alfas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος του redmi note 9 pro πρόσφατα έγινε αναβθαμιση στην 13αρα global. Είχε κάποια κολληματάκια και στο 2βδόμαδο αποφάσισα να το κανω επαναφορά εργοστασιακών. Όλα καλά ως εδώ. Το κουλό που συμβαίνει είναι πως αρνείται να συγχρονίσει παλιά sms και κλήσεις που εχω sto cloud. Ενω τα υπόλοιπα στοιχεία έχουν συγχρονίσει άψογα. Δενμπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Σκεφτόμουν μήπως είχε γίνει και κατι κατα την επαναφορά και το ξαναέκανα σήμερα αλλά πάλί τα ίδια. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον; Για να βοηθήσω τη συζήτηση απλά να αναφέρω πως στο σημείο που παω και χειροκινητα να επιλέξω να κανει συγχρονισμό για παραδειγμα το ιστορικό των κλήσεων (η και των μηνυματων) μου γράφει να βαλω τον αριθμό μου για να μου στείλει ενα μήνυμα κτλ - το βάζω πατάω ΟΚ και δεν γίνεται τίποτα... Γραφει προσπάθεια συγχρονισμού και μετά απο λίγο μου γραφει απέτυχε...
Λύση alfas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ψάχνοντας για το θέμα που αναφέρω παραπάνω είδα μια ανακοινωση που αναφέρει τα προβλήματα που εχουν προκύψει μετα την συγκεκριμένη αναβάθμιση. Σε κάθε κινητό παρουσιάζονται και διαφορετικά θέματα στο συγκεκριμένο μοντέλο προκαλέι το παραπάνω πρόβλημα που εχω αναφέρει! Για όλα τα προβλήματα που εχει προκαλέσει η αναβάθμιση έχει ανακοινωθεί απο την εταιρεία πως θα επιλυθούν σε μελλοντική ενημέρωση που θα βγεί σύντομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα