Προς το περιεχόμενο

GeForce GTX 1650

dvavoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Έχω την κάρτα GeForce GTX 1650 και μετά ένα χρόνο καλής λειτουργίας άρχισε να μου εμφανίζει στην οθόνη ένα μαύρο πλαίσιο και μετά από λίγο αρχίζει και αναβοσβήνει. Γνωρίζεις κανείς γιατί μπορεί να μου συμβαίνει αυτό; 

Επεξ/σία από dvavoul
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dvavoul είπε

Καλησπέρα σας. Έχω την κάρτα GeForce GTX 1650 και μετά ένα χρόνο καλής λειτουργίας άρχισε να μου εμφανίζει στην οθόνη ένα μαύρο πλαίσιο και μετά από λίγο αρχίζει και αναβοσβήνει. Γνωρίζεις κανείς γιατί μπορεί να μου συμβαίνει αυτό; 

Ακούγοντας μαύρο πλαίσιο σαν πρώτη σκέψη μπορεί να οφείλεται η κάρτα γραφικών. Το αναβόσβησμα πάλι μπορεί να είναι και η ίδια η οθόνη. Μπορείς να βγάλεις μια φωτο η βίντεο το πρόβλημα που αναφέρεις;

Επεξ/σία από Ronnie1985

2 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

Ακούγοντας μαύρο πλαίσιο σαν πρώτη σκέψη μπορεί να οφείλεται η κάρτα γραφικών. Το αναβόσβησμα πάλι μπορεί να είναι και η ίδια η οθόνη. Μπορείς να βγάλεις μια φωτο η βίντεο το πρόβλημα που αναφέρεις;

Την έβγαλα από την μητρική και κάνω χρήση την ενσωματωμένη που έχει η μητρική. Το πρόβλημα σταμάτησε. Είναι ξεκάθαρο ότι φταίει η κάρτα. Το θέμα είναι τι έπαθε και αν διορθώνετε.

4 ώρες πριν, dvavoul είπε

Την έβγαλα από την μητρική και κάνω χρήση την ενσωματωμένη που έχει η μητρική. Το πρόβλημα σταμάτησε. Είναι ξεκάθαρο ότι φταίει η κάρτα. Το θέμα είναι τι έπαθε και αν διορθώνετε.

Στείλε την στο Κώστα από τους techlads να την κάνει βίντεο μπας και την επισκευάσει. 

Στείλε του μήνυμα στο YouTube μήπως και την δεχτεί. 

Στις 10/2/2023 στις 2:07 ΜΜ, dvavoul είπε

ένα χρόνο καλής λειτουργίας

Αν την έχεις πάρει καινούρια σχεδόν ένα χρόνο πριν είσαι εντός εγγύησης. Πήγαινε στο κατάστημα αγοράς για έλεγχο, δεν υπάρχει λόγος να βάλει χέρι κάποιος τρίτος 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...