marios02 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα. Αγόρασα από το Amazon αυτό το προϊόν. Μπορώ να το επιστρέψω λόγω του ότι το δοκίμασα αλλά τα χαρακτηριστικά του δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που ήθελα; https://www.amazon.de/Digital-Stimulation-Current-Including-Electrodes/dp/B0872DQW46?pd_rd_w=raMZ1&content-id=amzn1.sym.995b3ade-87fd-4685-9950-c7995e7b483c&pf_rd_p=995b3ade-87fd-4685-9950-c7995e7b483c&pf_rd_r=TX7PSCZW3XX456HA307X&pd_rd_wg=h0TlO&pd_rd_r=4cffd2d1-31e4-4388-9206-d0be7c9084e7&pd_rd_i=B0872DQW46&psc=1&ref_=pd_bap_d_grid_rp_0_1_i
ekrepali Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, marios02 είπε Καλησπέρα. Αγόρασα από το Amazon αυτό το προϊόν. Μπορώ να το επιστρέψω λόγω του ότι το δοκίμασα αλλά τα χαρακτηριστικά του δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που ήθελα; https://www.amazon.de/Digital-Stimulation-Current-Including-Electrodes/dp/B0872DQW46?pd_rd_w=raMZ1&content-id=amzn1.sym.995b3ade-87fd-4685-9950-c7995e7b483c&pf_rd_p=995b3ade-87fd-4685-9950-c7995e7b483c&pf_rd_r=TX7PSCZW3XX456HA307X&pd_rd_wg=h0TlO&pd_rd_r=4cffd2d1-31e4-4388-9206-d0be7c9084e7&pd_rd_i=B0872DQW46&psc=1&ref_=pd_bap_d_grid_rp_0_1_i Kάτω απ'το καλάθι λέει αυτό: Οπότε ναι μπορείς. Πηγαινε εδώ https://www.amazon.de/hz/contact-us/foresight/hubgateway βρες τη παραγγελία που θες να επιστρέψεις, ακολούθησε τα βήματα μέχρι να συνδεθείς με εκπρόσωπο στο chat. Σε προϊόντα χαλασμένα μου έδιναν free return shipping label με DHL... δε ξέρω αν στη περίπτωση σου δικαιούσαι δωρεάν επιστροφή.
greekfragma Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 αν δε κάνει κάτι από αυτά που θα έπρεπε, ναι. αν δε κάνει κάτι από αυτά που ΔΕ θα έπρεπε και απλά εσύ περίμενες περισσότερα ή υπέθεσες λάθος, όχι. στη περίπτωση που γράφει αυτό που έβαλε ο ekrepali μπορείς ναι. τα μεταφορικά νομίζω όμως στα κρατάνε.
marios02 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, greekfragma είπε αν δε κάνει κάτι από αυτά που θα έπρεπε, ναι. αν δε κάνει κάτι από αυτά που ΔΕ θα έπρεπε και απλά εσύ περίμενες περισσότερα ή υπέθεσες λάθος, όχι. στη περίπτωση που γράφει αυτό που έβαλε ο ekrepali μπορείς ναι. τα μεταφορικά νομίζω όμως στα κρατάνε. ok, οπότε μπορώ να το επιστρέψω, απλά πληρώνω μεταφορικά. 3 λεπτά πριν, ekrepali είπε Kάτω απ'το καλάθι λέει αυτό: Οπότε ναι μπορείς. Πηγαινε εδώ https://www.amazon.de/hz/contact-us/foresight/hubgateway βρες τη παραγγελία που θες να επιστρέψεις, ακολούθησε τα βήματα μέχρι να συνδεθείς με εκπρόσωπο στο chat. Σε προϊόντα χαλασμένα μου έδιναν free return shipping label με DHL... δε ξέρω αν στη περίπτωση σου δικαιούσαι δωρεάν επιστροφή. ευχαριστώ. δηλαδή από ότι καταλαβαίνω μπορώ να το επιστρέψω και ας το χρησιμοποίησα μια φορά.
SabotazNic Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ekrepali είπε Kάτω απ'το καλάθι λέει αυτό: Οπότε ναι μπορείς. Υποψιν αυτο το γραφει σε ολα τα προιοντα, οποτε πρεπει να ριχνουμε μια ματια στις εξαιρεσεις. Παντως δεν αναφερει κατι για τα ιατρικα, οποτε εισαι οκ. 7 λεπτά πριν, greekfragma είπε αν δε κάνει κάτι από αυτά που ΔΕ θα έπρεπε και απλά εσύ περίμενες περισσότερα ή υπέθεσες λάθος, όχι. Επιστροφη εντος 14 ημερων minimum στην ΕΕ no questions asked. 3 λεπτά πριν, marios02 είπε ευχαριστώ. δηλαδή από ότι καταλαβαίνω μπορώ να το επιστρέψω και ας το χρησιμοποίησα μια φορά. Υποψιν οτι μετα τις 14 μερες, ειναι στην κριση τους η επιστροφη. Επισης, αναφερει και αυτο Note: Please note that you must return each item in the same condition in which you received it. This means that new items must be returned new, unused and complete. Used items must not have any additional signs of use or damage. Ποτε εκανες την αγορα παρελαβες? Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από SabotazNic
marios02 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Υποψιν αυτο το γραφει σε ολα τα προιοντα, οποτε πρεπει να ριχνουμε μια ματια στις εξαιρεσεις. Παντως δεν αναφερει κατι για τα ιατρικα, οποτε εισαι οκ. Επιστροφη εντος 14 ημερων minimum στην ΕΕ no questions asked. Υποψιν οτι μετα τις 14 μερες, ειναι στην κριση τους η επιστροφη. Επισης, αναφερει και αυτο Note: Please note that you must return each item in the same condition in which you received it. This means that new items must be returned new, unused and complete. Used items must not have any additional signs of use or damage. Ποτε εκανες την αγοραπαρελαβες? 27 ιανουαρίου. Μια φορά το χρησιμοποιησα για ελάχιστο, δεν έχει καμία φθορά. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από marios02
SabotazNic Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, marios02 είπε 27 ιανουαρίου. Σημερα ειναι η 15η μερα, οποτε εχουν καθε δικαιωμα να σου αρνηθουν ανοιγμενο προιον. 8 λεπτά πριν, ekrepali είπε Πηγαινε εδώ https://www.amazon.de/hz/contact-us/foresight/hubgateway βρες τη παραγγελία που θες να επιστρέψεις, ακολούθησε τα βήματα μέχρι να συνδεθείς με εκπρόσωπο στο chat. Σε προϊόντα χαλασμένα μου έδιναν free return shipping label με DHL... δε ξέρω αν στη περίπτωση σου δικαιούσαι δωρεάν επιστροφή. Βλεπεις εδω λοιπον
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Επειδή θεωρείτε προϊόν προσωπικής φροντίδας ακόμα και στις 14 μέρες μπορεί να αρνηθούν εφόσον το δοκίμασε, δεν έχει σχέση αν έγινε 1 η 50 φορές Παρόλα αυτά εφόσον πέρασαν οι 14 μέρες χλωμό έως απίθανο να το δεχτούν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα