evelina2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, ψαχνω καρέκλα γραφείου γύρω στα 200 ευρω. Εχω δεί καρέκλες μόνο στη SATO και θέλω να πάω και στον ΔΡΟΜΕΑ. Ψάχνω να έχει μηχανισμό synchron και μαλακο μαξιλάρι για αρκετές ώρες κάθισμα. Μου άρεσε η Style της Sato. Την έχει κανείς να μου πεί μια γνώμη? Του δρομέα οι καρέκλες είναι καλύτερες σε αυτά περίπου τα χρήματα?
thanasis00 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, προτείνω να διαβάσεις λίγο το σχετικό thread για καρέκλες γραφείου εδώ: και να συνεχίσεις τη κουβέντα εκεί. Θα βρεις απόψεις και για δρομέα και για άλλες εταιρείες. Προσθέτω εδώ μόνο για να μη σου μείνει η απορία, ότι κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί μαλακό κάθισμα, ο καθένας κάθεται διαφορετικά και αισθάνεται το κάθε κάθισμα, οπότε χωρίς δοκιμή (για αρκετή ώρα) δε μπορείς να καταλάβεις. Σίγουρα πρέπει να πας να τα δοκιμάσεις για να βγάλεις άποψη στο αν σε βολεύει. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από thanasis00 1
Eziano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα αν σε ενδιαφερει πουλαω την Sharkoon Skiller SGS4 σε αρκετα πολυ καλη τιμη και υπερβολικα πολυ κατασταση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα