Προς το περιεχόμενο

Ποτέ ξανά καύσιμα από μη εταιρικά πρατήρια

Nauths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Black Demis είπε

θα σε απογοητεύσω............ εχω φάει νοθευμένο 2 φορές από εταιρικό μπορει να μην κλέβουν σε ποσότητα αλλά νοθεία παιζει και εκεί

Δεν το αμφισβητώ, αλλά την νοθεία πώς ακριβώς την εξακρίβωσες;

Έχω ακούσει αρκετούς να λένε πως ούτε τα εταιρικά είναι αξιόπιστα, αλλά υπάρχει κάποιος έλεγχος που να φαίνεται πως κάποιο εταιρικό π.χ έφαγε πρόστιμο για τέτοιο λόγο;

Στο δικό μου κεφάλι δεν χωράει να ρισκάρει μία εταιρία το όνομά της για ένα προσωρινό κέρδος μέσω νοθείας, η χασούρα της θα είναι πολλαπλάσια όταν τους τσακώσουν.

Επεξ/σία από liopyr
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, liopyr είπε

Έχω ακούσει αρκετούς να λένε πως ούτε τα εταιρικά είναι αξιόπιστα, αλλά υπάρχει κάποιος έλεγχος που να φαίνεται πως κάποιο εταιρικό π.χ έφαγε πρόστιμο για τέτοιο λόγο;

Στο δικό μου κεφάλι δεν χωράει να ρισκάρει μία εταιρία το όνομά της για ένα προσωρινό κέρδος μέσω νοθείας, η χασούρα της θα είναι πολλαπλάσια όταν τους τσακώσουν.

Έκαψε αντλία 5 λεπτά μετά το γέμισμα το αυτοκίνητο το πήγαμε στο συνεργείο η βενζίνη που βγήκε μόνο βενζίνη δεν ήταν

Και δεύτερη φορά μηχανή γεμίζω μετά από 10 λεπτά άρχισαν διακοπές πάω συνεργείο, αντλία γλύτωσε μπεκ για καθαρισμό πήγαν. Πάλι βενζίνη είπε ο μηχανικός.

Από τότε βρήκα ένα βενζινάδικο στα σίγουρα και αν είμαι έξω και δεν έχει αναγκαστικά shell v power racing 100, είναι η μόνη που δεν βάζουν χέρι

1 ώρα πριν, liopyr είπε

Μήπως εννοεί ο φίλος εταιρικά αυτά που απλά έχουν την ταμπέλα του πρατηρίου δηλαδή η shell του κυρ Κώστα;

Επίσης όταν το εταιρικό ελέγχει όλο το φάσμα, διύλιση, διανομή, λιανική πώληση, δεν βλέπω το λόγο γιατί να μπουν σε τέτοια διαδικασία. 

1 ώρα πριν, liopyr είπε

Ενας μύθος λέει ότι πήγε ο Ρέμος να πάρει αυτοπροσώπως από τον Τζίγγερ επιταγή για να επισκευάσει το ρέιντζ ρόβερ ( ή κάτι ανάλογο)λόγω βλάβης μετά από ανεφοδιασμό σε πρατήριο του ομίλου . Ο ίδιος μύθος λέει ότι οι αναλύσεις των καυσίμων ήταν μια χαρά. Παρόλαυτά του τα έδωσαν για να μην χαλάσουν τις καρδιες τους. 

Πιστεύεις ότι εμείς θα είχαμε την ίδια αντιμετώπιση;

και παρολ αυτα τα περιστατικα + τα αιτηματα των βενζινοπολων για δια βιου αποκλεισμο απο αδειες ατομων οι οποιοι εχουν αδεια για βενζιναδικα, η κυβερνηση εξακολουθει να επιβαλει ενα προστιμο και λουκετο μερικων ημερων

• Like 1

14 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Έκαψε αντλία 5 λεπτά μετά το γέμισμα το αυτοκίνητο το πήγαμε στο συνεργείο η βενζίνη που βγήκε μόνο βενζίνη δεν ήταν

Και δεύτερη φορά μηχανή γεμίζω μετά από 10 λεπτά άρχισαν διακοπές πάω συνεργείο, αντλία γλύτωσε μπεκ για καθαρισμό πήγαν. Πάλι βενζίνη είπε ο μηχανικός.

Από τότε βρήκα ένα βενζινάδικο στα σίγουρα και αν είμαι έξω και δεν έχει αναγκαστικά shell v power racing 100, είναι η μόνη που δεν βάζουν χέρι

Πίσσα σου έβαλε;Ολο το ρεζερβουαρ ήταν χάλια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πίσσα σου έβαλε;Ολο το ρεζερβουαρ ήταν χάλια;

Αυτοκινιτο ήταν ένα κλικ πριν το λαμπάκι  δλδ είχε κάτι λίγα μέσα και το γέμισα όλο (πάντα αυτό κάνω) μηχανή πάντα γεμίζω (πάλι κάτι λίγα είχε μέσα ουσιαστικά ρεζερβουάρ είναι 18 λίτρα μου έβαλε 15 και κάτι ψυλα

Και ναι και στης δύο ήταν χάλια όλο

Επεξ/σία από Black Demis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κεντρικότατο και μεγάλο βενζινάδικο στον περιφερικό Τρικάλων προς Λάρισα…

Με άδειο ντεπόζιτο αεριού 37 λίτρων (δοκιμασμένο σε πολλές αντλίες για 4 χρόνια) μου το γέμισε με 43 λίτρα!

Θαύμα Χριστιανοί!!!

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 1

νομίζω δεν εχει νόημα να το συζητάμε φίλοι μου, πριν 20 μερες περίπου βγήκε στα ψιλά των ειδήσεων "πλαστο" πρατήριο, ανευ αφμ και αδειας σε κεντρικότατο σημείο το οποίο λειτουργούσε πάνω απο10 χρόνια! 10 χρόνια, ανυπαρκτο! Πως θα γινόταν αυτο αν δεν υπήρχε πληρης κάλυψη απο κάθε ελεγκτικό και αστυνομικό μηχανισμο.... https://www.ertnews.gr/eidiseis/oikonomia/aade-louketo-se-pratirio-ygron-kaysimon-stin-oinoi/

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρατηρώ ότι ειναι πολλά Aegean σε όλη την Ελλάδα βάζουν περισσότερα λίτρα από όσα χωράει ένα ντεπόζιτο. Ξέρει κανείς πως γλιτώνουν στον έλεγχο; Έχουν γίνει άπειρες καταγγελίες και όταν πάνε για έλεγχο τους τα βρίσκουν εντάξει. Μάλιστα μου είπαν από μέσα ότι βάζουν και παραπάνω λίτρα στον δοχείο ελέγχου, δηλαδή έχουν και χασουρα! Είναι κανένας από μέσα/ πρώην υπάλληλος να μας πει; Λογισμικό στην αντλία; Απαντήσεις ότι δεν κλέβει απορρίπτονται... Υπάλληλοι που εργάζονται μετά από μεγάλη διαφωνία μου λένε ότι έχεις δίκιο και ότι τα έχουν δει όλα.

Επεξ/σία από jason0
  • Like 1

Αυτο που δεν μπορεις να είσαι σίγουρος για τίποτα πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.... όλοι στη λαμογια...πρέπει δηλαδή να αποδεχτούμε το κλέψιμο με όλους τους τρόπους.....

• Thanks 1

19 ώρες πριν, Nauths είπε

Σκάω σήμερα, πρώτη και τελευταία φορά, αφού πετυχαίνω 2 βενζινάδικα που βάζω πετρέλαιο κλειστά, λόγω ανεφοδιασμού, σε βενζινάδικο όπου προμηθεύεται πελάτης με μπιτονια για να μην τον κλέβουν.

Fiat doblo van με 60lt ντεπόζιτο, πήρε 66 lt, και ακόμα και στεγνό που το έχω πάει, δεν έχει πάρει πάνω από 59 lt. 

Η δε εφαρμογή που κρατάω τα στοιχεία τρελάθηκε, έβγαλε κατανάλωση 9,4 lt, ενώ δεν πάει πάνω από 7,8lt. 

Χειρότερο δε, τα σκουπίδια οι υπάλληλοι που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, για ένα βασικό μισθό. 

Δεν ασχολήθηκα, λέω μην είναι κανένας νονός από πίσω.

Πήγα στο φίλο πελάτη πήρα 1 ταψί σοκολατόπιτα και το ρεφαρα. 😅😅

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΜΗ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ, ακόμα κι αν μείνει τελείως από πετρέλαιο.

Το λιγοτερο κακο για πετρελαιο! Θα μπορουσε να σου εβγαζε αντλια.. και μετα θα ελεγες καλυτερα να με εκλεβαν στα λιτρα παρα τωρα που μου χαλασει το αυτοκινητο! Στην πλειοψηφια ολα τα βενζιναδικα κλεβουν απλα ψαχνεις αυτον που κλεβει λιγοτερο!

Ακομα και καποιο πρατηριο που θεωρεις κορυφη.. δικυκλα/delivery δεν θα εχουν την ιδια αποψη απλα θα σου πουν οτι κλεβει λιγοτερο και βαζουν απο κει γιατι παντα εχει καθαρο καυσιμο!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Black Demis είπε

Νομίζω πως ήταν η ώρα της αντλίας σου να παραδώσει πνεύμα, ειδικά αν έχεις συνήθεια να βάζεις βενζίνη λίγο πριν φτάσει στο λαμπάκι και έχει γράψει κάμποσα χλμ το αυτοκίνητο. Η νοθευμένη βενζίνη, ακόμα και με νερό (λέμε τώρα), είναι δύσκολο να προκαλέσει άμεση βλάβη στην αντλία, στην χειρότερη θα την διαβρώνει σταδιακά. Ο μόνος τρόπος να προκληθεί άμεσα βλάβη στην αντλία είναι να έχει σκουπιδάκια μέσα η βενζίνη, αλλά αυτό μπορεί να το πάθεις οπουδήποτε φαντάζομαι αν σου τύχει να βάλεις απο σχεδόν άδεια δεξαμενή. Ο πιο συχνός τρόπος να χαλάσει η αντλία είναι να μείνει το αυτοκίνητο πολύ καιρό σε ακινησία ή να το λειτουργείς μόνιμα με σχεδόν άδειο ντεπόζιτο.

Την δεύτερη φορά με το περιστατικό της μηχανής έβαλες στο ίδιο βενζινάδικο βενζίνη; Και ποιο πρατήριο ήταν αλήθεια;

17 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Στο fuel.gr πάντως που μπήκα τώρα βλέπω αυτές τις εταιρείες αλλά δεν έχει τα ονόματα που λες.

Με ενδιαφέρει να δω ποια είναι τα εταιρικά διότι βάζω εδώ και καιρό σε ένα συγκεκριμένο που νόμιζα ότι είναι εταιρικό αλλά όταν το παρατήρησα καλύτερα δεν έβλεπα κάποια σήμανση και άρχισα να σκέφτομαι μήπως το φαντάστηκα.

Στο app του fuel.gr αν πατήσεις πάνω σε ένα πρατήριο σου λέει την επωνυμία. Διαλέγεις να πας σε καλυψώ - ερμής κλπ.

Επεξ/σία από liopyr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...