Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Doubt είπε

Αχλαδιά;

---------------

Είχα αγοράσει από το κατάστημα δις, με e παραγγελία και παραλαβή από το κατάστημα. Απροβλημάτιστα και μετά καφεδάκι στον πεζόδρομο.

Εύχομαι να λυθούν τα προβλήματα που διαβάζω και να πάνε όλα κατ' ευχήν.

iphone.

Μπράβο, να πίνετε καφέ στον πεζόδρομο, έχει ένα άριστο καφενείο δίπλα στο πρώην σουβλατζίδικο. Μαζεύονται κάτι μπαρμπαδες και παίζουν πρέφα και δηλωτή.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Μπράβο, να πίνετε καφέ στον πεζόδρομο, έχει ένα άριστο καφενείο δίπλα στο πρώην σουβλατζίδικο. Μαζεύονται κάτι μπαρμπαδες και παίζουν πρέφα και δηλωτή.

Τώρα το πέτυχες..

Spoiler

dart-miss.gif

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.
12 ώρες πριν, insxne είπε

Εχει κανενας καποιο νεο?

Αναμένουμε επικοινωνία των δικηγόρων μεταξύ τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελα ρε εσυ και εγω εχω αγορασει ουκ ολιγες φορες απο εκει διαφορα pc parts χωρις κανενα θεμα.Βεβαια παντα επελεγα πληρωμη κατα την παραλαβη απο το καταστημα.

Παντως περι αμφισβητησης γιατι πολλοι τα εχουν μπλεξει στο κεφαλι τους γινετε σε ολες τις καρτες χρεωστικες και πιστωτικες.Τα λεφτα τα πληρωνει η ασφαλεια της visa/mastercard δεν βγαινουν ουτε απο την τσεπη της τραπεζας ουτε της visa απλα το κακο με την αμφισβητηση σαν διαδικασια ειναι οτι παιρνει καιρο μεχρι να παρεις τα λεφτα σου πισω (μηνες) που σημαινει οτι το ποσον που εδωσες δεν το εχεις διαθεσιμο για μηνες και πλεον θα πρεπει να δαπανησεις αλλα τοσα χρηματα για να παρεις το προιον απο αλλο μαγαζι.Το κακο σε αυτην την περιπτωση ειναι να μην εχεις αλλα χρηματα στην ακρη με αποτελεσμα να μεινεις χωρις το προιον και να περιμενεις ποτε θα σου επιστραφουν τα λεφτα για να πας να το παρεις απο αλλου.

Για μενα πλεον ενας ειναι ο τροπος να γλυτωσεις ολη αυτην την ταλαιπωρια.Παιρνεις τα ποδαρακια σου και πας παραμβανεις και πληρωνεις επι τοπου στο καταστημα ειδικα αν αγοραζεις κατι μεγαλης αξιας και δεν μιλαω για 20-30€.Αυτο ισχυει επι το πληστον οταν θελουμε να αγορασουμε απο σκρουτζομαγαζα που δεν εχουν και πολυ καιρο στην πιατσα να το πω και ετσι.Με αυτον τον τροπο γλυτωνεις 100% το πιστολιασμα ή οτι συμβαινει με το συγκεκριμενο καταστημα.

Παντως τυχαια που κοιτουσα τιμες στις καρτες γραφικων επεσε το ματι μου σε ενα νεο καταστημα που το Logo του μοιαζει παρα πολυ κοντα στο msystems..Δεν θα μου κανει εντυπωση οταν μαζεψει αρκετες κριτικες  μετα απο 1-2 χρονια να βαρεσει πιστολι...Προσοχη λοιπον εχουμε τα ματια μας 14 και πολλες φορες υπαρχουν σημαδια ποτε ενα μαγαζι ειναι απατη η οχι.

pc shop.JPG

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, icenex είπε

Παντως τυχαια που κοιτουσα τιμες στις καρτες γραφικων επεσε το ματι μου σε ενα νεο καταστημα που το Logo του μοιαζει παρα πολυ κοντα στο msystems..Δεν θα μου κανει εντυπωση οταν μαζεψει αρκετες κριτικες  μετα απο 1-2 χρονια να βαρεσει πιστολι...Προσοχη λοιπον εχουμε τα ματια μας 14 και πολλες φορες υπαρχουν σημαδια ποτε ενα μαγαζι ειναι απατη η οχι.

pc shop.JPG

Το MyPCshop ειναι η ιδια εταιρεια, η "Msystems".

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, >>Morpheus>> είπε

Να ειμαι ειλικρινης δεν το εψαξα οποτε μαλλον εχεις δικιο αλλα γενικα ειχαμε δει στο παρελθον παρομοιες τακτικες απο σκρουτζομαγαζα που μετα βαρεσαν πιστολι και ειχαν σχεδον παρομοιο logo με μαγαζια που μεχρι στιγμης ειναι αξιοπιστα στο χωρο.Σαν παραδειγμα το εφερα βεβαια λαθος παραδειγμα αν οντως ειναι ξεχωριστο κομματι του msystems που απο οτι καταλαβαινω μετα απο μια πιο προσεκτικη ματια δημιουργηθηκε για να συνεργαζεται αποκλειστικα με το καλαθι του σκρουτζ.

Οποτε ακυρο παραδειγμα αλλα η λογικη πανω στο σχολιο που εκανα παραμενει και ειναι ο λογος που δεν την εχω παθει ποτε με πιστολια.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, icenex είπε

δημιουργηθηκε για να συνεργαζεται αποκλειστικα με το καλαθι του σκρουτζ.

Ένας λόγος παραπάνω για να μην ανησυχεί κάποιος.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, >>Morpheus>> είπε

16 ώρες πριν, icenex είπε

Να ειμαι ειλικρινης δεν το εψαξα οποτε μαλλον εχεις δικιο αλλα γενικα ειχαμε δει στο παρελθον παρομοιες τακτικες απο σκρουτζομαγαζα που μετα βαρεσαν πιστολι και ειχαν σχεδον παρομοιο logo με μαγαζια που μεχρι στιγμης ειναι αξιοπιστα στο χωρο.Σαν παραδειγμα το εφερα βεβαια λαθος παραδειγμα αν οντως ειναι ξεχωριστο κομματι του msystems που απο οτι καταλαβαινω μετα απο μια πιο προσεκτικη ματια δημιουργηθηκε για να συνεργαζεται αποκλειστικα με το καλαθι του σκρουτζ.

Οποτε ακυρο παραδειγμα αλλα η λογικη πανω στο σχολιο που εκανα παραμενει και ειναι ο λογος που δεν την εχω παθει ποτε με πιστολια.

Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο τελευταία. Βάζουν τη "βασική" εταιρεία στο σκρουτζ μονο για αναζήτηση και ένα skroutzshop για να εξυπηρετεί παραγγελίες αυστηρά μέσω του καλαθιού. Το γιατί ίσως απλά είναι για να ξεχωρίσουν λόγω όγκου παραγγελιών

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kag1ante είπε

Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο τελευταία. Βάζουν τη "βασική" εταιρεία στο σκρουτζ μονο για αναζήτηση και ένα skroutzshop για να εξυπηρετεί παραγγελίες αυστηρά μέσω του καλαθιού. Το γιατί ίσως απλά είναι για να ξεχωρίσουν λόγω όγκου παραγγελιών

ή για να κανουν το καρουζελ με το φπα που εχει αναφερθει παραπανω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναφορικά με μηνύσεις για Απάτη που έγραψαν πολλοί χρήστες να γνωρίζετε ότι το χρονικό περιθώριο για να υποβληθεί μήνυση - έγκληση ειναι έως 3 μήνες απο την στιγμη που ελαβες γνωση ή αντελήφθην ότι εχεις εξαπατηθεί. Οποιαδήποτε μήνυση πέραν τον 3 μηνων θεωρείται εκπρόθεσμη.

Πληροφοριακά να γνωρίζετε.

Προσωπικά θα επικοινωνουσα με τον νομικο τους τμημα σε πρώτη φάση.

Επεξ/σία από Beastarion
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Beastarion είπε

Αναφορικά με μηνύσεις για Απάτη που έγραψαν πολλοί χρήστες να γνωρίζετε ότι το χρονικό περιθώριο για να υποβληθεί μήνυση - έγκληση ειναι έως 3 μήνες απο την στιγμη που ελαβες γνωση ή αντελήφθην ότι εχεις εξαπατηθεί. Οποιαδήποτε μήνυση πέραν τον 3 μηνων θεωρείται εκπρόθεσμη.

Πληροφοριακά να γνωρίζετε.

Προσωπικά θα επικοινωνουσα με τον νομικο τους τμημα σε πρώτη φάση.

Όπως πολύ σωστά αναφέρεις το χρονικό περιθώριο είναι 3 μήνες και μάλιστα από την ημερομηνία συναλλαγής από ότι μου είπε ο δικηγόρος.

Έπειτα από επικοινωνία με το δικηγορικό γραφείο τους, η κατάσταση ελέγχου από τις αρχές κλπ ισχύει και προφανώς ούτε αυτοί ξέρουν ποτε και αν θα λυθεί το ζήτημα ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν χρήματα.

Εγώ προσωπικά θα περιμένω και την απάντηση από την αμφισβήτηση στη τράπεζα (45-60 μέρες λένε, άρα έως 26/3) και από εκεί και πέρα προχωράμε με τη νομική οδό.

• Like 1
Δημοσ.

εγω προσπαθβω να καταλαβω τι ειναι αυτος ο ελεγχος που κανουν οι αρχες και κανει 4-5 μηνες, εχουν παγώσει ολα τα περιουσιακα κτλ,  άσχετα απο το Multicopter δεν με ενδιαφερει, νομικα ρωταω αν ξερει καποιος.

Δηλαδη ελεγχετε καποιος για τι λογο ? ξεπλυμα χρημάτων ? οχι αποδείξεις ? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, great είπε

εγω προσπαθβω να καταλαβω τι ειναι αυτος ο ελεγχος που κανουν οι αρχες και κανει 4-5 μηνες, εχουν παγώσει ολα τα περιουσιακα κτλ,  άσχετα απο το Multicopter δεν με ενδιαφερει, νομικα ρωταω αν ξερει καποιος.

Δηλαδη ελεγχετε καποιος για τι λογο ? ξεπλυμα χρημάτων ? οχι αποδείξεις ? 

Στις 10/2/2023 στις 7:34 ΜΜ, Koyfo είπε

Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι εδώ και χρόνια από τα πρώτα στο skroutz κλπ, εφαρμόζοντας κυκλικές συναλλαγές τύπου carousel (δείτε εδώ https://computersgr.wordpress.com/2018/07/09/ti-symbainei-me-tis-times-i-periptosi-wd-ssd/). Έτσι καταφέρνει μη αποδίδοντας το ΦΠΑ να έχει χώμα τιμές σε σύγκριση με αλλά μαγαζιά. Οπότε πολύ πιθανόν έχει σκάσει έλεγχος ΣΔΟΕ και να τον έκλεισαν.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...