Xviper13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, vasilisbasil είπε ελπιζω να αστειευεσαι ... πως πουλακι μου το GPT ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΦΕ; μηπως του καθεται και στα γονατα ; οπαλακια Δεν νομίζω πως αστειεύεται… είναι 100% σίγουρο πως θα γίνουν αυτά. Γραμματέας θα γίνει μέσω ψηφιακού βοηθού… υπάρχει και σήμερα αλλά σε πιο απλή μορφή, καθαρίστρια θα γίνει… σκούπες ρομπότ δεν υπάρχουν και τώρα; Υπηρέτης δεν υπάρχει τώρα αλλά νομίζω κάποιες εταιρίες εργάζονται πυρετωδώς για κατασκευή εξελιγμένων ρομπότ. Δλδ τι νομίζεις; Για να φτιάξουν chat bot που θα παίζει ο κόσμος γίνονται ολα αυτά; Δεν θα αρχίσω με συνωμοσίες κλπ κλπ. Το θέμα είναι απλό, δεν χορταίνουν το χρήμα με τίποτα. Αν θα μπορούσαν όλες τους τις επιχειρήσεις να τις χειριζόταν ένα μόνο ρομπότ, νομίζεις δεν θα το έκαναν; Η τεχνολογία είναι φανταστική, απλά το μυαλό του ανθρώπου σε κάποιες περιπτώσεις είναι αδίστακτο. 1
Neural_handshake Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, V.I.Smirnov είπε Δεν μπορεί να κάνει τίποτε που απαιτεί πραγματικά παραγωγική ή σύνθετη σκέψη. Απλώς τραβάει έτοιμες γνώσεις και τις συνδυάζει, αλλά χωρίς να μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για να παράγει νέες. Δεν μπορεί να συνθέσει γνώσεις με υψηλή διανοητική πολυπλοκότητα, κι ούτε πρόκειται καθώς για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει μοντέλο (προς το παρόν τουλάχιστον). Γι αυτό μπορεί να περάσει εξετάσεις ιατρικής ή φιλοσοφίας. "Μαγειρεύει" έτοιμο γνωστικό υλικό και πληροφορίες χαμηλής συνδυαστικής πολυπλοκότητας. Θα κάνει και πράγματα που γίνονται με απλές πράξεις - αλλά ως εκεί. Π.χ., για τον συμβολικό υπολογισμό ενός ολοκληρώματος υπάρχει αλγόριθμος και ένα λογισμικό μπορεί να το κάνει. Αλλά δεν μπορεί να αποδείξει ένα θεώρημα π.χ. της συναρτησιακής ανάλυσης ή της τοπολογίας από άλλα αν δεν το βρει έτοιμο, ούτε να λύσει μια άσκηση ή πρόβλημα σε τέτοιους κλάδους καθώς η θεωρία τους δεν εφαρμόζεται με τετριμμένο ή αλγοριθμικό τρόπο, και ούτε μπορεί να εκπαιδευτεί σ' αυτό. Αν μπορούσε, θα παρήγαγε πραγματικά νέα γνώση από την υπάρχουσα (αυτό σημαίνει να κάνει πράγματα "υψηλής αξίας") - αλλά προς το παρόν δεν γίνεται. Ούτε επαλήθευση της υπάρχουσας γνώσης δεν μπορεί να κάνει. Γιατί λοιπόν πρέπει να με εντυπωσιάσει τόσο πολύ; Ουσιαστικά έτοιμα πράγματα συνδυάζει και τα παρουσιάζει με βολικό τρόπο, τίποτε άλλο. Καλό και χρήσιμο, και σημαντική πρόοδος - αλλά ένας ειδικός στα μαθηματικά ή τη φυσική, ή σε τέτοιο συναφή κλάδο, στην άποψη που λένε κάποιοι ότι μπορεί τον συναγωνιστεί ή να τον αντικαταστήσει απλώς χαμογελάει ειρωνικά. Αυτό να το φοβούνται όσοι έχουν ως δουλειά να γράφουν mails και να σημειώνουν ραντεβού σε γραφεία... - μαλλον δεν μπορεις να δεις τι ερχεται ενω υποτιμας αυτα που μπορει να κανει ηδη τα οποια τα υποβαθμιζεις 2
michael92 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, Cre3p είπε Ναι ναι.. για αυτό του δώσανε εξετάσεις πτυχίου ιατρικής και πέρασε με άριστα! για αυτό σου φτύνει ολόκληρο κώδικα σε ό,τι του ζητήσεις έτοιμο... γιατί είναι γενικόλογα και χαμηλής αξίας... Βρείτε μερικά youtube περί του θέματος... ίσως εκπλαγείτε .. Εξετάσεις ποιου πανεπιστημίου; Του tumblr university; 1
thanosAIAS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 ΔΕΝ είναι τεχνητή νοημοσύνη, εξελιγμένοι αλγόριθμοι είναι. Καμία σχέση. 1 1
michael92 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, vs_skg είπε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά α) η απόδειξη ενός μαθηματικού θεωρήματος είναι στο 99% των περιπτώσεων μια άχρηστη ακαδημαϊκή φανφάρα και υπάρχουν πολύ πιο χρήσιμα πράγματα να βάλουμε ένα μοντέλο να κάνει πχ σε εφαρμογές agritech, οπότε δεν νομίζω ότι θα συμφωνούσαν πολλοί μαζί σου πως αν ένα μοντέλο δεν μπορεί να αποδείξει ένα θεώρημα συναρτισιακής ανάλυσης δεν είναι εντυπωσιακό β) ακόμα και αν δεν ασπάζεσαι το α, η αυτοματοποιημένη απόδειξη θεωρημάτων είναι πολύ ενεργό πεδίο, πχ https://mathai2022.github.io/papers/ και εδώ ένας κύριος που τυχαίνει να γνωρίζω ότι είναι πεπεισμένος πως το μέλλον των μαθηματικών θα περιλαμβάνει νευρωνικά δίκτυα https://scholar.google.co.uk/citations?hl=en&user=I5SWIuoAAAAJ&view_op=list_works&sortby=pubdate Όσο για την απαξίωση ενός γλωσσικού μοντέλου λεγόντας ότι δεν παράγει κάτι νέο, είναι φιλοσοφικό το ερώτημα: τι σημαίνει νέο; κάτι που στον πυρήνα του, δεν έχει εμφανιστεί ποτέ ξανά στο corpus της ανθρώπινης γνώσης; Πόσα πράγματα μπορούν να χαρακτηριστούν ως νέα με έναν τέτοιο ορισμό; Ή μήπως εννοούμε μια νέα σύνθεση προϋπάρχοντων πραγμάτων. Αυτό μπορεί να το κάνει και το gpt, και το midjourney AI. Εν κατακλείδι πρέπει να το μελετήσεις λίγο παραπάνω το ζήτημα, και να εξετάσεις και το ενδεχόμενο το να λύνει κανείς ασκήσεις φυσικής να μην είναι ο μονόδρομος για την ανθρώπινη πρόοδο που περιγράφεις. Αν πάραυτα καταλήξουμε ότι είναι, θα χρησιμοποιήσουμε ΑΙ και εκεί. Έλα τώρα. Αν το ζορίσεις έστω και λίγο βραχυκυκλώνει και όχι μόνο σε μη πολιτικά ορθές ερωτήσεις. Μιας και μιλάμε για γλωσσικά μοντέλα... Δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη διαφορά της ετυμολογίας με την κοινή σημασία...
pcos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 to AI ειναι το επομενο "παιχνιδακι" για τις καρτες GPU. gaming,mining, rendering, AI και η λιστα μεγαλωνει
toxoths73 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 13 ώρες πριν, tasanton είπε Οκ εν τω μεταξύ διαβάζεις αυτό: https://www.lifo.gr/now/tech-science/chatgpt-perase-kai-tis-exetaseis-gia-adeia-giatroy-stis-ipa και αναρωτιέσαι για τα σχόλια μερικών. Αυτοί μάλλον είναι λίγο καχύποπτοι γιατί ξέρουν ότι το νόμισμα έχει και άλλη πλευρά. 9 ώρες πριν, V.I.Smirnov είπε Δεν μπορεί να κάνει τίποτε που απαιτεί πραγματικά παραγωγική ή σύνθετη σκέψη. Απλώς τραβάει έτοιμες γνώσεις και τις συνδυάζει, αλλά χωρίς να μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για να παράγει νέες. Δεν μπορεί να συνθέσει γνώσεις με υψηλή διανοητική πολυπλοκότητα, κι ούτε πρόκειται καθώς για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει μοντέλο (προς το παρόν τουλάχιστον). Γι αυτό μπορεί να περάσει εξετάσεις ιατρικής ή φιλοσοφίας. "Μαγειρεύει" έτοιμο γνωστικό υλικό και πληροφορίες χαμηλής συνδυαστικής πολυπλοκότητας. Θα κάνει και πράγματα που γίνονται με απλές πράξεις - αλλά ως εκεί. Π.χ., για τον συμβολικό υπολογισμό ενός ολοκληρώματος υπάρχει αλγόριθμος και ένα λογισμικό μπορεί να το κάνει. Αλλά δεν μπορεί να αποδείξει ένα θεώρημα π.χ. της συναρτησιακής ανάλυσης ή της τοπολογίας από άλλα αν δεν το βρει έτοιμο, ούτε να λύσει μια άσκηση ή πρόβλημα σε τέτοιους κλάδους καθώς η θεωρία τους δεν εφαρμόζεται με τετριμμένο ή αλγοριθμικό τρόπο, και ούτε μπορεί να εκπαιδευτεί σ' αυτό. Αν μπορούσε, θα παρήγαγε πραγματικά νέα γνώση από την υπάρχουσα (αυτό σημαίνει να κάνει πράγματα "υψηλής αξίας") - αλλά προς το παρόν δεν γίνεται. Ούτε επαλήθευση της υπάρχουσας γνώσης δεν μπορεί να κάνει. Γιατί λοιπόν πρέπει να με εντυπωσιάσει τόσο πολύ; Ουσιαστικά έτοιμα πράγματα συνδυάζει και τα παρουσιάζει με βολικό τρόπο, τίποτε άλλο. Καλό και χρήσιμο, και σημαντική πρόοδος - αλλά ένας ειδικός στα μαθηματικά ή τη φυσική, ή σε τέτοιο συναφή κλάδο, στην άποψη που λένε κάποιοι ότι μπορεί τον συναγωνιστεί ή να τον αντικαταστήσει απλώς χαμογελάει ειρωνικά. Αυτό να το φοβούνται όσοι έχουν ως δουλειά να γράφουν mails και να σημειώνουν ραντεβού σε γραφεία... - Αυτό να το φοβούνται όσοι έχουν ως δουλειά να γράφουν mails και να σημειώνουν ραντεβού σε γραφεία... ΕΕΕΕΕλα ντε που είναι πολύ και αυτούς στοχεύει για ΑΡΧΗ.
shidapu Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 15 ώρες πριν, MetroStar είπε 🤣🤣🤣 Αυτό ακριβώς... 1
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 14 ώρες πριν, Cre3p είπε Και το λένε και πρόοδο.. Βασικά μαθηματικά νηπιαγωγείου είναι το γιατί απολύονται ανά δεκάδες χιλιάδες οι υπάλληλοι! 1+1 = σπίτι σου! με υπογραφή και έγκριση του Billie του κουνουποκυνηγητή! 😡🤬 Φανταζόμουν εσύ που το έγραψες αυτό στο PC/κινητό /tablet /whatever σου αμερικανικής τεχνολογίας που τρέχει αμερικάνικο λογισμικό σε αμερικάνικο δίκτυο από την άνεση του δεν σκέφτηκες ότι έπρεπε να βγεις έξω να πας να πάρεις χαρτί, στυλό και φάκελο (πάει όλη η γραμμή κατασκευαστή όλων των από πάνω), να το γράψεις χειρόγραφα, να ψάξεις να βρεις άνθρωπο να στο στείλει (πάει και ο ταχυδρόμος και ο υπάλληλος που το λαμβάνει και ο αποθηκαριος κτλ κτλ). Όπως βλέπεις με μια και μόνο κίνηση σου έχεις εξαφανίσει άπειρες δουλειές που θα μπορούσαν να γίνουν από ανθρώπους. Πες τώρα πόσο άσχημα αισθάνεσαι γι αυτό και τι σκοπεύεις να κάνεις άμεσα για να σώσεις την κατάσταση; Ρε τι πίνετε και δεν μας δίνετε;
petran79 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 14 ώρες πριν, tritonas00 είπε Ψεκ? O Gates; Απολύτως! https://digitalcommons.law.ggu.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1205&context=annlsurvey in 2010, the Gates Foundation funded experimental malaria and meningitis vaccine trials across Africa and HPV vaccine programs in India. All of these programs resulted in numerous deaths and injuries, with accounts of forced vaccinations and uninformed consent. Ultimately, these health campaigns, under the guise of saving lives, have relocated large scale clinical trials of untested or unapproved drugs to developing markets where administering drugs is less regulated and cheaper. 2 1 1
Cre3p Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Φανταζόμουν εσύ που το έγραψες αυτό στο PC/κινητό /tablet /whatever σου αμερικανικής τεχνολογίας που τρέχει αμερικάνικο λογισμικό σε αμερικάνικο δίκτυο από την άνεση του δεν σκέφτηκες ότι έπρεπε να βγεις έξω να πας να πάρεις χαρτί, στυλό και φάκελο (πάει όλη η γραμμή κατασκευαστή όλων των από πάνω), να το γράψεις χειρόγραφα, να ψάξεις να βρεις άνθρωπο να στο στείλει (πάει και ο ταχυδρόμος και ο υπάλληλος που το λαμβάνει και ο αποθηκαριος κτλ κτλ). Όπως βλέπεις με μια και μόνο κίνηση σου έχεις εξαφανίσει άπειρες δουλειές που θα μπορούσαν να γίνουν από ανθρώπους. Πες τώρα πόσο άσχημα αισθάνεσαι γι αυτό και τι σκοπεύεις να κάνεις άμεσα για να σώσεις την κατάσταση; Ρε τι πίνετε και δεν μας δίνετε; Έχει πολύ γέλιο η απάνττησή σου φίλε... ούτε σε ποιον μιλάς δεν ξέρεις! Το 8.000 ευρώ Αμερικάνικο τηλεσκόπιο μου (14" Meade LX-200ACF)δεν απέλυσε ποτέ κανέναν, τάισε πολλές οικογένειες για να φτιαχτεί, χρειάζεται ανθρώπινο μυαλό για να δουλέψει, δεν έχω τάμπλετ, δεν έχω κινητό σαν το δικό σου, δεν έχω FB, είμαι με win7 για να μην υπογράφω ρουφιανιές και είμαι 7 generations πίσω σε CPU για παρόμοιους λόγους. για αυτό και εγώ νήπιο, δεν θα σε πάρω σοβαρά και θα συνεχίσω την ημέρα μου αγνοώντας τέτοιες βλακείες! Σε πείραξε το "νήπιο"; Να σε πω πελατάκο και σκλάβο της τεχνολογίας καλύτερα που μιλάς με τέτοιο τρόπο σε συνάνθρωπό σου που θα με ρωτήσεις τι πίνω που ξέρω τον bill καλύτερα από εσένα, ή να συνεχίσουμε την ημέρα μας όμορφα ο καθένας; Αν δεν υπήρχε η τεχνολογία να κρυφτείς πίσω της και είμασταν face το face σε τραπέζι θα απαντούσες έτσι; Άει πρωί πρωί... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από Cre3p 1
anonymous999 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, michael92 είπε Έλα τώρα. Αν το ζορίσεις έστω και λίγο βραχυκυκλώνει και όχι μόνο σε μη πολιτικά ορθές ερωτήσεις. Μιας και μιλάμε για γλωσσικά μοντέλα... Δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη διαφορά της ετυμολογίας με την κοινή σημασία... Με αφορμή το παραπάνω, νομίζω ότι όλοι κάνετε (κάνουμε) ένα κοινό λάθος... ψάχνουμε την εξειδικευμένη ερώτηση που θα "μπερδουκλωσει" το μοντέλο για να πούμε "αχά! Σε τσακωσα!". Τι ποσοστό του μέσου πληθυσμού πιστεύεις ότι θα μπορούσε να απαντήσει τις παραπάνω ερωτήσεις με αντίστοιχη ακρίβεια? Τι ποσοστό των δασκάλων δημοτικού της Ελλάδας? Η πιο ιδιοφυής ατάκα που ακούστηκε από (κινηματογραφικό) ρομπότ ήταν στν ταινία με το Γουίλ Σμιθ που τα εχωνε στη μηχανή γιατί δεν μπορούσε να γράψει μια συμφωνία ή να ζωγραφίζει ένα πίνακα, και του κάνει το ρομπότ "εσύ μπορείς?" 3 1
Erou21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 A "happy number" is a number in mathematics that follows a certain sequence to reach the number 1. Here's how it works: Start with the number in question (in this case, 2026). Replace the number with the sum of the squares of its digits (in this case, 2^2 + 0^2 + 2^2 + 6^2 = 20). Repeat the process of summing the squares of the digits until either the number 1 is reached, or a loop is encountered (i.e., the same number is reached twice in the sequence). In the case of 2026, the sequence is: 20 -> 4 -> 16 -> 37 -> 58 -> 89 -> 145 -> 42 -> 20... As we can see, 20 is reached again, which means that 2026 is not a happy number. Με τα μαθηματικά δεν τα πάει καλά.....
Tlykog Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όσο το χρησιμοποιούμε μαθαίνει.... Προσωπικά είμαι κατά του κάθε τεχνολογικού δημιουργήματος που καταργεί την ανθρώπινη σκέψη. Ο άνθρωπος θα πρέπει να είναι ενεργός εγκεφαλικά σε καθημερινή βάση. Οκ, το να έχεις κάποιον να σου κάνει όλες τις δουλειές ακούγεται πολύ... ξεκούραστο, αλλά χάνεται όλο το νόημα. Ο εγκέφαλός μας υπάρχει για να δουλεύει και να επεξεργάζεται πληροφορία. Οι άνθρωποι που δεν το κάνουν αυτό έχουν προβλήματα υγείας (πχ άνοια) σε μεγαλύτερες ηλικίες. Το σώμα μας, επίσης, θα πρεπει να χρησιμοποιείται. Δεν είναι επιλογή, είναι ανάγκη. Συμφωνώ στο ότι κάποιοι θα πουν ότι κουράζονται αρκετά και δεν χρειάζονται άλλη κούραση όταν γυρίζουν στον σπίτι, αλλά αυτό απαιτεί άλλη συζήτηση... Πιο μεγάλη... Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αξιοποιηθεί σε κάποιο βαθμό, αλλά, στατιστικά, εμπιστεύομαι περισσότερο τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Προτιμώ έναν έμπειρο, εξειδικευμένο, άνθρωπο, παρά έναν αλγόριθμο που μαθαίνει και προσπαθεί να συνδυάσει γνώσεις. Ο ανθρωπινος εγκέφαλος συνδυάζει γνώση, βιώματα και εμπειρία, που προέρχεται από το ευρύτερο περιβάλλον και την μέχρι τώρα ζωή του. Δεν έχω δει/ακούσει αλγόριθμο που να τα συνδυάζει όλα αυτά τόσο αρμονικά. Τεχνολογικά είναι εντυπωσιακό, αλλά αμφιβάλλω ότι οι μεγάλες, πολυεθνικές, εταιρείες προσπαθούν να αναπτύξουν την ΑΙ για το καλό της ανθρωπότητας... Ούτε καν πιστεύω ότι το κάνουν με σκοπό το κέρδος, αλλά θέλουν και η ανθρωπότητα να κερδίσει από αυτό. Πιστεύω ότι γίνεται ξεκάθαρα για τη μεγιστοποίηση των δικών τους κερδών.- Αν κερδίσει κάτι η ανθρωπότητα θα είναι παράπλευρο, τυχαίο, κέρδος. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από Tlykog 2 3
shidapu Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, Cre3p είπε Έχει πολύ γέλιο η απάνττησή σου φίλε... ούτε σε ποιον μιλάς δεν ξέρεις! Το 8.000 ευρώ Αμερικάνικό τηλεσκόπιο μου (Meade LX-200ACF)δεν απέλυσε ποτέ κανέναν, χρειάζεται ανθρώπινο μυαλό για να δουλέψει, δεν έχω τάμπλετ, δεν έχω κινητό σαν το δικό σου, είμαι με win7 για να μην υπογράφω ρουφιανιές και είμαι 7 generations πίσω σε CPU για παρόμοιους λόγους. για αυτό και εγώ νήπιο, δεν θα σε πάρω σοβαρά και θα συνεχίσω την ημέρα μου αγνοώντας τέτοιες βλακείες! Σε πείραξε το "νήπιο"; Να σε πω πελατάκο και σκλάβο της τεχνολογίας καλύτερα που μιλάς με τέτοιο τρόπο σε συνάνθρωπό σου που θα με ρωτήσεις τι πίνω που ξέρω τον bill καλύτερα από εσένα, ή να συνεχίσουμε την ημέρα μας όμορφα ο καθένας; Αν δεν υπήρχε η τεχνολογία να κρυφτείς πίσω της και είμασταν face το face σε τραπέζι θα απαντούσες έτσι; Άει πρωί πρωί... Η τεχνολογία φίλε μου είναι καλό πράγμα και εξελίσεται, η τεχνολογία κάνει την ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη σε όλους τους τομείς αρκεί να μην υπερβάλει κανείς...αυτό που δεν κάνει την ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη είναι ότι ανήκει στα χέρια λίγων που την χρησιμοποιούν για "πραφιτ"....όπως λέει και μία ψυχή εργοστάσια χωρίς βιομηχάνους γίνεται, εργοστάσια χωρίς εργαζόμενους ΔΕΝ γίνεται. Αυτή είναι απάντηση για τον από πάνω απλά δεν απάντησα σ'αυτόν για να μην ρίξω κάνα καντήλι πρωί πρωί μεσημεριατικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα