Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάξου παντού τι γίνεται με την ημερομηνία γέννησης και κοίτα να την διορθώσεις, θα τα βρεις μπροστά σου όλα όταν θα χρειαστείς κάποια δουλειά και θα τραβάς τα μαλλιά σου.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikos121 είπε

το θεμα ομως ειναι οτι μεχρι τα 40 μου δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα πουθενα. Ουτε σε δημοσια υπηρεσια, ουτε στο στρατο, ουτε για ταυτοτητα ουτε για διαβατηριο, ουτε για αμκα

Πηγαινε να το δεις , γιατι αυτοι ειναι ικανοι να σου πουν οτι δεν εχεις γεννηθει καν. Εγω ταλαιπωρηθηκα με κατι διαλυτικα που εχει ενα γραμμα στο επιθετο μου. 

Δημοσ.

Ταυτοτητα και διαβαστηριο παιρνουν αυτοματα τα στοιχεια σου απο το Ληξιαρχειο.Ολα τα υπολοιπα γραφουν αυτο που λεει η ταυτοτητα η το διαβατηριο

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, xp-user είπε

Ταυτοτητα και διαβαστηριο παιρνουν αυτοματα τα στοιχεια σου απο το Ληξιαρχειο.Ολα τα υπολοιπα γραφουν αυτο που λεει η ταυτοτητα η το διαβατηριο

και το αντιγραφο ληξιαρχικης πραξης γεννησης απο το ληξιαρχείο βγαίνει.Οπότε όλα έχουν την ίδια πηγή αλλά το αντίγραφο λ.π.γ. που μολις έβγαλε λεει άλλα.

Βεβαια αν δεν ενδιαφέρεται ο ίδιος να δει τι γινεται τι μας νοιάζει εμάς......

Δημοσ.
Μόλις τώρα, JakeKaufman είπε

Οι γονείς σου ζουνε; Ποτέ θυμούνται ότι γεννήθηκες;

εχεις παντρευτεί;

Ναι.

Δεν 😋

Ναι ρε γμτ

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Glykopatata είπε

Αυτό λες εσύ;  θα έχεις θέμα με την αστρολόγο σου, έρχονται τα πάνω κάτω με αυτή την αλλαγή

Εχουμε 2023.Ελεος εδω μεσα με την παραπληροφορηση,αν δεν αλλαξει ο ωροσκόπος,δεν εγινε και κάτι.

Δημοσ.

Στο βιβλιάριο υγείας που συμπλήρωσε το μαιευτήριο και έδωσε στους γονείς σου όταν γεννήθηκες τι γράφει; Θα λέει και ημερομηνία και ώρα γέννησης. Με αυτό πρέπει να ξεκινήσεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, nikos121 είπε

ταινια για το νετφλιξ. "τα παιδια που γεννηθηκαν 7/10"

η 7/10 του 1982 και του 1962 δεν υπήρξαν ποτέ.

Είναι καλά καταγεγγραμένο από αξιόλογα άτομα. Οι εξωγήινοι είχαν διοργανώσει εκείνες τις 2 μέρες τεράστιες παγκόσμιες παρτούζες δημόσια προκειμένου να αναμειχθούν με τους γήινους και να μας κυριεύσουν. Ως αποτέλεσμα προκάλεσαν μαζική αμνησία σε όλο τον παγκόσμιο πληθυσμό και έτσι αυτές οι 2 μέρες έσβησαν από το ρου της ιστορίας. 

Φυσικά είχαν κάτι προβληματάκια στην προσγείωση και απογείωση των διαστημοπλοίων λόγω του γεγονότος οτι η γη είναι επίπεδη αλλά τα ξεπεράσαν. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαστε όλοι απόγονοι των εξωγήινων με υπερφυσικές δυνάμεις. Να πχ εγώ μπορώ να μαντέψω πως διαβάζοντας το πόστ μου έχετε ξεκολιαστεί στα γέλια. 

Επεξ/σία από ModernAthenian
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...