Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Διαφημίσεις σαν αυτά της About You εννοείς; :) Το πως βρίσκω εγώ κατάστημα και με ποιες προϋποθέσεις, είναι δική μου υπόθεση και δε νομίζω ότι σε αφορά. 

Στο μυαλό σου θεωρείς ότι ο Κωτσόβολος, το Public και οι μεγάλες αλυσίδες στην ΕΛΛΑΔΑ σου καλύπτουν τον κώλο, βέβαια όταν θα σου πει ο Κωτσος και το Public θα σου κόψω πιστωτικό, θα τρέχεις να παίρνεις τηλέφωνο αστυνομίες και ΙΝΚΑ για το αν εχει το δικαιωμα να το κάνει ή εαν μπορείς να απαιτήσεις τα χρήματά σου πίσω. 

Εμένα σίγουρα δεν με αφορά.

Άλλωστε δεν είμαι εγώ που ζητάω απ'το Skroutz να έχει το τηλέφωνο της γκόμενας του CEO στο μαγαζάκι της γειτονιάς. Άλλος το ζήτησε. Ψάξου ποιός. 

Και του CEO να έχει, πάρτον τηλέφωνο και πες του να σε κάνει αδδ, είσαι μπλοκ. 

Άντε καλό βράδυ. Και να προσέχετε που στέλνετε τα λεφτά σας. Με το καλό και σε Νιγηριανούς πρίγκιπες την επόμενη φορά. 

Δημοσ.

Απλώς να αναφέρω ότι ένας έμμεσος τρόπος να αυξήσετε το πιστωτικό υπόλοιπο σε μία πιστωτική κάρτα είναι να καταθέσετε τα χρήματα σας στη κάρτα ώστε να έχει πιστωτικό. Π.χ. σε μία κάρτα με μηδενικό υπόλοιπο και όριο 1500 ευρώ, εάν πληρώσω 1000 στη κάρτα τότε έχω συνολικό πιστωτικό υπόλοιπο 2500 ευρώ.

Δημοσ.

Επεσα και εγω στην περιπτωση. Πρωτη φορα εκανα προπληρωμη και την πατησα. 05/01 με χρεωστικη, 409€ για μια 6700xt. Εκανα αμφισβητηση συναλλαγης 12 μερες αργοτερα αλλα δεν εχω καποιο νεο απο την τραπεζα. Εαν θελετε να κανουμε κατι μαζικο ειμαι μεσα, και ετσι εχουμε και καλυτερη πιθανοτητα να λυσουμε το ζητημα μας και να τελειωνουμε με ολη αυτη την ιστορια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, polaki είπε

Εμένα σίγουρα δεν με αφορά.

Άλλωστε δεν είμαι εγώ που ζητάω απ'το Skroutz να έχει το τηλέφωνο της γκόμενας του CEO στο μαγαζάκι της γειτονιάς. Άλλος το ζήτησε. Ψάξου ποιός. 

Και του CEO να έχει, πάρτον τηλέφωνο και πες του να σε κάνει αδδ, είσαι μπλοκ. 

Άντε καλό βράδυ. Και να προσέχετε που στέλνετε τα λεφτά σας. Με το καλό και σε Νιγηριανούς πρίγκιπες την επόμενη φορά. 

Την επόμενη φορά θα τα κάνουμε δωρέα ξες σε ποια για τις υπηρεσίες που προσφέρει δωρεάν τόσο καιρό. :) Μην κόβει και απόδειξη και της τα παίρνει η εφορία. 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, th_nikos είπε

Απλώς να αναφέρω ότι ένας έμμεσος τρόπος να αυξήσετε το πιστωτικό υπόλοιπο σε μία πιστωτική κάρτα είναι να καταθέσετε τα χρήματα σας στη κάρτα ώστε να έχει πιστωτικό. Π.χ. σε μία κάρτα με μηδενικό υπόλοιπο και όριο 1500 ευρώ, εάν πληρώσω 1000 στη κάρτα τότε έχω συνολικό πιστωτικό υπόλοιπο 2500 ευρώ.

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά παλαιότερα δεν βοηθούσε που το είχα επιχειρήσει.
Είχα μια φοιτητική πιστωτική με 200€ όριο π.χ. και είχα βάλει άλλα 300€ ας πούμε για να πάρω κάτι που έκανε 500.
Η συναλλαγή κοβόταν γιατί το όριο της κάρτας ήταν στα 200, παρόλο που είχε μεγαλύτερο υπόλοιπο μέσα.
Έπρεπε να τους πάρω τηλ να τους εξηγήσω και χαριστικά να μου κάνουν αύξηση ορίου για κάποιες ώρες ώστε να κάνω την αγορά που ήθελα.
Δεν ξέρω αν εννοείς κάτι άλλο ή αν έχει αλλάξει κάτι όπως είπα.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, insxne είπε

Επεσα και εγω στην περιπτωση. Πρωτη φορα εκανα προπληρωμη και την πατησα. 05/01 με χρεωστικη, 409€ για μια 6700xt. Εκανα αμφισβητηση συναλλαγης 12 μερες αργοτερα αλλα δεν εχω καποιο νεο απο την τραπεζα. Εαν θελετε να κανουμε κατι μαζικο ειμαι μεσα, και ετσι εχουμε και καλυτερη πιθανοτητα να λυσουμε το ζητημα μας και να τελειωνουμε με ολη αυτη την ιστορια.

θα επικοινωνήσω με το δικηγόρο αύριο/μεθαύριο και θα γράψω εδώ να το δείτε όλοι

• Like 3
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, insxne είπε

θα σου επιστραφούν. Μην ανησυχείς απλά παίρνει χρόνο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

ανέφερα ότι στην Alpha μια χαρά γίνεται.

Ναι, αλλα δεν εχουν ολοι alpha, οποτε σχολια οτι εχουν μεινει καποιοι πισω στι εξελιξεις, ή οτι κακως ασχολουνται με ηλεκτρονικες αγορες, ισως θεωρηθουν εξυπναδες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Ναι, αλλα δεν εχουν ολοι alpha, οποτε σχολια οτι εχουν μεινει καποιοι πισω στι εξελιξεις, ή οτι κακως ασχολουνται με ηλεκτρονικες αγορες, ισως θεωρηθουν εξυπναδες.

Οπότε επειδή η Εurobank δεν το υποστηρίζει αφήνουμε τον φίλο να ψωνίζει με κατάθεση γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Μάλιστα. Και μετά ερχόμαστε στο ινσομνια και κλαίμε. Μάλιστα.

Οντως κακώς ασχολήθηκα ο εξυπνάκιας. Over and out.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Οπότε επειδή η Εurobank δεν το υποστηρίζει αφήνουμε τον φίλο να ψωνίζει με κατάθεση γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Μάλιστα. Και μετά ερχόμαστε στο ινσομνια και κλαίμε. Μάλιστα.

Οντως κακώς ασχολήθηκα ο εξυπνάκιας. Over and out.

Το οριο ηλεκτρονικων αγορων που κολλαει με την καταθεση και την επιλογη της τραπεζας?

fixed

Δημοσ.

Άπορώ με τις απαντήσεις μερικών.  

Δεν αγοράσαμε από τα μεταχειρισμένα του insomnia , από τον χρήστη noFEARgr , χωρίς να ξέρουμε ούτε όνομα ούτε τίποτα γιαυτόν 

Απο ελληνικό κατάστημα δηλωμένο με ελληνικό  αφμ αγοράσαμε,  με νομιμότατο τροπο πληρωμής είτε αυτός ήταν μέσο μεταφοράς είτε με κάρτα. 

Σαν να αναφέρω ότι ληστεψανε το σπίτι μου και η απάντηση μερικών να είναι ότι εγώ φταίω που είχα αντικείμενα αξίας μέσα...

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Εθνική και Πειραιώς έχουν για χρεωστική 10.000 όριο για αγορές,  Αλφα δεν γνωρίζω,  δυστυχώς η Eurobank έχει την χειρότερη διαχείριση στις κάρτες και πολύ χαμηλό όριο για αγορές,  η Πειραιώς  έχει το χειρότερο όριο σε αναλήψεις 900 ευρω

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.
11 ώρες πριν, insxne είπε

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Υπομονή 1-2 μήνες και θα πάρεις τα λεφτα σου.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mcstefan7 είπε

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Υπομονή 1-2 μήνες και θα πάρεις τα λεφτα σου.

δηλαδη απαξ και κανεις αμφισβητηση συναλλαγης εχεις τα λεφτα σου πισω οτι και να γινει; παραξενο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...