prokpapa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 καλησπέρα Δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου και θέλω τη βοήθειά σας σε κατι . Ψάχνω μια κάρτα γραφικών και συγκεκριμένα VGA Radeon RX 6600. Με μια αναζήτηση βρίσκω Asrock και Sapphire . τι διαφορές έχουν δεν καταλαβαίνω......
thetiesthatbind Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, prokpapa είπε καλησπέρα Δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου και θέλω τη βοήθειά σας σε κατι . Ψάχνω μια κάρτα γραφικών και συγκεκριμένα VGA Radeon RX 6600. Με μια αναζήτηση βρίσκω Asrock και Sapphire . τι διαφορές έχουν δεν καταλαβαίνω...... Ο κατασκευαστής αλλάζει, χονδρικά τα ίδια θα πάρεις. Λίγο καλύτερη σαν εταιρία η Sapphire. Πάρε την πιο φθηνή και θα εισαι μια χαρα.
prokpapa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 είναι ίδιεσ σε όλα εκτός απο τις διαστάσεις 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Ο κατασκευαστής αλλάζει, χονδρικά τα ίδια θα πάρεις. Λίγο καλύτερη σαν εταιρία η Sapphire. Πάρε την πιο φθηνή και θα εισαι μια χαρα.
thetiesthatbind Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Πάρε την Pulse και θα είσαι μια χαρα. Εφόσον χωράει στο κουτί σου κιολας. Τις ίδιες επιδόσεις θα έχεις. 1
prokpapa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Πάρε την Pulse και θα είσαι μια χαρα. Εφόσον χωράει στο κουτί σου κιολας. Τις ίδιες επιδόσεις θα έχεις. εδώ θέλω να την βάλω Inter-Tech IM-1 Pocket Mini Tower - Κουτιά Υπολογιστών Mini Tower | Skroutz.gr
thetiesthatbind Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, prokpapa είπε εδώ θέλω να την βάλω Inter-Tech IM-1 Pocket Mini Tower - Κουτιά Υπολογιστών Mini Tower | Skroutz.gr Νομίζω χωράει ρε συ, δες τις διαστάσεις και τι διαστάσεις υποστηρίζει το κουτι και κινήσου αναλόγως.
prokpapa Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Νομίζω χωράει ρε συ, δες τις διαστάσεις και τι διαστάσεις υποστηρίζει το κουτι και κινήσου αναλόγως. Λογικά είναι κομπλέ με αυτό το τροφοδοτικό 1
triplex1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 το κουτι σου παιρνει καρτα μεχρι 335mm τροφοδοτικο προτιμησε sfx coolermaster ειναι πιο συμαζεμενο https://www.msystems.gr/power-supplies/cooler-master-v650-sfx-gold-full-modular-power-supply-mpy-6501-sfhagv-eu?skr_prm=WyIwM2U1ODY3Mi00NzNjLTRiNGItOTk4MC1lNmNmOGIwNjU4ZjUiLDE2NzYwMzA5MzQ3MzEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα