Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tasvar είπε

Γνώμη μου, επικοινώνησε πρώτα με nova. 

Μόλις πήρα στη Νόβα στο τεχνικό τμήμα. Το δήλωσε βλάβη να με πάρει τεχνικός τους για να το κοιτάξουν. 99% δεν παίζει να έχω ίντερνετ το ΣΚ.

Εντωμεταξυ η Vodafone κάθε δύο μέρες μου στέλνει μνμ ότι θα ενεργοποιηθεί η γραμμή μου σε αυτούς αλλά με τα χιόνια μάλλον δεν βγήκαν.

Προβλέπω επικό μπέρδεμα από Δευτέρα.

Δημοσ.

Ρε παιδια τι εχει γινει με αυτη τη Νοβα;; εχει καταφερει κανεις σας να βγαλει ακρη με καποιο μεσω επικοινωνιας μαζι τους; εγω ουτε τηλεφωνικα ουτε με τσατ (περιμενα κανα 2ωρο να μ.απαντησουν) αλλα ουτε μεσω webform/email.. ααα ουτε απ το καταστημα.. 

Ξερει κανεις ποσο καιρο θα παρει να μου απαντησουν απο ΕΕΤΤ ή απο τον συνηγορο του καταναλωτη;

Δημοσ.

Παιδιά τι γίνεται με τη νόβα δύο μέρες τώρα. Τίγκα στα έρρορς, ασταθέστατη σύνδεση κλπ κλπ. Καλά για επικοινωνία με τσάτ και τηλέφωνο ούτε για αστείο.

Το κλείνουν το μαγαζάκι ?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, teo_3 είπε

Παιδιά τι γίνεται με τη νόβα δύο μέρες τώρα. Τίγκα στα έρρορς, ασταθέστατη σύνδεση κλπ κλπ. Καλά για επικοινωνία με τσάτ και τηλέφωνο ούτε για αστείο.

Το κλείνουν το μαγαζάκι ?

Η εσωτερικη σου καλωδιωση ειναι ελεγμενη?

Δημοσ.
2 hours ago, Aggelos_INSM said:

Η εσωτερικη σου καλωδιωση ειναι ελεγμενη?

Δεν άλλαξε κάτι τις τελευταίες 4 μέρες. Ως δια μαγείας απο την Παρασκευή έχω πρόβλημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...