papoys1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Για μπες gov να βγαλεις και ενα πιστοποιητικό οικογενειακής καταστασης να δεις αν εχει το ίδιο λάθος Αν ναι πρέπει να πας στο Δημο να το δεις γιατί το πιο πιθανό στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με το θέμα αυτό
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 12 ώρες πριν, nikos121 είπε Ναι. Δεν 😋 Ναι ρε γμτ Δεν θυμούνται οι γονείς σου πότε γεννήθηκες;Σοβαρά;
czarjuly Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Και στης μανας μου την ταυτοτητα λαθος ημερομηνια εχουν βαλει αλλα ψαχτο γιατι εγω για ενα διπλο συμφωνο στο επιθετο που ειχε βγει λαθος απο το ληξιαρχειο δεν μου ανανεωναν την ταυτοτητα αναγκαστηκα και πηγα σε δικηγορο που εμπλεξε με εισαγγελεις και διοικητες τμηματων ασφαλειας για να μου εκδοσουν νεα ταυτοτητα
great Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Βρες ποτε ειναι το σωστο και αλλαξε το. Δεν ειχες προβλημα γιατι τοσα χρονια ειχαμε χαρτουρες, με τον covid προχωρησε το ολο digital και πλεον πιθανον να δουν καπου οτι εχεις μια ημερομηνια και αλλη αλλου και να εχεις θεμα. Απλη ερωτηση, πιστοποιητικο γεννησης δεν εχουν κρατησει η γονεις σου ? η το χαρτι απο το μαιευτηριο. Αυτα ολοι τα κρατανε σε ενα κουτι. Επισης νομιζω οτι μπορεις και στο αλεξανδρας να πας να ζητησεις αρχειο, οχι ετσι μαλλον με δικηγορο. δεν εισαι το 40 , εισαι το 82 Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από great
Nera1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ModernAthenian είπε η 7/10 του 1982 και του 1962 δεν υπήρξαν ποτέ. Είναι καλά καταγεγγραμένο από αξιόλογα άτομα. Οι εξωγήινοι είχαν διοργανώσει εκείνες τις 2 μέρες τεράστιες παγκόσμιες παρτούζες δημόσια προκειμένου να αναμειχθούν με τους γήινους και να μας κυριεύσουν. Ως αποτέλεσμα προκάλεσαν μαζική αμνησία σε όλο τον παγκόσμιο πληθυσμό και έτσι αυτές οι 2 μέρες έσβησαν από το ρου της ιστορίας. Φυσικά είχαν κάτι προβληματάκια στην προσγείωση και απογείωση των διαστημοπλοίων λόγω του γεγονότος οτι η γη είναι επίπεδη αλλά τα ξεπεράσαν. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαστε όλοι απόγονοι των εξωγήινων με υπερφυσικές δυνάμεις. Να πχ εγώ μπορώ να μαντέψω πως διαβάζοντας το πόστ μου έχετε ξεκολιαστεί στα γέλια. Διαβαζω για εξωγηινη παρτουζα,παταω λαικ. Ειμαι απλος ανθρωπος,με απλα γούστα. 23 ώρες πριν, nikos121 είπε Με λενε Νικο και ειμαι καλα. Επισης ειμαι γεννημενος 7/10/82 ή τουλαχιστον ετσι πιστευα μεχρι χθες... Εβγαλα ενα αντιγραφο ληξιαρχικης πραξης γεννησης το οποιο γραφει πανω 8/10/82. Οχι πως θα μου δημιουργησει καπου προβλημα τυπικη ηταν η εκδοση του αντιγραφου αλλα ειναι να απορεις. Ενταξει και του πατερα μου του αλλαξανε την γεννηση με διαφορα 3 μηνων αλλα ειναι γεννημενος το 1946 οχι το 1982 οπως εγω. Αυτά. Τα νέα σας Παρε αποφαση πως γεννηθηκες στις 8. Σοβαρα τωρα,θα πας για ταυτοτητα,θα δουν αλλη ημερομηνία,θα δουν και διαβατήριο με άλλη ημερομηνία,μη σου πω πως κολλαει ένσημα αλλος ανθρωπος. Ενεργοποιήσου. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από Nera1 1
nikos121 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Για μπες gov να βγαλεις και ενα πιστοποιητικό οικογενειακής καταστασης να δεις αν εχει το ίδιο λάθος Αν ναι πρέπει να πας στο Δημο να το δεις γιατί το πιο πιθανό στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με το θέμα αυτό Εχω βγαλει πολλες φορες. Οπως επισης και νεα ταυτοτητα και διαβατηριο, και βεβαιωση αμκα και πιστοποιητικο γεννησης μολις τωρα και οτι αλλο χαρτι θες. Ολα λενε 7 οκτωβριου 2 ώρες πριν, Nera1 είπε Σοβαρα τωρα,θα πας για ταυτοτητα,θα δουν αλλη ημερομηνία,θα δουν και διαβατήριο με άλλη ημερομηνία,μη σου πω πως κολλαει ένσημα αλλος ανθρωπος. Ενεργοποιήσου. Εχω βγαλει 3 φορες ταυτοτητα 2 ώρες πριν, great είπε Βρες ποτε ειναι το σωστο και αλλαξε το. Δεν ειχες προβλημα γιατι τοσα χρονια ειχαμε χαρτουρες, με τον covid προχωρησε το ολο digital και πλεον πιθανον να δουν καπου οτι εχεις μια ημερομηνια και αλλη αλλου και να εχεις θεμα Μολις τωρα εβγαλα απο το gov πιστοποιητικο γεννησης. Καλα εχω ξαναβγαλει και αλλες φορες βεβαια. Κανενα προβλημα και εκει. 7 οκτωβριου αναφερει Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από nikos121
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, nikos121 είπε Εχω βγαλει πολλες φορες. Οπως επισης και νεα ταυτοτητα και διαβατηριο, και βεβαιωση αμκα και πιστοποιητικο γεννησης μολις τωρα και οτι αλλο χαρτι θες. Ολα λενε 7 οκτωβριου Εχω βγαλει 3 φορες ταυτοτητα Μολις τωρα εβγαλα απο το gov πιστοποιητικο γεννησης. Καλα εχω ξαναβγαλει και αλλες φορες βεβαια. Κανενα προβλημα και εκει. 7 οκτωβριου αναφερει Πήγαινε εκεί που σου έδωσαν το γέννησης και ρώτα τους γιατί έκαναν λάθος.Γιατί κανονικά το γέννησης που σου έδωσαν δεν θα το δεχτεί αυτός που στο ζήτησε,έχει λάθος στοιχεία.
vorlon68 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Μπορει να γεννηθηκες 7/10 23:59 και να εγραψαν 8/10 αφου μετα απο 1 λεπτο ειχε αλλαξει η μέρα......
nikos121 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Μπορει να γεννηθηκες 7/10 23:59 και να εγραψαν 8/10 αφου μετα απο 1 λεπτο ειχε αλλαξει η μέρα...... Οχι ηταν πρωι. Αυτο και το θυμουνται οι δικοι μου αλλα και αναγραφεται η ωρα. 10 το πρωι
GREGORYMO Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Στις 10/2/2023 στις 11:55 ΠΜ, nikos121 είπε Με λενε Νικο και ειμαι καλα. Επισης ειμαι γεννημενος 7/10/82 ή τουλαχιστον ετσι πιστευα μεχρι χθες... Εβγαλα ενα αντιγραφο ληξιαρχικης πραξης γεννησης το οποιο γραφει πανω 8/10/82. Οχι πως θα μου δημιουργησει καπου προβλημα τυπικη ηταν η εκδοση του αντιγραφου αλλα ειναι να απορεις. Ενταξει και του πατερα μου του αλλαξανε την γεννηση με διαφορα 3 μηνων αλλα ειναι γεννημενος το 1946 οχι το 1982 οπως εγω. Αυτά. Τα νέα σας ΜΗΠΩΣ γεννήθηκες 12.00 η ώρα το βράδυ? 1
great Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, nikos121 είπε Εχω βγαλει πολλες φορες. Οπως επισης και νεα ταυτοτητα και διαβατηριο, και βεβαιωση αμκα και πιστοποιητικο γεννησης μολις τωρα και οτι αλλο χαρτι θες. Ολα λενε 7 οκτωβριου Εχω βγαλει 3 φορες ταυτοτητα Μολις τωρα εβγαλα απο το gov πιστοποιητικο γεννησης. Καλα εχω ξαναβγαλει και αλλες φορες βεβαια. Κανενα προβλημα και εκει. 7 οκτωβριου αναφερει απο αυτα που απαντας καταλαβαινω οτι δεν σε νοιαζει να κανεις κατι απλα το συζηταμε και το εχεις αποδεχθει. Μην δω ομως thread καποια στιγμή "δεν μου δωσαν διπλωμα καινουριο γιατι υπηρχε διαφορα στην ημ. γεννησης, please hlp !!11!1!"
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε ΜΗΠΩΣ γεννήθηκες 12.00 η ώρα το βράδυ? Με την παλιά ή την καινούργια ώρα; 1
teot Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γέννησης σου δίνουν νέο ψηφιοποιημένο έγγραφο η σκαναρισμένη την σελίδα απο το βιβλίο του ληξιαρχείου, γιατι αν συνεχίζουν να δίνουν σκαναρισμένη την σελίδα δεν μπορεί να έγινε λάθος στην ψηφιοποίηση. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από teot
papoys1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εάν η ληξιαρχικη πράξη ειναι σωστή δηλαδή εχεις γεννηθεί 8 και οχι 7 τότε τα εκαναν μπάχαλο από την αρχή στο Δημο που μετεφεραν την ημερομηνία γέννησης στο Δημοτολόγιο αρα από την αρχή σου δίνουν πιστοποιητικό με λάθος ημερομηνία γέννησης και εχουν εκδοθεί ολα τα εγγραφα σου με λάθος ημερομηνία και το σκαλίσεις θα εχεις τρεξίματα. Αν απλά στην ψηφιακή καταχώριση της ληξιαρχικης πράξης αντί για 7 εβαλαν 8 τότε πιστεύω πως είναι ευκολη η αλλαγή χωρίς να εχεις προβλήματα. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα