προτείνω άφοβα!

Επειδή θα χρειαστώ το service για το deathadder v2 pro, μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που πήρες τηλέφωνο; Ποιoς έχει το service Ελλάδα; Η Zegetron;

Επεξ/σία από camel555
Δημοσ.
Στις 11/2/2023 στις 10:08 ΠΜ, venuets είπε

Η ραζερ αναγνωριζει εγγυηση αν τυχον παθεις κατι ;

Σε πληκτρολόγιο razer αναγνωρίστηκε η εγγύηση ακριβώς 1 βδομάδα πριν τη λήξη των 2 χρόνων, και δόθηκε άλλο πληκτρολόγιο σαν αντικατάσταση (χαλασμένα switches).

Δημοσ.
Στις 11/2/2023 στις 10:25 ΠΜ, vagdesign είπε

Offtopic αλλά η Logitech συνεχίζει να έχει άριστο support,όπως και η Corsair.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...