Προς το περιεχόμενο

Αγγλοελληνικό λεξικό σε Kindle!

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από labros1995,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος, ο οποιοσδήποτε, τρόπος να βάλει κανείς ένα αγγλοελληνικό λεξικό σε συσκευή Kindle, ούτως ώστε αν δεν γνωρίζει μια λέξη ή μια πρόταση να μπορεί μαρκάροντάς την να μεταφράζεται;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, zmaskos είπε

για δοκιμασε αυτο σε μενα παλια δουλευε

https://freeeneldict.wordpress.com

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Επειδή δεν έχω αγοράσει ακόμα τη συσκευή (Kindle paperwhite) αλλά θα την αγοράσω μόνο αν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να πάρει αγγλοελληνικό λεξικό, γι' αυτό και δεν μπορώ να το δοκιμάσω.

Αν κάποιος μπορεί να μπει στον κόπο, θα με βοηθούσε πολύ.

Δημοσ.
Στις 10/2/2023 στις 12:03 ΜΜ, triantaepta είπε

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Επειδή δεν έχω αγοράσει ακόμα τη συσκευή (Kindle paperwhite) αλλά θα την αγοράσω μόνο αν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να πάρει αγγλοελληνικό λεξικό, γι' αυτό και δεν μπορώ να το δοκιμάσω.

Αν κάποιος μπορεί να μπει στον κόπο, θα με βοηθούσε πολύ.

θα το δοκιμάσω και σε ενημερώνω :D

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, labros1995 είπε

θα το δοκιμάσω και σε ενημερώνω :D

Σ' ευχαριστώ πολύ!

Αν θέλεις, όποτε το δοκιμάσεις, και αν τελικά όντως δουλεύει, δες κι αν μπορεί να μεταφράσει και μια ολόκληρη πρόταση πέρα από μία λέξη.

Και, επίσης, τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η μετάφραση. Μαρκάρεις τη λέξη ή την πρόταση και βγαίνει σε ένα παραθυράκι η μετάφραση, όπως έχω δει να γίνεται σε βιντεάκια;

Επεξ/σία από triantaepta
  • Λύση
Δημοσ.
9 ώρες πριν, triantaepta είπε

Σ' ευχαριστώ πολύ!

Αν θέλεις, όποτε το δοκιμάσεις, και αν τελικά όντως δουλεύει, δες κι αν μπορεί να μεταφράσει και μια ολόκληρη πρόταση πέρα από μία λέξη.

Και, επίσης, τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η μετάφραση. Μαρκάρεις τη λέξη ή την πρόταση και βγαίνει σε ένα παραθυράκι η μετάφραση, όπως έχω δει να γίνεται σε βιντεάκια;

Το δοκίμασα, λειτουργεί σαν το απλό dictionary.
Κρατάς πατημένο πάνω σε μια λέξη και σου πετάει popup με την μετάφραση.
Το δοκίμασα και δεν λειτουργεί σε ολόκληρη πρόταση, βέβαια ίσως να μην κάνω εγω κάτι σωστά γιατι απέκτησα το kindle  πρόσφατα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@labros1995 Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.

Έστω κι αυτό. Αν και θα με βόλευε να μπορεί να μεταφράσει μια ολόκληρη πρόταση.

Αλήθεια, ποιο Kindle έχεις πάρει;

Επεξ/σία από triantaepta
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, triantaepta είπε

@labros1995 Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ.

Έστω κι αυτό. Αν και θα με βόλευε να μπορεί να μεταφράσει μια ολόκληρη πρόταση.

Αλήθεια, ποιο Kindle έχεις πάρει;

Έχω πάρει το paperwhite 10 μεταχειρισμένο (το προηγούμενο μοντέλο).
Δυστυχώς όποιο καινούριο kindle έβρισκα απο amazon μου έβγαζε για κάποιο λόγο οτι δεν το στέλνει στην διεύθυνση που έχω δηλώσει, δεν ξέρω γιατί.
Ήθελα το τελευταίο paperwhite 6.8".

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, labros1995 είπε

Έχω πάρει το paperwhite 10 μεταχειρισμένο (το προηγούμενο μοντέλο).
Δυστυχώς όποιο καινούριο kindle έβρισκα απο amazon μου έβγαζε για κάποιο λόγο οτι δεν το στέλνει στην διεύθυνση που έχω δηλώσει, δεν ξέρω γιατί.
Ήθελα το τελευταίο paperwhite 6.8".

Κάτι τέτοια μου τα κάνει κι εμένα, δεν ξέρω γιατί.

Κι εγώ το ίδιο Kindle μ' αυτό που ήθελες θέλω, πάω να το παραγγείλω από αμαζον.κομ που το έχει προσφορά και δεν με αφήνει. Το co.uk μου στέλνει μόνο τα without ads, αλλά γενικά στο co.uk είναι τσιμπημένα. Στο .fr και στο .de το ίδιο με το co.uk, αλλά απ' ό,τι φαίνεται εκεί είναι ακόμα πιο τσιμπημένα.

Είναι safe να το πάρω από co.uk ή υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;

Επεξ/σία από triantaepta
Δημοσ.
1 ώρα πριν, triantaepta είπε

Κάτι τέτοια μου τα κάνει κι εμένα, δεν ξέρω γιατί.

Κι εγώ το ίδιο Kindle μ' αυτό που ήθελες θέλω, πάω να το παραγγείλω από αμαζον.κομ που το έχει προσφορά και δεν με αφήνει. Το co.uk μου στέλνει μόνο τα without ads, αλλά γενικά στο co.uk είναι τσιμπημένα. Στο .fr και στο .de το ίδιο με το co.uk, αλλά απ' ό,τι φαίνεται εκεί είναι ακόμα πιο τσιμπημένα.

Είναι safe να το πάρω από co.uk ή υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;

Αν βρείς λύση ενημέρωσε με γιατι θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω upgrade στο νέο μοντέλο.|
Είδα κι εγω για προσφορές και ειχα μπει μήπως το πάρω.
Γενικα απ'όσο ξέρω μεσα στην τιμη των μεταφορικων ειναι και το τελωνείο κλπ οπότε παραγγέλνεις κανονικά απο το co.uk.

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

https://freeeneldict.wordpress.com

Καλησπέρα, το λεξικό δουλεύει σε όλες τις εκδόσεις (δεν το έχω δοκιμάσει στο πιο πρόσφατο kindle αλλά λογικά δουλεύει) και μεταφράζει μόνο λέξεις, όχι φράσεις. Σημαντικό: μεταφράζει δύσκολες λέξεις, επιπέδου B2 και πάνω δηλαδή. Χτες ανέβηκε και νέα έκδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...