Basilhs23___ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Ψάξου παντού τι γίνεται με την ημερομηνία γέννησης και κοίτα να την διορθώσεις, θα τα βρεις μπροστά σου όλα όταν θα χρειαστείς κάποια δουλειά και θα τραβάς τα μαλλιά σου.
troi.g Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, nikos121 είπε το θεμα ομως ειναι οτι μεχρι τα 40 μου δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα πουθενα. Ουτε σε δημοσια υπηρεσια, ουτε στο στρατο, ουτε για ταυτοτητα ουτε για διαβατηριο, ουτε για αμκα Πηγαινε να το δεις , γιατι αυτοι ειναι ικανοι να σου πουν οτι δεν εχεις γεννηθει καν. Εγω ταλαιπωρηθηκα με κατι διαλυτικα που εχει ενα γραμμα στο επιθετο μου.
xp-user Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Ταυτοτητα και διαβαστηριο παιρνουν αυτοματα τα στοιχεια σου απο το Ληξιαρχειο.Ολα τα υπολοιπα γραφουν αυτο που λεει η ταυτοτητα η το διαβατηριο
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, xp-user είπε Ταυτοτητα και διαβαστηριο παιρνουν αυτοματα τα στοιχεια σου απο το Ληξιαρχειο.Ολα τα υπολοιπα γραφουν αυτο που λεει η ταυτοτητα η το διαβατηριο και το αντιγραφο ληξιαρχικης πραξης γεννησης απο το ληξιαρχείο βγαίνει.Οπότε όλα έχουν την ίδια πηγή αλλά το αντίγραφο λ.π.γ. που μολις έβγαλε λεει άλλα. Βεβαια αν δεν ενδιαφέρεται ο ίδιος να δει τι γινεται τι μας νοιάζει εμάς......
JakeKaufman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Οι γονείς σου ζουνε; Ποτέ θυμούνται ότι γεννήθηκες; εχεις παντρευτεί;
nikos121 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, JakeKaufman είπε Οι γονείς σου ζουνε; Ποτέ θυμούνται ότι γεννήθηκες; εχεις παντρευτεί; Ναι. Δεν 😋 Ναι ρε γμτ
Nera1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, Glykopatata είπε Αυτό λες εσύ; θα έχεις θέμα με την αστρολόγο σου, έρχονται τα πάνω κάτω με αυτή την αλλαγή Εχουμε 2023.Ελεος εδω μεσα με την παραπληροφορηση,αν δεν αλλαξει ο ωροσκόπος,δεν εγινε και κάτι.
nikos121 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Θα εχω προβληματα τωρα με το ζωδιο ξερει καποιος να μου απαντησει υπευθυνα?
StamTheMan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 και τωρα αλλαζει και το ζωδιο,αντε να προσαρμοστεις στη νεα σου ζωη
tzotzo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Είχε χαλάσει το 7 στο numpad και είπε δεν γαμιεται, πάτα 8 το ίδιο είναι.
stratospr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Στο βιβλιάριο υγείας που συμπλήρωσε το μαιευτήριο και έδωσε στους γονείς σου όταν γεννήθηκες τι γράφει; Θα λέει και ημερομηνία και ώρα γέννησης. Με αυτό πρέπει να ξεκινήσεις
ModernAthenian Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, nikos121 είπε ταινια για το νετφλιξ. "τα παιδια που γεννηθηκαν 7/10" η 7/10 του 1982 και του 1962 δεν υπήρξαν ποτέ. Είναι καλά καταγεγγραμένο από αξιόλογα άτομα. Οι εξωγήινοι είχαν διοργανώσει εκείνες τις 2 μέρες τεράστιες παγκόσμιες παρτούζες δημόσια προκειμένου να αναμειχθούν με τους γήινους και να μας κυριεύσουν. Ως αποτέλεσμα προκάλεσαν μαζική αμνησία σε όλο τον παγκόσμιο πληθυσμό και έτσι αυτές οι 2 μέρες έσβησαν από το ρου της ιστορίας. Φυσικά είχαν κάτι προβληματάκια στην προσγείωση και απογείωση των διαστημοπλοίων λόγω του γεγονότος οτι η γη είναι επίπεδη αλλά τα ξεπεράσαν. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαστε όλοι απόγονοι των εξωγήινων με υπερφυσικές δυνάμεις. Να πχ εγώ μπορώ να μαντέψω πως διαβάζοντας το πόστ μου έχετε ξεκολιαστεί στα γέλια. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από ModernAthenian 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα