manoslar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα στο forum. Συγνώμη προκαταβολικά αν δεν έχω βάλει στο σωστό μέρος την απορία μου. Μένω Λάρισα στο κέντρο, και η wind έκανε εργασίες τοποθέτησης οπτικής ίνας στην οδό που μένω . Δεν ξέρω πως τα κατάφερε ο "επιστήμονας" που δήλωσε τους αριθμούς της οδού που έχουν τη δυνατότητα για fiber και ενώ είμαστε η μοναδική πολυκατοικία που έχει την υποδοχή για οπτική ινα, είμαστε η μοναδική πολυκατοικία που δεν την βγάζει το σύστημα για fiber. Εν τω μεταξύ βγάζει κ νούμερα που δεν υπάρχουν στο δρόμο. Το πρόβλημα το εντόπισα από το καλοκαίρι όταν προσπάθησα με κουπόνι να κάνω τη σύνδεση και μου έλεγαν από κοσμοτε οτι δεν μπορώ να βάλω γιατί δεν φαίνεται στο σύστημα. Το ίδιο μου είπαν κ απο την wind. Από την κοσμοτε το έψαχναν, όπως μου είπαν, να το διορθώσουν αλλά δεν βρήκαν άκρη. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ να γίνει η διόρθωση; Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 στον βλάκα τον ανάδοχο έργου της Wind πας. βασικά στη Wind και θα τον ειδοποιήσουν εκείνοι για τις βλακείες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoslar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, greekfragma είπε στον βλάκα τον ανάδοχο έργου της Wind πας. βασικά στη Wind και θα τον ειδοποιήσουν εκείνοι για τις βλακείες του. Πήγα στην wind να με έκαναν αυτοί συνδρομητή τους, αλλά ούτε αυτό δεν κατάφεραν..... Απίστευτο ακούγεται αλλά είναι αληθινό!!! Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από manoslar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 minute ago, manoslar said: Πήγα στην wind να με έκαναν αυτοί συνδρομητή τους, αλλά ούτε αυτό δεν κατάφεραν..... Απίστευτο ακούγεται αλλά είναι αληθινό!!! δε σου ειπα να πας στη wind για να γινεις συνδρομητής. είπα να πας στη wind για να δηλώσεις τη βλακεία του εργολάβου που ανέλαβε τις εργασίες ως ανάδοχος έργου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoslar Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, greekfragma είπε δε σου ειπα να πας στη wind για να γινεις συνδρομητής. είπα να πας στη wind για να δηλώσεις τη βλακεία του εργολάβου που ανέλαβε τις εργασίες ως ανάδοχος έργου. Τους το είπα αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι αυτοί, ούτε μέσω της εξυπηρέτησης ούτε μέσω καταστηματος μπορουσαν να βρουν ποιος έκανε τη μλκια και να το διορθώσουν. Φαντασου ότι στο fb με έχουν μπλοκάρει κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Angeldust Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ και περιμένεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastrokwstas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Έτσι είχα φάει μπλέξιμο και γω. Όλα τα σπίτια του δρόμου σωστά και το δικό μου αχαρακτήριστο διεύθυνσης και είχανε δώσει τον αριθμό της διεύθυνσής μου στο απέναντι μη οικοδομήσιμο χωράφι.... Έκανα πολλούς μήνες να βγάλω άκρη και τα νεύρα μου διαλυθήκανε. Εν τέλει πήγα στο δήμο πήρα χαρτιά από την τεχνική υπηρεσία που αποδεικνύανε τη διεύθυνσή μου και τα πήγα στο τεχνικό τμήμα του οτέ (προιστάμενο και μηχανικό) να τα διορθώσουν....Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoslar Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Τελικά μέσω καταγγελίας εις διπλούν στην εεττ λύθηκε το πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα