Panos619 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Παιδια ηθελα να ρωτησω αν εχετε ιδεα αν εχει περασει δικα της δικτυα η Wind στην περιοχη της δροσουπολης στα ανω λιοσια,γιατι εχω οτε 24αρα και πιανω 11 και με το που μπαινω σε οποιοδηποτε game κ η γυναικα μου ανοιξει το netflix απλα πεθαινω εγω....Μιλησα με Vodafone μου ειπαν οκ στην 50αρα μου εφεραν ρουτερ κ μετα απο 2 μερες μου ειπαν οτι δεν μπορει να προχωρησει,προχθες εγινε ακριβως το ιδιο με την νοβα,τους εξηγησα τι ειχε γινει με την vodafone και μου ειπαν οτι εχουν δικο τους δικτυο και ομως εγινε ακριβως το ιδιο με την vodafone. Ερωτηση 1 :Ξερετε ποτε και αν θα φερει η κοσμοτε η οποιοσδηποτε παροχος στην περιοχη μου vdsl?(στα 50 μετρα εντωμεταξυ εχουν 100 αρα) Ερωτηση 2:Μπορω να τους κανω κατι στους μαλακες που σε βαζουν να υπογραψεις πρωτα (σε γεμιζουν ψευτικες ελπιδες) και μετα τα παιρνουν πισω ολα ετσι απλα? Ερωτηση 3: μπορω να κανω καποια ενεργεια για να αλλαξει η συνδεση του καφαο μου ?γτ απο οτι μου εχει πει η κοσμοτε αυτο φταιει οτι παιρνει απο παλιο καφαο..
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 3.αν παιρνεις απο παλιο καφαο σημαινει οτι εισαι στην ζωνη του 1 χιλιομετρου περιπου που τα καφαο δεν αλλαξαν και εδιναν vdsl απο το αστικο κεντρο. οποτε περιμενεις κανα ftth.γισ σιγουρια πρεπει να δεις αριθμο box,κατανεμητη και μετα να βρεις το αντιστοιχο καφαο
LeGIoN Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα φίλε μου, Και εγώ στα Άνω Λιόσια μένω , είχα κάνει καταγραφεί όλες τις καμπίνες που υπήρχαν, της είχα ανεβάσει σε γνωστό site. Τα Άνω Λιόσια τα έχει ανάβει η πρώην Wind , εγώ είμαι κλειδωμένος στα 111.000. Έχω 100άρι αλλά υποστηρίζει μέχρι και 200άρα. Όλοι οι άλλοι πάροχοι μπορούν να δώσουν μέχρι 50. Στην Δροσουπολη θυμάμαι είχα καταχωρήσει και εκεί καμπίνες. Μήπως είσαι προς το βουνό; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από LeGIoN
troi.g Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Στις 13/2/2023 στις 8:05 ΠΜ, LeGIoN είπε Καλημέρα φίλε μου, Και εγώ στα Άνω Λιόσια μένω , είχα κάνει καταγραφεί όλες τις καμπίνες που υπήρχαν, της είχα ανεβάσει σε γνωστό site. Τα Άνω Λιόσια τα έχει ανάβει η πρώην Wind , εγώ είμαι κλειδωμένος στα 111.000. Έχω 100άρι αλλά υποστηρίζει μέχρι και 200άρα. Όλοι οι άλλοι πάροχοι μπορούν να δώσουν μέχρι 50. Στην Δροσουπολη θυμάμαι είχα καταχωρήσει και εκεί καμπίνες. Μήπως είσαι προς το βουνό; Καλησπέρα, επειδή κι εγώ μένω άνω Λιόσια, και η βονταφον δε μου δίνει πάνω από 24αρι, τι εννοείς ότι καταχωρεις καμπίνες;
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 3 hours ago, troi.g said: Καλησπέρα, επειδή κι εγώ μένω άνω Λιόσια, και η βονταφον δε μου δίνει πάνω από 24αρι, τι εννοείς ότι καταχωρεις καμπίνες; οτι τις εχεις καταχωρησει σε καποιο site για να μπορει να δει ο κοσμος αν εχει κοντα του καμπινες.μαλλον εννοει αυτο το site. to πρωτο βασικο ειναι να δεις αν εχεις κοντα σου νεες καμπινες .ειτε απο τον χαρτη ειτε πολυ απλα με μια βολτα εξω στο δρομο και να δεις αν εχουν αλλαχτει τα καφαο του οτε ή αν κοντα στα καφαο του οτε βρισκονται αλλα καφαο απο αλλο παροχο https://fttx.gr/stats https://fttxgr.eu/map 1
troi.g Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, poulinos είπε οτι τις εχεις καταχωρησει σε καποιο site για να μπορει να δει ο κοσμος αν εχει κοντα του καμπινες.μαλλον εννοει αυτο το site. to πρωτο βασικο ειναι να δεις αν εχεις κοντα σου νεες καμπινες .ειτε απο τον χαρτη ειτε πολυ απλα με μια βολτα εξω στο δρομο και να δεις αν εχουν αλλαχτει τα καφαο του οτε ή αν κοντα στα καφαο του οτε βρισκονται αλλα καφαο απο αλλο παροχο https://fttx.gr/stats https://fttxgr.eu/map οκ , ευχαριστω για την απαντηση.
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Just now, troi.g said: οκ , ευχαριστω για την απαντηση. anytime. 1
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 On 13/02/2023 at 08:05, LeGIoN said: Καλημέρα φίλε μου, Και εγώ στα Άνω Λιόσια μένω , είχα κάνει καταγραφεί όλες τις καμπίνες που υπήρχαν, της είχα ανεβάσει σε γνωστό site. Τα Άνω Λιόσια τα έχει ανάβει η πρώην Wind , εγώ είμαι κλειδωμένος στα 111.000. Έχω 100άρι αλλά υποστηρίζει μέχρι και 200άρα. Όλοι οι άλλοι πάροχοι μπορούν να δώσουν μέχρι 50. Στην Δροσουπολη θυμάμαι είχα καταχωρήσει και εκεί καμπίνες. Μήπως είσαι προς το βουνό; kanonika και οι υπολοιποι θα πρεπε να σου διναν μεχρι 200.Just saying.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα