nermain Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, lector είπε Εντωμεταξυ 25 σελιδες τωρα συζηταμε οτι αυτη η "επαγγελματικη αδεια οδηγησης" ειτε αγοραστηκε (λευκη ή μαυρη αγορα) ειτε μεταβιβαστηκε εν λευκω, κατι αντιστοιχο δηλαδη με τον αμπαλο που λαδωσε για να παρει διπλωμα χωρις να ξερει ουτε τι σχημα εχει το στοπ 😁 ?????????? Ναι λογικα επαγγελματικη αδεια οδηγησης == αδεια ταξι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, karthan7 είπε Δοθηκαν με καποια παραβολα που πληρωσαν. Αυτη τη στιγμη πιθανοτατα θα ειναι μετρημενοι στα δακτυλα αυτοι που εχουν νεες αδειες με "ενα παραβολο". Οι περισσοτερες ειτε πουληθηκαν ειτε μεταβιβαστηκαν στα παιδια τους απο τους αρχικους ιδιοκτητες. Οι αρχικές άδειες και των 20..30.000 ταξι που κυκλοφορούν στην Ελλάδα δόθηκαν δωρεάν, πληρώνοντας μόνο τα παράβολα Καλος ή κακος απο τι στιγμη που εχει πληρωσει το παραβολο για να την αποκτησει του ανηκει. Αφου ηταν/είναι κλειστό επάγγελμα και του την έδωσε το κράτος δωρεάν δεν θα έπρεπε να του ανήκει, έπρεπε να έχει την χρήση για όσο χρόνο ασχολούνταν. Αν εγω ειχα πληρωσει τα σχετικα παραβολα και ειχα μια αδεια ταξι θα την πουλαγα οταν ηταν να βγω σε συνταξη. Καποιος αλλος δεν ξερω , ισως να την επεστρεφε χαχαχαχα Εσύ μπορεί να το επιθυμούσες αλλά το κράτος έπρεπε να βάζει τον φραγμό και να μην επιτρέπει την μεταβίβαση. Πριν ~15 χρονια και μια συνοικιακη καφετερια να ηθελες να αγορασεις στην ουσια αγοραζες "αερα" και μια καφετερια που ειχε εξοπλισμο 20 χιλιαδες ευρω μπορει να σου ελεγαν 100-150 γιατι αγοραζες και τον "αερα". Εκεινα τα χρονια ηταν σχεδον τα παντα υπερτιμημενα. Μην συγκρίνεις την καφετέρια/φούρνο/παντοπωλείο και κάθε εμπορικό κατάστημα που είναι επιλογή του επιχειρηματία αν θα πληρώσει αέρα για να αγοράσει έτοιμη επιχείρηση η θα το φτιάξει από την αρχή γλυτώνοντας τα λεφτά του αέρα με το ταξί που είναι κλειστό επάγγελμα και υποχρεωτικά πρέπει να πάρεις υπάρχουσα άδεια. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2023 από teot 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, tsifotis είπε Καλα 50€ το 8ωρο 7μερες τη βδομαδα δεν ειναι καμια ζωαρα (για 3 ατομα που δωσανε ολοι μαζι διακοσιες ή τρακοσιες χιλιαδες για αδεια+οχημα Κόψε κάτι. 150.000€ πάει ΟΛΟ το πακέτο τα τελευταία χρόνια. Αν εννοείς πολύ παλιά, αυτοί έχουν κάνει απόσβεση 2 και 3 φορές 10 ώρες πριν, karthan7 είπε προσωπικα διαλεγω γιατρο με βαση το "ονομα του". Αν ειναι να παω στο "χασαπη" επειδη κοβει αποδειξη ευχαριστω δεν θα παω. Δοθηκαν με καποια παραβολα που πληρωσαν. Αυτη τη στιγμη πιθανοτατα θα ειναι μετρημενοι στα δακτυλα αυτοι που εχουν νεες αδειες με "ενα παραβολο". Οι περισσοτερες ειτε πουληθηκαν ειτε μεταβιβαστηκαν στα παιδια τους απο τους αρχικους ιδιοκτητες. Καλος ή κακος απο τι στιγμη που εχει πληρωσει το παραβολο για να την αποκτησει του ανηκει. Αδεια κυκλοφοριας και το βιβλιο μεταβολων (το πρασινο), αυτα τα δυο. Αν εγω ειχα πληρωσει τα σχετικα παραβολα και ειχα μια αδεια ταξι θα την πουλαγα οταν ηταν να βγω σε συνταξη. Καποιος αλλος δεν ξερω , ισως να την επεστρεφε χαχαχαχα Πριν ~15 χρονια και μια συνοικιακη καφετερια να ηθελες να αγορασεις στην ουσια αγοραζες "αερα" και μια καφετερια που ειχε εξοπλισμο 20 χιλιαδες ευρω μπορει να σου ελεγαν 100-150 γιατι αγοραζες και τον "αερα". Εκεινα τα χρονια ηταν σχεδον τα παντα υπερτιμημενα. Ασφαλεια ~180-200 το τριμηνο Λογιστης ~100 το τριμηνο ~ 1 μπαταρια καθε χρονο ~150 ευρω Εφκα ~ 230 το μηνα και νομιζω αφηνουν ταμειο για συνεργεια/λαστιχα/καυσιμα ~0,20-0,25 το χλμ Η αλλαγη αυτη στη τιμη εγινε με την αλλαγη συντελεστη του ΦΠΑ που το κατεβασαν. θα σταθω μονο στα νουμερα του ΦΠΑ. Δεν ειναι ετσι ακριβος για το λογο οτι τα καυσιμα/λαστιχα/συνεργεια/ανταλακτικα κλπ εξοδα συμπεριλαμβανουν ΦΠΑ . Και πληρωνονται το ΦΠΑ απο τις κουρσες και πληρωνουν ΦΠΑ με τις παραπανω αγορες που εγραψα προσωπικα διαλεγω γιατρο με βαση το "ονομα του". Αν ειναι να παω στο "χασαπη" επειδη κοβει αποδειξη ευχαριστω δεν θα παω. Συμφωνώ!!!!! Για την δυνατότητα επιλογής, μίλησα. 12 ώρες πριν, Maurikycli είπε Να σε δω όταν δεν θα είσαι σε θέση να διαλέξεις που σημαίνει ότι θα πρέπει να πέσεις σε πολύ καλό για να γλυτώσεις ( δηλαδή δημόσιου νοσοκομείου)! Δεν αντιλέγω. Εγώ μίλησα για την δυνατότητα επιλογής που είναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ στα ταξί. 13 ώρες πριν, nermain είπε Μου λενε UWU δε δουλευει το μαραφετι Ισχύει!!! Το ξέρεις ότι μπορείς να φύγεις χωρίς να πληρώσεις ? Απλά, και πάλι στο ταξί δεν γίνεται γιατί θα σου πουλήσει τσαμπουκα αφού δεν 'χάλασε' αλλά απλά δεν το λειτουργεί το POS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, karthan7 είπε Πριν ~15 χρονια και μια συνοικιακη καφετερια να ηθελες να αγορασεις στην ουσια αγοραζες "αερα" και μια καφετερια που ειχε εξοπλισμο 20 χιλιαδες ευρω μπορει να σου ελεγαν 100-150 γιατι αγοραζες και τον "αερα". Εκεινα τα χρονια ηταν σχεδον τα παντα υπερτιμημενα. Συγκρίνεις εντελώς διαφορετικά πράγματα... Πρώτα από όλα ο αέρας που ζητούσαν σε ελάχιστες (το τονίζω το ελάχιστες) περιπτώσεις πριν 15 χρόνια (και ακόμα πιο σπάνια σήμερα) δεν ήταν υπερεκτίμηση του εξοπλισμού όπως νομίζεις, ήταν στην ουσία για τη "φήμη" που είχε δημιουργήσει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όσο καιρό τη λειτουργούσε, και δεν ήταν απαραίτητο να συμπεριλαμβάνει και τον εξοπλισμό. Και μάλιστα αυτον τον αέρα το κράτος τον φορολογούσε, εφόσον έκλεινε μια επιχείρηση και στον ίδιο χώρο άνοιγε άλλη με το ίδιο αντικείμενο εντός 6 μηνών τότε έβγαινε υπεραξία λόγω "φήμης και πελατείας" που είχε αποκτήσει η παλιά επιχείρηση όσο λειτουργούσε. Αντιθέτως τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει για τα ταξί, δεν είναι δυνατόν να υπάρξει, οι 100k που ζητάνε είναι νταβατζιλίκι για κάτι που εξ αρχής δεν θα έπρεπε να είχαν το δικαίωμα να το μεταβιβάσουν (ουσιαστικά να το πουλήσουν). Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2023 από Joshua21 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, nermain είπε ?????????? Ναι λογικα επαγγελματικη αδεια οδηγησης == αδεια ταξι Συμπαθα με, τα μπερδεψα. Παρ'ολα αυτα δεν αλλαζει κατι στο οτι η επαγγελματικη αδεια οδηγησης δε σημαινει οτι εχουμε και καλο οδηγο που τηρει τον ΚΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ έχω μια απορία εδώ και πολύ καιρό. Οι περισσότεροι ταξιτζήδες έχουν ένα τίμιο οκτάβια, κατανοητή κατηγορια Καποιοι έχουν κάτι καρίνα διαλυμένα. Κατακριτέο, αλλά κατανοητό. Υπάρχουν κάποιοι με κάτι θηρία μερσεντες amg. Αυτοί πως βγάζουν κέρδος με τα έξτρα έξοδα που έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulis_Maritsas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, imr είπε Εγώ έχω μια απορία εδώ και πολύ καιρό. Οι περισσότεροι ταξιτζήδες έχουν ένα τίμιο οκτάβια, κατανοητή κατηγορια Καποιοι έχουν κάτι καρίνα διαλυμένα. Κατακριτέο, αλλά κατανοητό. Υπάρχουν κάποιοι με κάτι θηρία μερσεντες amg. Αυτοί πως βγάζουν κέρδος με τα έξτρα έξοδα που έχει? Οι περισσοτεροι που εχουν δυνατο αυτοκινητο δεν γυρνανε γυρω γυρω ψαχνοντας κουρσα. Το κανουν βεβαια οταν δεν υπαρχει κατι αλλο για να μη καθονται. Συνηθως ομως εχουν αναπτυξει σταθερο πελατολογιο πχ με εταιρειες που τους δινουν πολλα αεροδρομια η εκτος πολης, VIP transfers, tours σε ματσο τουριστες και τετοια. Δινει ενα καλο πλεονεκτημα το καλο αυτοκινητο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 2 hours ago, Soulis_Maritsas said: Οι περισσοτεροι που εχουν δυνατο αυτοκινητο δεν γυρνανε γυρω γυρω ψαχνοντας κουρσα. Το κανουν βεβαια οταν δεν υπαρχει κατι αλλο για να μη καθονται. Συνηθως ομως εχουν αναπτυξει σταθερο πελατολογιο πχ με εταιρειες που τους δινουν πολλα αεροδρομια η εκτος πολης, VIP transfers, tours σε ματσο τουριστες και τετοια. Δινει ενα καλο πλεονεκτημα το καλο αυτοκινητο. Κατανοητό αυτό, απλά δεν μιλάω τόσο για μια 'απλη' μερσεντες σειρά Ε πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PetrosSketo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ, ενα θα πω χωρις να έχω διαβάσει όλη την συζήτηση παρα μονάχα μερικές σελίδες. Μοναστηράκι προς Ίλιον, μου ζήτησε 25€.Φυσικά το ταξί μετρό χαλασμένο οπως επίσης και το POS. Μεσα σε όλα δεν μπορούσε να κόψει απόδειξη. Βρήκε 2 χαρτάκια στο ντουλαπάκι και μου έδωσε ο γλυκούλης αλλά ήταν... ΖΗΤΑ! Καταγγελία φυσικά όπου μπορούσα με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 4200€ και αφαίρεση άδειας 2μηνες. Όχι, δεν νιώθω καθόλου τύψεις καθως αν εγώ δεν κάνω σωστά την δουλειά μου θα με διώξουν και επίσης καθε μήνα έχω κρατήσεις συνολικά 700€. Οπότε αυτή την καραμελα με τους ελεύθερους και τους επαγγελματίες, πληρώνουν φόρους, έχουν ΕΦΚΑ κλπ τα ακούω βερεσέ. Φιλικά πάντα. 11 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, PetrosSketo είπε Εγώ, ενα θα πω χωρις να έχω διαβάσει όλη την συζήτηση παρα μονάχα μερικές σελίδες. Μοναστηράκι προς Ίλιον, μου ζήτησε 25€.Φυσικά το ταξί μετρό χαλασμένο οπως επίσης και το POS. Μεσα σε όλα δεν μπορούσε να κόψει απόδειξη. Βρήκε 2 χαρτάκια στο ντουλαπάκι και μου έδωσε ο γλυκούλης αλλά ήταν... ΖΗΤΑ! Καταγγελία φυσικά όπου μπορούσα με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 4200€ και αφαίρεση άδειας 2μηνες. Όχι, δεν νιώθω καθόλου τύψεις καθως αν εγώ δεν κάνω σωστά την δουλειά μου θα με διώξουν και επίσης καθε μήνα έχω κρατήσεις συνολικά 700€. Οπότε αυτή την καραμελα με τους ελεύθερους και τους επαγγελματίες, πληρώνουν φόρους, έχουν ΕΦΚΑ κλπ τα ακούω βερεσέ. Φιλικά πάντα. εφυγε καταγγελια σε αυτον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, PetrosSketo είπε Εγώ, ενα θα πω χωρις να έχω διαβάσει όλη την συζήτηση παρα μονάχα μερικές σελίδες. Μοναστηράκι προς Ίλιον, μου ζήτησε 25€.Φυσικά το ταξί μετρό χαλασμένο οπως επίσης και το POS. Μεσα σε όλα δεν μπορούσε να κόψει απόδειξη. Βρήκε 2 χαρτάκια στο ντουλαπάκι και μου έδωσε ο γλυκούλης αλλά ήταν... ΖΗΤΑ! Καταγγελία φυσικά όπου μπορούσα με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 4200€ και αφαίρεση άδειας 2μηνες. Όχι, δεν νιώθω καθόλου τύψεις καθως αν εγώ δεν κάνω σωστά την δουλειά μου θα με διώξουν και επίσης καθε μήνα έχω κρατήσεις συνολικά 700€. Οπότε αυτή την καραμελα με τους ελεύθερους και τους επαγγελματίες, πληρώνουν φόρους, έχουν ΕΦΚΑ κλπ τα ακούω βερεσέ. Φιλικά πάντα. Καλά έκανες!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulis_Maritsas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, PetrosSketo είπε Εγώ, ενα θα πω χωρις να έχω διαβάσει όλη την συζήτηση παρα μονάχα μερικές σελίδες. Μοναστηράκι προς Ίλιον, μου ζήτησε 25€.Φυσικά το ταξί μετρό χαλασμένο οπως επίσης και το POS. Μεσα σε όλα δεν μπορούσε να κόψει απόδειξη. Βρήκε 2 χαρτάκια στο ντουλαπάκι και μου έδωσε ο γλυκούλης αλλά ήταν... ΖΗΤΑ! Καταγγελία φυσικά όπου μπορούσα με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 4200€ και αφαίρεση άδειας 2μηνες. Όχι, δεν νιώθω καθόλου τύψεις καθως αν εγώ δεν κάνω σωστά την δουλειά μου θα με διώξουν και επίσης καθε μήνα έχω κρατήσεις συνολικά 700€. Οπότε αυτή την καραμελα με τους ελεύθερους και τους επαγγελματίες, πληρώνουν φόρους, έχουν ΕΦΚΑ κλπ τα ακούω βερεσέ. Φιλικά πάντα. Μπραβο που ασχοληθηκες, οι περισσοτεροι θα το καταπιναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, PetrosSketo είπε Εγώ, ενα θα πω χωρις να έχω διαβάσει όλη την συζήτηση παρα μονάχα μερικές σελίδες. Μοναστηράκι προς Ίλιον, μου ζήτησε 25€.Φυσικά το ταξί μετρό χαλασμένο οπως επίσης και το POS. Μεσα σε όλα δεν μπορούσε να κόψει απόδειξη. Βρήκε 2 χαρτάκια στο ντουλαπάκι και μου έδωσε ο γλυκούλης αλλά ήταν... ΖΗΤΑ! Καταγγελία φυσικά όπου μπορούσα με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 4200€ και αφαίρεση άδειας 2μηνες. Όχι, δεν νιώθω καθόλου τύψεις καθως αν εγώ δεν κάνω σωστά την δουλειά μου θα με διώξουν και επίσης καθε μήνα έχω κρατήσεις συνολικά 700€. Οπότε αυτή την καραμελα με τους ελεύθερους και τους επαγγελματίες, πληρώνουν φόρους, έχουν ΕΦΚΑ κλπ τα ακούω βερεσέ. Φιλικά πάντα. Μπορείς να μας γράψεις τα βήματα που ακολούθησες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PetrosSketo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Soulis_Maritsas είπε Μπραβο που ασχοληθηκες, οι περισσοτεροι θα το καταπιναν. Ξόδεψα μισή ώρα απο την ζωή μου για να γράψω ένα καλό email και επεσύναψα τα δυο ζήτα που είχα και το έστειλα παντού με cc. Μετα απο κανένα μήνα με κάλεσαν απο τροχαία να παω για μήνυση. Τους είπα ότι δεν θέλω να ασχοληθώ περεταίρω μιας και ότι ήταν να γίνει έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PetrosSketo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, filip123go είπε Μπορείς να μας γράψεις τα βήματα που ακολούθησες ; Έγραψα το παρακάτω: Σήμερα, Παρασκευή 18/11/2022 και ώρα 14:40 επιβιβάστηκα στο ΤΑΞΙ με αριθμό κυκλοφορίας ........, ΑΦΜ .........και Επωνυμία ........... από την πιάτσα Ταξί στο Μοναστηράκι (έξω από το κατάστημα μουστάκας) με προορισμό το Στούντιο Καραμάνος στο Ίλιον όπου και εργάζομαι ως Δ/ντης Παραγωγής και είναι το γραφείο μου. Κατά την επιβίβαση μου, ο οδηγός με φωνητική εντολή στου χάρτες της Google, είπε Φυλής και πάτησε έναρξη (χαρακτηριστικά ανέφερε: "Έναρξη") και ξεκινήσαμε. Κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς συνεχώς η φωνητική πλοήγηση ήθελε να μας πάει μέσα προς το κέντρο της πόλης, προς Λ. Αχαρνών. Κάποια στιγμή του λέω μήπως έχει πάρει εντολή να μας πάει στην οδό Φυλής και όχι στην Λ. Φυλής; Ω, του θαύματος, αυτό ήταν. Τέλος πάντων, κλείνει το GPS και αποφασίζει να πάει από στενά για να φτάσουμε. Μετά από μισή ώρα περίπου, τον ενημερώνω ότι θα σταματήσω λίγο πριν από τον αρχικό προορισμό ώστε να παραλάβω το αυτοκίνητο μου από το συνεργείο, φτάσαμε. Κατά τον τερματισμό της κούρσας, ρώτησα τον οδηγό κ. ........ τι οφείλω και ότι θα χρειαστώ απόδειξη. Σαν να συμβαίνει κάτι απόλυτα φυσιολογικό και με θράσος ο οδηγός μου ανέφερε το ποσό των 25€. Του λέω αρχικά είναι πολλά τα χρήματα και ρώτησα πόσα κατέγραψε το ταξίμετρο. Ανέφερε ότι δεν δουλεύει και είναι χαλασμένο. Μετά από αρκετή ένταση από πλευράς μου μου αναφέρει ότι θα μου κόψει 5€. Λέω απόδειξη, απαντάει "Δεν μπορώ είναι χαλασμένο". Ανοίγει το ντουλάπι του αμαξιού κα μου βγάζει δυο αποδείξεις. Η μία είναι με ημερομηνία έκδοσης 16/11 20:09 και ποσό 69,21€ και η δεύτερη 18/11 06:38 15,40€. Τις πήρα, του πέταξα 10,15,20€ (δεν θυμάμαι ακριβώς) και απομακρύνθηκα από το όχημα του καθώς έπρεπε να επιστρέψω πολύ άμεσα στον χώρο εργασίας μου και η ψυχική μου ηρεμία δεν ήταν σε πολύ χαμηλό επίπεδο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Εν τέλει, οι αποδείξεις ήταν το Ζ του οχήματος για τις παραπάνω ημερομηνίες. Η διαδρομή σύμφωνα με τους χάρτες είναι από 8.9km μέσα από την πόλη και φτάνει έως και 11.6km περιφερειακά της πόλης. Το χρονολόγιο μου στους χάρτες της Google αναφέρει 9,5km,52λ.14:40-15:31. Επισυνάπτω όλα τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου. Μετά από 3 ή 4 χρόνια πήρα ταξί από πιάτσα και η εμπειρία μου ήταν η παραπάνω. Από εδώ και πέρα, μόνο από εφαρμογή και μέχρι να σβήσει κάθε ιδιώτης οδηγός ταξί στην Ελλάδα. Τα απέστειλα με cc σε σωμάτια, στον συνήγορο του καταναλωτή, στο υπουργείο μεταφορών, στην ΑΑΔΕ και δεν θυμάμαι που άλλου. Είχα επισυνάψει την παρακάτω και τα Ζ. 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα