ThanosR92 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω να κάνω online ψυχομετρικά τεστ; Με έχουν επιλέξει για μια δουλειά και το τελευταίο στάδιο είναι να περάσω τα τεστ. Μου είπανε ότι είναι τέσσερις ενότητες, περίπου 45 λεπτά με 1 ώρα. Η αλήθεια είναι πως έχω αγχωθεί αρκετά, οπότε οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Κάποιος μια βοήθεια; Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από ThanosR92 1
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 hour ago, ThanosR92 said: Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω να κάνω online ψυχομετρικά τεστ; Με έχουν επιλέξει για μια δουλειά και το τελευταίο στάδιο είναι να περάσω τα τεστ. Μου είπανε ότι είναι τέσσερις ενότητες, περίπου 45 λεπτά με 1 ώρα. Η αλήθεια είναι πως έχω αγχωθεί αρκετά, οπότε οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Κάποιος μια βοήθεια; https://www.shl.com/shldirect/en/assessment-advice/example-questions/
ThanosR92 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, poulinos είπε https://www.shl.com/shldirect/en/assessment-advice/example-questions/ Μονο εμένα μου φαίνονται δύσκολα; Ειδικά αυτό με τα μαθηματικά, σε πολλά τεστ που είδα είναι παλούκι. 1
gorge18 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Ψυχομετρικά ειχα κανει οταν περνούσα τα ιατρικα στο 251. 600 κατι ερωτησεις ηταν. Πλακα ειχαν περασα ωραια! Ειναι λιγο οτι ναναι και θελουν προσοχη γιατι πχ. μια ερωτηση μπορει να την συναντησεις 4 φορες με διαφορετικο τροπο.
ThanosR92 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, gorge18 είπε Ψυχομετρικά ειχα κανει οταν περνούσα τα ιατρικα στο 251. 600 κατι ερωτησεις ηταν. Πλακα ειχαν περασα ωραια! Ειναι λιγο οτι ναναι και θελουν προσοχη γιατι πχ. μια ερωτηση μπορει να την συναντησεις 4 φορες με διαφορετικο τροπο. Νομίζω δεν είναι το ίδιο πράμα. Και εδώ πέρα μόνο πλάκα δεν έχει γιατί παίζεται το μέλλον μου 😁 1
gorge18 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Νομίζω δεν είναι το ίδιο πράμα. Και εδώ πέρα μόνο πλάκα δεν έχει γιατί παίζεται το μέλλον μου 😁 Και εμενα για το μελλον μου ηταν. Ψυχομετρικα τεστ αυτα ξερω οτι ειναι. Αυτα με τις ασκησεις που λες μηπως λεγονται αλλιώς?
ThanosR92 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, gorge18 είπε Και εμενα για το μελλον μου ηταν. Ψυχομετρικα τεστ αυτα ξερω οτι ειναι. Αυτα με τις ασκησεις που λες μηπως λεγονται αλλιώς? Καλημέρα. Νομίζω λέγονται και τεστ ικανοτήτων. Έχει να κάνει με μαθηματικές πράξεις, μοτίβο σχεδίων και άλλα. 1
gorge18 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Αλλο το ψυχομετρικο τοτε και αλλο αυτο...
ThanosR92 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, gorge18 είπε Αλλο το ψυχομετρικο τοτε και αλλο αυτο... Λογικά ναι. Απαντήσεις δεν βλέπω όμως...
gorge18 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 και για τα ψυχομετρικα δεν θα έβρισκες ευκολα, ειναι εξειδικευμένο θεμα. Δοκίμασε να αλλαξεις τιτλο μηπως και το δει καποιος που το εχει κανει..
ThanosR92 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, gorge18 είπε και για τα ψυχομετρικα δεν θα έβρισκες ευκολα, ειναι εξειδικευμένο θεμα. Δοκίμασε να αλλαξεις τιτλο μηπως και το δει καποιος που το εχει κανει.. Ευχαριστώ. Μόλις άλλαξα τον τίτλο. 1
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 23 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω να κάνω online ψυχομετρικά τεστ; Με έχουν επιλέξει για μια δουλειά και το τελευταίο στάδιο είναι να περάσω τα τεστ. Μου είπανε ότι είναι τέσσερις ενότητες, περίπου 45 λεπτά με 1 ώρα. Η αλήθεια είναι πως έχω αγχωθεί αρκετά, οπότε οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Κάποιος μια βοήθεια; Για τι δουλειά όμως; Συνήθως σε admin θέσεις παίζουν ασκήσεις με πίνακες σε xls και κανένα ppt, καθώς και συλλογή, ερμηνεία και σύνοψη δεδομένων.
ThanosR92 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Lucifer είπε Για τι δουλειά όμως; Συνήθως σε admin θέσεις παίζουν ασκήσεις με πίνακες σε xls και κανένα ppt, καθώς και συλλογή, ερμηνεία και σύνοψη δεδομένων. Για θέση Sales Representative. Το λινκ που μου έστειλαν είναι μέσω της adecco.
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 45' με μία ώρα τεστ ικανοτήτων για εκπρόσωπο πωλήσεων; Όπως και να 'χει, εδώ έχει μερικές δειγματοληπτικές ερωτήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα