Προς το περιεχόμενο

Το ChatGPT θα αλλάξει τον κόσμο μας, λέει ο Bill Gates

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

εκτος του οτι οταν υπαρξει η αναγκη training σε data sets παιζει κ η πολυδιεργασια ως δυνατοτητα κ ο διαμοιρασμος του work load

εχουμε κ τις εξυπνες τεχνικες ,πχ στα dalle για να μειωσουν την επεξεργαστικη πιεση των συστηματων εκαναν downscale ολες τις μεγαλες εικονες ,τις ταισαν στο μοντελο να τις επεξεργαστει κ στο στο τελικο αποτελεσμα κανουν upscaling 

Όλα αυτά όμως έχουν diminishing returns. Το hardware παραμένει το νούμερο ένα πρόβλημα. Πλέον είτε είσαι καταναλωτής, είτε εταιρεία, είτε πανεπιστήμιο πρέπει να πληρώσεις περισσότερα λεφτά για παραπάνω επεξεργαστική ισχύ και όχι τα ίδια που πλήρωνες κάποτε.

Αναφορά σε κείμενο

Rising supercomputing cost
Technology advances in the HPC field have been accompanied by one factor that could limit future growth. Supercomputers cost a great deal to develop, leading to a scenario in which major global powers with sizable treasuries are becoming major players in the field.

The highest performing supercomputers used to cost tens of millions of dollars, maybe $30 million, and we’ve seen that steadily rise to over $200 million,” Vellante said. “We’re even seeing systems that cost more than half a billion dollars. The U.S., China, Japan, E.U. counties and the U.K. are all investing heavily to keep their countries competitive, and no price seems to be too high.”

https://siliconangle.com/2022/10/26/glimpse-supercomputings-past-future-thecube-previews-sc22-sc22/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, michael92 είπε

Δεν είναι καθόλου εξειδικευμένη ερώτηση αυτή που έκανα. Ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να απαντήσει την ερώτηση θα σου πει «Πού να ξέρω;». Επίσης, ο μέσος άνθρωπος που έχει πρόσβαση στο internet και ξέρει αγγλικά μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να μάθει τι είναι "cognate". Το ChatGPT παρότι έγινε trained σε δεδομένα του διαδικτύου, δεν έχει ιδέα.

Αντιστρέφοντας το παράδειγμα σου, θα έλεγα ότι οι προσδοκίες πολλών για το AI έχουν διαμορφωθεί από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας που έβλεπαν μικροί και αυτό τους κάνει να μην αξιολογούν αντικειμενικά αυτό που βλέπουν. 

Στο πρώτο, έχεις δίκιο, και αυτό είναι το πρόβλημα... εάν ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα, όλα καλά. Εαν νομίζει ότι ξέρει είναι το πρόβλημα. Ιδίως στις πριν από τις δικές σου ερωτήσεις, στο αν είναι οι άνδρες δυνατότεροι από τις γυναίκες και ποιος λαός είναι ο εξυπνότερος πιστεύεις πραγματικά ότι πολλοί (για να μην πω οι περισσότεροι) δεν θα απαντούσαν "ναι" και "οι Έλληνες"?

Στο δεύτερο έχεις δίκιο. Ξανά όμως δεν κινδυνεύουμε να μας αντικαταστήσει το chatgpt. Θα μας αντικαταστήσουν οι άνθρωποι που θα μάθουν να το χρησιμοποιούν, όσο εμείς καταγγέλλουμε την τεχνολογία ή γελάμε με τις απαντήσεις του για το αποχετευτικό στο Βυζάντιο (ΥΓ δεν εννοώ εσένα, το τεστ που έβαλες ήταν καλό).

Επεξ/σία από anonymous999

5 λεπτά πριν, anonymous999 είπε

στο αν είναι οι άνδρες δυνατότεροι από τις γυναίκες και ποιος λαός είναι ο εξυπνότερος πιστεύεις πραγματικά ότι πολλοί (για να μην πω οι περισσότεροι) δεν θα απαντούσαν "ναι" και "οι Έλληνες"?

Τουλάχιστον θα είχαν απαντήσει 1 από τις 2 ερωτήσεις σωστά. :P 

Το post ήταν ειρωνικό βέβαια, καθώς προφανώς έχει πέσει κόφτης λόγω πολιτικής ορθότητας. Ένα ενδιαφέρον άρθρο: https://time.com/6247678/openai-chatgpt-kenya-workers/

5 λεπτά πριν, anonymous999 είπε

Στο δεύτερο έχεις δίκιο. Ξανά όμως δεν κινδυνεύουμε να μας αντικαταστήσει το chatgpt. Θα μας αντικαταστήσουν οι άνθρωποι που ξέρουν να το χρησιμοποιούν.

Το πρόβλημα μου είναι όταν διάφοροι υπερβάλουν λέγοντας ότι μπορείς να μάθεις ξένες γλώσσες με το ChatGPT ή ότι το ChatGPT μπορεί να προγραμματίσει. Τα cognates τα αναφέρω καθώς είναι κάτι εντελώς βασικό όταν μαθαίνεις μια γλώσσα που έχει κοινή καταγωγή με μια γλώσσα που μιλάς, καθώς σε βοηθάνε να εντοπίσεις διάφορα patterns και να μάθεις λεξιλόγιο πολύ εύκολα και γρήγορα.

Π.χ στα γερμανικά τα σύμφωνα ck αντιστοιχούν με τα σύμφωνα dg στα αγγλικά. 

Έτσι αν έχεις τις παρακάτω άγνωστες γερμανικές λέξεις: Ecke Hecke Brücke

Καταλαβαίνεις εύκολα ότι οι αντίστοιχες αγγλικές λέξεις είναι: edge hedge bridge

Αυτή τη στιγμή το ChatGPT δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για οτιδήποτε ξεφεύγει αρκετά από το Hello World και από το house = Haus.

• Like 1

16 ώρες πριν, Cre3p είπε

Ναι ναι.. για αυτό του δώσανε εξετάσεις πτυχίου ιατρικής και πέρασε με άριστα!

για αυτό σου φτύνει ολόκληρο κώδικα σε ό,τι του ζητήσεις έτοιμο... γιατί είναι γενικόλογα και χαμηλής αξίας...

Βρείτε μερικά youtube περί του θέματος... ίσως εκπλαγείτε ..

Είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακό αλλά ακόμα και οι δημιουργοί του αλλά και η microsoft παραδέχονται ότι έχει θέματα ακόμα. Το τονίζουν με μεγάλα γράμματα ότι δεν είναι τόσο ακριβεις και αξιόπιστες απαραίτητα οι πληροφορίες. Τον κώδικα που βγάζει τον έχουν απαγορεύσει σε forum τύπου slashdot γιατί λένε ότι είναι σκουπίδια συνηθως. Google it . Σίγουρα είναι ακόμα αρχή και θα γίνει πολύ καλύτερο αλλά  αν παίξεις λίγο μαζί του εντυπωσιάζεσαι μεν αλλά έχει θέματακια που δε τα λένε στο youtube. Όπως και το text to image σου πέφτει το σαγόνι στην αρχή αλλά όσο προχωρας βλέπεις ότι έχει ακόμα σοβαρά προβληματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τεχνίτη νοημοσύνη βελτιώνεται συνεχώς (αν και οχι γραμμικά, πχ για σχεδόν 20 χρονιά ειχε μηδαμινη εξέλιξη και μετά ανακαλύφτηκαν τα νευρωνικα δυκτια και η μηχανική μάθηση και έγινε το μπαμ). Κάποιος γράφει και ξανα γράφει οτι η ΤΝ δεν μπορεί να αποδείξει θεωρήματα? Έβλεπα διάλεξη ΤΝ στο YouTube όπου ο επιστήμονας εκεί έλεγε οτι υπάρχει ΤΝ όπου του έχουν δώσει τα μισά μαθηματικά και αυτό ανακάλυπτει τα υπόλοιπα.. Έχει αποδείξει θεωρήματα κλπ. Βέβαια στην ερώτηση αν ανακάλυψε κατι καινούργιο, η απάντηση ήταν οχι. Αλλά ποιος μπορεί να είναι σίγουρος ότι δε θα συμβεί και αυτό? Ακόμα και στην έρευνα δηλαδή η ΤΝ έχει κάνει βήματα και γενικά υπάρχει εξέλιξη καθημερινή που για τίποτε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δε γίνεται. 

Επίσης για σκεφτητε ενα μελλοντικό ρομπότ που θα μπορεί να κανει καθημερινες εργασίες (κηπος, μαγειρική, οδήγηση ίσως) και να τρέχει μια μελλοντική βελτιωμένη έκδοση του chatgpt, όπου και θα καταλαβαίνει τι του λες να κάνει, συν θα έχει επικοινωνία μαζί σου δίνοντας σου απαντήσεις απο την παγκόσμια γνώση. Εγώ το βλέπω game Changer και δεν είναι πολύ μακριά στο να μπορεί να πραγματοποιηθεί. Περισσότερο είναι ζήτημα να συνδιασεις ηδη έτοιμα πράγματα απο πολλές πλευρές πάρα να ανακαλύψεις κάτι καινούργιο. 

Ψιλο άσχετο αλλά ίσως κολλάει: Ο επιστήμονας που έφτιαξε το τσιπάκι που μπήκε στον commodore c64 (και σε 10αδες pc της εποχής συμπεριλαμβανομένης και της Apple) το έκανε βλέπουντας ταινίες επιστημονικής φαντασίας με ρομπότ και έχοντας όραμα κάποια στιγμή να φτιάξει ρομπότ. Τη συγκεκριμένη εποχή έπαιξε video games τελικά, αλλά η εξέλιξη του, κάποτε θα μπει σε ρομπότ. 

Επεξ/σία από oldnew

16 ώρες πριν, Cre3p είπε

Ναι ναι.. για αυτό του δώσανε εξετάσεις πτυχίου ιατρικής και πέρασε με άριστα!

για αυτό σου φτύνει ολόκληρο κώδικα σε ό,τι του ζητήσεις έτοιμο... γιατί είναι γενικόλογα και χαμηλής αξίας...

Βρείτε μερικά youtube περί του θέματος... ίσως εκπλαγείτε ..

Στη δουλειά μου εδώ και 2-3 μήνες κάνουμε πειράματα για να στήσουμε σελίδες (με τουριστικό περιεχόμενο) και συστηματικά βγάζει γενικόλογες βλακείες, επαναλαμβάνοντας τις ίδιες 3-4 πληροφορίες και πηγές και  χρησιμοποιώντας τις ίδιες εκφράσεις. Τα κείμενα βγαίνουν στείρα και δεν έχει κανένας όρεξη να τα διαβάσει.

Δεν μου φαίνεται περίεργο που πέρασε το διαγώνισμα ιατρικής, γιατί προφανώς εκεί ζητάνε συγκεκριμένες πληροφορίες τις οποίες πιθανότατα μπορεί να βρει ένας φοιτητής σε ακαδημαϊκή βιβλιοθήκη, Google κτλ.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

AI image fools judges and wins photograpy competition

Story by Hannah Rooke • Yesterday 7:33 AM

https://www.msn.com/en-us/news/technology/ai-image-fools-judges-and-wins-photograpy-competition/ar-AA17jE7q

1 ώρα πριν, klaftop είπε

Είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακό αλλά ακόμα και οι δημιουργοί του αλλά και η microsoft παραδέχονται ότι έχει θέματα ακόμα. Το τονίζουν με μεγάλα γράμματα ότι δεν είναι τόσο ακριβεις και αξιόπιστες απαραίτητα οι πληροφορίες. Τον κώδικα που βγάζει τον έχουν απαγορεύσει σε forum τύπου slashdot γιατί λένε ότι είναι σκουπίδια συνηθως. Google it . Σίγουρα είναι ακόμα αρχή και θα γίνει πολύ καλύτερο αλλά  αν παίξεις λίγο μαζί του εντυπωσιάζεσαι μεν αλλά έχει θέματακια που δε τα λένε στο youtube. Όπως και το text to image σου πέφτει το σαγόνι στην αρχή αλλά όσο προχωρας βλέπεις ότι έχει ακόμα σοβαρά προβληματα

μπρο εμένα το θέμα μου δεν ήταν οτι δεν είναι προβληματικό και νηπιακού επιπέδου ακόμα..

αλλού ήτω το θέμα!

Εγώ σαν video editpr + αναλυτής συστημάτων (πτυχίο) και δικτυάς (CCNA) + προγραμματιστής (όχι επαγγελματικά, θα βρεις καλύτερους από μένα για κώδικα) την δουλειά μου δεν θα την χάσω όταν το τέρας θα είναι έτοιμο. Άρα σίγουρα δεν είναι για μένα που τα λέω όλα αυτά!

❤️

Εκείνοι που είπαν όμως οτι δεν γράφει κώδικα, ε, δεν φταίω εγώ που δεν έχουν δει τι κάνει ιδιαίτερα με κώδικα! Κανείς άνθρωπος αυτή τη στιγμή δεν συγκρίνεται με το νήπιο σε κώδικα γιατί κανείς δεν ξέρει ΟΛΕΣ τις γλώσσες να τις φτύνει σε δευτερόλεπτα όπως το "νήπιο" αλλά χρειάζονται μηνιαίο μισθό.

Εσύ google το  αδερφέ μου... youtube it το καλύτερα να δεις πως τα φτύνει real time.

Εγώ θέλω κάνα μήνα να φτιάξω μια σελιδούλα σοβαρού κώδικα (C, C++, Python)

Aυτό;  Μήνα;

Επεξ/σία από Cre3p
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, totalius είπε

Είναι αδιανόητο σε forum τεχνολογίας να υπάρχουν τόσα πολλά άτομα που μισούν την εξέλιξη της τεχνολογίας 

Νά'τα πάλι...

😅

Μέση λύση δεν υπάρχει φιλαράκι; Μόνο άσπρο και μαύρο;

ΕΠΕΙΔΗ ξέρουμε από τεχνολογία μήπως είναι που μετράει πιο πολύ ο λόγος μας σε αντίθεση με των τεχνοφοβικών γιατί σαν άνθρωποι εναντίον των ρομπότ έχουμε και ηθική για αντιπαράθεση;

Μην κοιτάς που ο Billie και ο πχ. Μπέζος είναι ηθικά νεκροί εδώ και χρόνια!

με την λέξη ρομπότ δεν απευθύνομαι μόνο σε τσιπς αλλά και σε ανθρώπους γιατί αρχίσαμε να μοιάζουμε!

Όταν η ανθρωπιά μέσα σου πεθαίνει, άνθρωπος πια δεν είσαι (εξ'ορισμού!)

Επεξ/σία από Cre3p
  • Thanks 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, oldnew είπε

Η τεχνίτη νοημοσύνη βελτιώνεται συνεχώς (αν και οχι γραμμικά, πχ για σχεδόν 20 χρονιά ειχε μηδαμινη εξέλιξη και μετά ανακαλύφτηκαν τα νευρωνικα δυκτια και η μηχανική μάθηση και έγινε το μπαμ). Κάποιος γράφει και ξανα γράφει οτι η ΤΝ δεν μπορεί να αποδείξει θεωρήματα? Έβλεπα διάλεξη ΤΝ στο YouTube όπου ο επιστήμονας εκεί έλεγε οτι υπάρχει ΤΝ όπου του έχουν δώσει τα μισά μαθηματικά και αυτό ανακάλυπτει τα υπόλοιπα.. Έχει αποδείξει θεωρήματα κλπ. Βέβαια στην ερώτηση αν ανακάλυψε κατι καινούργιο, η απάντηση ήταν οχι. Αλλά ποιος μπορεί να είναι σίγουρος ότι δε θα συμβεί και αυτό? Ακόμα και στην έρευνα δηλαδή η ΤΝ έχει κάνει βήματα και γενικά υπάρχει εξέλιξη καθημερινή που για τίποτε δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δε γίνεται. 

Αν μπορούσε να αποδείξει ένα θεώρημα (όχι να το βρει έτοιμο) χρησιμοποιώντας άλλα βασικότερα, 
τότε θα μπορούσε να τα αποδείξει όλα, επαγωγικά, ξεκινώντας από τα θεμελιώδη (π.χ. αξιώματα).
Δηλ. να επαληθεύσει υπάρχουσα γνώση.
Τότε θα μπορούσε να παράγει και νέα από την υπάρχουσα (καθώς η διαδικασία είναι ίδια).
Αλλά αυτό δεν γίνεται διότι δεν υπάρχει μοντέλο για κάτι τέτοιο (εγώ τουλάχιστον δεν έχω κάτι τέτοιο υπόψη μου).

Όσο εξέλιξη και να υπάρχει σε έναν τομέα, το μέγιστο επίτευγμα περιορίζεται απαράβατα από περιορισμούς επί της αρχής.
Αν κάτι προσκρούει σε θεμελιώδεις αρχές ΔΕΝ μπορεί να επιτευχθεί.
Γι αυτό, πιο το σημαντικό δεν είναι η εξέλιξη των μεθοδολογιών και των εργαλείων 
αλλά η ανακάλυψη και διερεύνηση αρχών που επιτρέπουν την υπέρβαση των υφιστάμενων ορίων.
Αυτό είναι που πρέπει να εντυπωσιάζει. Οι αρχές, όχι τα εργαλεία και η υλοποίησή τους.

Για να το πω διαφορετικά, π.χ., αμέτρητες πατέντες φτάνουν στα γραφεία ευρεσιτεχνιών για το αεικίνητο, 
τις πετάνε αμέσως στα σκουπίδια διότι ξέρουν ότι δεν γίνεται επειδή προσκρούει στα θερμοδυναμικά αξιώματα.
Παρόμοιο είναι κι αυτό. Δεν υπάρχει κάτι που να υποστηρίζει ότι είναι αδύνατο αλλά ούτε και κάτι που να θεμελιώνει ότι είναι εφικτό.
Μέχρι να βρεθεί τρόπος που να θεμελιώνει ότι η εξέλιξη που ευαγγελίζονται κάποιοι ενθουσιώδεις είναι εφικτή,
όλα αυτά είναι απλοϊκοί μεγαλοϊδεατισμοί που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα....

-

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
  • Like 1

20 ώρες πριν, vasilisbasil είπε

και αλλα πραματα εχει πει ο κυριος αλλα τιποτα απο αυτα δεν εγινε ..οπως τιποτα σημαντικο δεν θα γινει και με το chat GPT ..  ενα παιχνιδακι ειναι και τιποτα αλλο .. ενταξει θα εχει χρησιμότητα σε καποιες εφαρμογες αλλα πολυ απλα πραματα .. μια σάρωση κανει και βγαζει αποτελέσματα .. τιποτα πρωτότυπο  και οριτζιναλ δεν μπορει να κανει , μια απλη μίμηση και φαινομενικά κατανοητά αποτελέσματα .

Παιχνιδάκι; Τι διαβάζω θεέ μου.

Στο Super Κατερίνα μαθαίνετε για την τεχνολογία; Τα AI παιχνιδάκι; Και ο χαρταετός του Βενιαμίν Φραγκλινου ήταν απλά ένα παιχνίδακι.

Και μονο στο ChatGPT να αναφερθούμε  (αγνοοντας όλες τις μελλοντικές εφαρμογες των AI) μιλάς με ένα ΜΗΧΑΝΗΜΑ. Το έχουμε; Το έκανε και ο παππούς μου θα πεις όταν έκανε χιόνια η τηλεόραση και τη παρακαλούσε να στρώσει (αν είσαι σε ηλικία να καταλάβεις σε τι αναφέρομαι). 

Ρε μην τα γειωνετε όλα, ημαρτον.

• Thanks 2

42 λεπτά πριν, SomeFun είπε

Δεν μου φαίνεται περίεργο που πέρασε το διαγώνισμα ιατρικής, γιατί προφανώς εκεί ζητάνε συγκεκριμένες πληροφορίες τις οποίες πιθανότατα μπορεί να βρει ένας φοιτητής σε ακαδημαϊκή βιβλιοθήκη, Google κτλ.

Ακριβώς έτσι.

-

17 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε

Αν μπορούσε να αποδείξει ένα θεώρημα (όχι να το βρει έτοιμο) χρησιμοποιώντας άλλα βασικότερα, 
τότε θα μπορούσε να τα αποδείξει όλα, επαγωγικά, ξεκινώντας από πιο βασικές αρχές (π.χ. αξιώματα).
Δηλ. να επαληθεύσει υπάρχουσα γνώση.
Τότε θα μπορούσε να παράγει και νέα από την υπάρχουσα (καθώς η διαδικασία είναι ίδια).
Αλλά αυτό δεν γίνεται διότι δεν υπάρχει μοντέλο για κάτι τέτοιο (εγώ τουλάχιστον δεν έχω κάτι τέτοιο υπόψη μου).

Όσο εξέλιξη και να υπάρχει σε έναν τομέα, το μέγιστο επίτευγμα περιορίζεται απαράβατα από περιορισμούς επί της αρχής.
Αν κάτι προσκρούει σε θεμελιώδεις αρχές ΔΕΝ μπορεί να επιτευχθεί.
Γι αυτό, πιο το σημαντικό δεν είναι η εξέλιξη των μεθοδολογιών και των εργαλείων 
αλλά η ανακάλυψη και διερεύνηση αρχών που επιτρέπουν την υπέρβαση των υφιστάμενων ορίων.
Αυτό είναι που πρέπει να εντυπωσιάζει. Οι αρχές, όχι τα εργαλεία και η υλοποίησή τους.

Για να το πω διαφορετικά, π.χ., αμέτρητες πατέντες φτάνουν στα γραφεία ευρεσιτεχνιών για το αεικίνητο, 
τις πετάνε αμέσως στα σκουπίδια διότι ξέρουν ότι δεν γίνεται επειδή προσκρούει στα θερμοδυναμικά αξιώματα.
Παρόμοιο είναι κι αυτό. Δεν υπάρχει κάτι που να υποστηρίζει ότι είναι αδύνατο αλλά ούτε και κάτι που να θεμελιώνει ότι είναι εφικτό.
Μέχρι να βρεθεί τρόπος που να θεμελιώνει ότι η εξέλιξη που ευαγγελίζονται κάποιοι ενθουσιώδεις είναι εφικτή,
όλα αυτά είναι απλοϊκοί μεγαλοϊδεατισμοί που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα....

-

Πάντως στο συγκεκριμένο βίντεο που έβλεπα στο YouTube ελεγε οτι εχει κατάφερει το συγκεκριμένο νευρικό σύστημα που είναι εξειδικευμένο αποκλειστικά σε μαθηματικά, να αποδείξει θεωρήματα τα οποία δεν του δόθηκαν, βαση όσων του έχουν δωθει. Δεν έχω προσωπική γνώση αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατι πάνω κάτω αυτα που γράφεις και εσυ ήξερα. Και η συγκεκριμένη ηταν ειδική πάνω στο αντικείμενο, μια απο τους επιστήμονες που το κατασκεύασε, δεν ηταν δημοσιογράφος. Εχω καιρο που το έχω δει, και εχω δει άπειρα βίντεο για ΤΝ αλλιώς θα έβαζα το link. 

24 λεπτά πριν, KilliK είπε

ο Bασιλακης πεφτει παντα μεσα με τις προβλεψεις

quote-who-in-their-right-mind-would-ever

Out of context.

Δεν μιλούσε για σήμερα, αλλά για την ημέρα που ερωτήθηκε!

JESUS πια!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...