Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έλαβα πριν λίγο το μεηλ :

Update your YouTube payment method to avoid service disruption
Due to a recent change in Visa's processing policies in Argentina, payments may be declined if your card was not issued by an Argentine Bank. If you use an international Visa credit card or debit card, payments may fail and your subscription may be suspended.
To avoid a disruption in your membership and other purchases, please add an Argentinian-issued credit card to your payment methods as a primary or as a backup payment method.
2.
Click Manage membership

3.
Click EDIT next to your existing payment method.

4.
Click the down arrow newdown.png next to your payment method.

5.
Select another payment method or add credit or debit card

6.
If applicable, enter your card information

7.
Click SUBMIT

Αυτό σημαίνει μπορώ να βάλω πχ ελληνική mastercard ή τελείωσε το πανηγύρι και πρέπει να βρούμε τρόπο να το γυρίσουμε Τουρκία; 
Δημοσ.

Μπορει καποιος να μ απαντησει σε αυτο γτ οσο και αν εψαξα δεν παιρνω μια ξεκαθαρη απαντηση

1. Μπορω απλα να ανοιξω vpn να μπω τουρκια ,να συνδρθω με το ελληνικο gmail και να γινει η δουλεια;

2. Αν δεν ηινεται το 1, μπορω να ανοιξω vpn να μπω τουυρκια να φτιαξω τουρκικο καινουριο gmail και μετα να προσθεσω τον ελληνικο μ λογαριασμο στο πχ family plan?

Δημοσ.
Στις 10/2/2023 στις 8:47 ΜΜ, maparios είπε

Καλησπέρα παιδιά, έλαβα πριν λίγο το μεηλ :

Update your YouTube payment method to avoid service disruption
Due to a recent change in Visa's processing policies in Argentina, payments may be declined if your card was not issued by an Argentine Bank. If you use an international Visa credit card or debit card, payments may fail and your subscription may be suspended.
To avoid a disruption in your membership and other purchases, please add an Argentinian-issued credit card to your payment methods as a primary or as a backup payment method.
2.
Click Manage membership

3.
Click EDIT next to your existing payment method.

4.
Click the down arrow newdown.png next to your payment method.

5.
Select another payment method or add credit or debit card

6.
If applicable, enter your card information

7.
Click SUBMIT

Αυτό σημαίνει μπορώ να βάλω πχ ελληνική mastercard ή τελείωσε το πανηγύρι και πρέπει να βρούμε τρόπο να το γυρίσουμε Τουρκία; 

Είναι θέμα της VISA. Αν βάλεις Mastercard θα είσαι οκ. Σε ακριβώς το ίδιο προβλημα με tidal αργεντινης  μόλις αλλαξα σε mastercard όλα ήταν όπως πριν

Πχ αν δεν κανω λάθος η revolut στις ψηφιακές κάρτες εκδίδει visa και αν ζητήσεις σε φυσική μορφή στέλνει mastercard.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, konstantin79 είπε

Είναι θέμα της VISA. Αν βάλεις Mastercard θα είσαι οκ. Σε ακριβώς το ίδιο προβλημα με tidal αργεντινης  μόλις αλλαξα σε mastercard όλα ήταν όπως πριν

Πχ αν δεν κανω λάθος η revolut στις ψηφιακές κάρτες εκδίδει visa και αν ζητήσεις σε φυσική μορφή στέλνει mastercard.

Το αντίθετο... Η φυσική κάρτα Visa και η ψηφιακή mastercard. Τουλάχιστον έτσι έστειλε σε εμένα την φυσική και έτσι μου εκδίδει την virtual. 

• Like 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, konstantin79 είπε

9 ώρες πριν, papaleole είπε

Το αντίθετο... Η φυσική κάρτα Visa και η ψηφιακή mastercard. Τουλάχιστον έτσι έστειλε σε εμένα την φυσική και έτσι μου εκδίδει την virtual. 

2 ώρες πριν, Titos301 είπε

επιβεβαιωνω visa φυσικη, ψηφιακη mastercard(ευτυχως)

Αν και οφ-τοπικ,

.Δεν είναι απόλυτο αυτό που λέτε...

Εκδίδει με βάση το νόμισμα, όπως έχω δει...

Έχω τουλάχιστον 5 Virtual και είναι και Visa και Mastercard.

Μφχ

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, papaleole είπε

Πριν κανα χρόνο που σχεδον εναμιση χρονο που τον είχα ανοιξει μου στείλαν mastercard. Ισως το αλλαξαν στο ενδιάμεσο

Πάντως θετικό το να εχεις τοσο ευκολα mastercard

Δημοσ.
Στις 14/2/2023 στις 7:43 ΜΜ, konstantin79 είπε

Πριν κανα χρόνο που σχεδον εναμιση χρονο που τον είχα ανοιξει μου στείλαν mastercard. Ισως το αλλαξαν στο ενδιάμεσο

Πάντως θετικό το να εχεις τοσο ευκολα mastercard

Ναι ξέχασα να αναφέρω ότι την πρώτη φυσική που μου στείλανε ήταν Mastercard.

Μετά που έληξε μου την αντικατέστησαν με Visa (την οποία και προτιμώ). 

Δημοσ.

πηγα να προσθεσω ενα μελος στο αργεντινικο και δεν τον δεχεται επειδη ειναι ελληνικο mail 

Trouble joining family group
Looks like you're in a different country than the family manager.

καποια λυση?
Δημοσ.

απ'οσο γνωρίζω, δε μπορείς να βάλεις ελληνικό email σε αργεντινικη οικογένεια.

Στις 10/2/2023 στις 10:03 ΜΜ, naimore είπε

έφυγαν όλοι από Αργεντινή από καιρό λόγω αυξήσεων

μπορείς να δοκιμάσεις και mastercard πάντως

που είναι φτηνότερο πλέον;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...