Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με λενε Νικο και ειμαι καλα. Επισης ειμαι γεννημενος 7/10/82

ή τουλαχιστον ετσι πιστευα μεχρι χθες... Εβγαλα ενα αντιγραφο ληξιαρχικης πραξης γεννησης το οποιο γραφει πανω 8/10/82. Οχι πως θα μου δημιουργησει καπου προβλημα τυπικη ηταν η εκδοση του αντιγραφου αλλα ειναι να απορεις. Ενταξει και του πατερα μου του αλλαξανε την γεννηση με διαφορα 3 μηνων αλλα ειναι γεννημενος το 1946 οχι το 1982 οπως εγω.

Αυτά. Τα νέα σας

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, nikos121 είπε

Με λενε Νικο και ειμαι καλα. Επισης ειμαι γεννημενος 7/10/82

ή τουλαχιστον ετσι πιστευα μεχρι χθες... Εβγαλα ενα αντιγραφο ληξιαρχικης πραξης γεννησης το οποιο γραφει πανω 8/10/82. Οχι πως θα μου δημιουργησει καπου προβλημα τυπικη ηταν η εκδοση του αντιγραφου αλλα ειναι να απορεις. Ενταξει και του πατερα μου του αλλαξανε την γεννηση με διαφορα 3 μηνων αλλα ειναι γεννημενος το 1946 οχι το 1982 οπως εγω.

Αυτά. Τα νέα σας

Νέα τα ίδια,χιονίζει και κάνει κρύο.

Η ταυτότητα σου ή διαβατήριο ή δίπλωμα τι ημερομηνία γράφουν;Μπορεί  να έχουν κάνει λάθος στον δήμο,εγώ θα ήθελα να διελευκανθεί κάτι τέτοιο.Το ΑΜΚΑ σου τι ημερομηνια λεει;

• Like 1
Δημοσ.

Ολα λενε 7 οκτωβρη. Και δεν ειμαι και σιγουρος αν θελω να μπω στη διαδικασια να το ψαξω. Μετα θα μπλεξω με τις ταυτοποιησεις σε τραπεζες σε δημοσιες υπηρεσιες, σε εγγραφα με τα στοιχεια μου πανω, σε διαβατηρια ή οπου αλλου εχει καταχωρηθει η τωρινη ημερομηνια γεννησης μου. Ακομα και σε παροχους τηλεπικοινωνιων, ρευματος, αεριου. Αντε να το αλλαξεις μετα παντου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10 λεπτά πριν, nikos121 είπε

Ολα λενε 7 οκτωβρη. Και δεν ειμαι και σιγουρος αν θελω να μπω στη διαδικασια να το ψαξω. Μετα θα μπλεξω με τις ταυτοποιησεις σε τραπεζες σε δημοσιες υπηρεσιες, σε εγγραφα με τα στοιχεια μου πανω, σε διαβατηρια ή οπου αλλου εχει καταχωρηθει η τωρινη ημερομηνια γεννησης μου. Ακομα και σε παροχους τηλεπικοινωνιων, ρευματος, αεριου. Αντε να το αλλαξεις μετα παντου

Αυτό λες εσύ;  θα έχεις θέμα με την αστρολόγο σου, έρχονται τα πάνω κάτω με αυτή την αλλαγή

Επεξ/σία από Glykopatata
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nikos121 είπε

Τότε το πιο πιθανό να έχει γίνει λάθος στο μητρώο του δήμου,οταν μετέτρεψαν τα χειρόγραφα αρχεία σε ψηφιακά.

Δημοσ.

Με σκάλωσες λίγο τώρα!!!

Η μάνα μου είναι γεννημένη 07/10/62. Αυτό ήξερε, αυτό έλεγαν ταυτότητες, διαβατήρια κλπ. Όταν χρειάστηκε τον ΑΜΚΑ της, ήταν 0810.... Επειδή μας έκανε εντύπωση, έψαξε τη ληξιαρχική πράξη γέννησης και λέει 08/10/62. 

Τι μας κρύβουν για τις 07/10;;; 😜

• Thanks 1
Δημοσ.

Βασικα εχεις μπλεξει αν τα υπολοιπα εγγραφα ειναι λαθος ταυτότητας κλπ, πρέπει να ξεκινήσεις απο τον δημο αναζητώντας πληροφορίες για το ποτε γεννήθηκες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Βασικα εχεις μπλεξει αν τα υπολοιπα εγγραφα ειναι λαθος ταυτότητας κλπ, πρέπει να ξεκινήσεις απο τον δημο αναζητώντας πληροφορίες για το ποτε γεννήθηκες.

ολη μου τη ζωη πορευομαι ετσι. γνωριζοντας οτι εχω γεννηθει 7/10

Ουτε εχω μπλεξει ουτε σκοπευω να κανω κατι για να μπλεξω με χαρτια και διαδικασιες. Το αφηνω ως εχει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα παλιο ινδιανικο γνωμικο λεει οτι αν αφηνεις τετοια θεματα τοτε θα ερθουν να σε τσιμπησουν στον πισινο οταν δεν το περιμενεις. Και το πιο πιθανο ειναι τοτε να βιαζεσαι να κανεις καποια αλλη διαδικασια. Μπορει και οχι βεβαια.

Επεξ/σία από Clytoceyx
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι, όπως ειπώθηκε, να έκαναν λαθος οταν ψηφιοποίησαν το δημοτολόγιο. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με τον δήμο για να το διορθώσουν και να σου στείλουν σωστό πιστοποιητικό. Θα έχεις πρόβλημα κάποια στιγμή και θα παιδευτεις τότε περισσότερο.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Το πιθανότερο είναι, όπως ειπώθηκε, να έκαναν λαθος οταν ψηφιοποίησαν το δημοτολόγιο. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με τον δήμο για να το διορθώσουν και να σου στείλουν σωστό πιστοποιητικό. Θα έχεις πρόβλημα κάποια στιγμή και θα παιδευτεις τότε περισσότερο.

το θεμα ομως ειναι οτι μεχρι τα 40 μου δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα πουθενα. Ουτε σε δημοσια υπηρεσια, ουτε στο στρατο, ουτε για ταυτοτητα ουτε για διαβατηριο, ουτε για αμκα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikos121 είπε

το θεμα ομως ειναι οτι μεχρι τα 40 μου δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα πουθενα. Ουτε σε δημοσια υπηρεσια, ουτε στο στρατο, ουτε για ταυτοτητα ουτε για διαβατηριο, ουτε για αμκα

Ντάξη, νωρίς είναι ακόμα, έχεις καιρό.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, nikos121 είπε

Σκέψου τώρα το αντιγραφο ληξιαρχικης πραξης γεννησης να μην στο δεχτούν γιατί έχει άλλη ημερομηνία απο τα υπόλοιπα στοιχεία σου .Δεν είναι πρόβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...