Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω εδώ και αρκετά χρόνια (νομίζω 9?) τα logitech z906. Τα έχω συνδέσει με S/PDIF.

Τους τελευταίους 2 μήνες έχω ένα πρόβλημα με έντονο echo sound. Δεν ξέρω αν το λέω σωστά, γενικά δεν τα πάω καλά με ήχο. Συμβαίνει παντού και σε gaming, και σε youtube και σε spotify κλπ...

Αρχικά νόμιζα ότι είναι κάποιο settings. Τελικά δοκίμασα αλλο καλώδιο, σύνδεση με jac, πήρα καινούργιο pc και τα έβαλα και στο laptop.

Άρα κάτι έχουν τα ηχεία.. Ξέρει κανείς αν φτιάχνονται κάπως ή τα κλαίω;

υ.γ. το ένα άρχειο είναι από world of warcraft και το δεύτερο Factorio (building game)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, greg4 είπε

Καλησπέρα,

Έχω εδώ και αρκετά χρόνια (νομίζω 9?) τα logitech z906. Τα έχω συνδέσει με S/PDIF.

Τους τελευταίους 2 μήνες έχω ένα πρόβλημα με έντονο echo sound. Δεν ξέρω αν το λέω σωστά, γενικά δεν τα πάω καλά με ήχο. Συμβαίνει παντού και σε gaming, και σε youtube και σε spotify κλπ...

Αρχικά νόμιζα ότι είναι κάποιο settings. Τελικά δοκίμασα αλλο καλώδιο, σύνδεση με jac, πήρα καινούργιο pc και τα έβαλα και στο laptop.

Άρα κάτι έχουν τα ηχεία.. Ξέρει κανείς αν φτιάχνονται κάπως ή τα κλαίω;

υ.γ. το ένα άρχειο είναι από world of warcraft και το δεύτερο Factorio (building game)

να φανταστω οτι εχεις 10ρια -11ρια; σε λειτουργικο; μηπως εχεις ενεργο τον τρισδιαστατο ηχο σιγουρα με ρυθμιση εχει να κανει μηπως εχεις ενεργο στον μικτη του ηχου στις ιδιοτητες στις βελτιωσεις ηχου καποιο φιλτρο ενεργο;

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης δοκίμασες να τους κάνεις reset? 

To reset your Z906 to the factory default settings:
  1. Power your Z906 off using the Power button on the Control Console.
  2. While in the "Off" state, press and hold down the Input button for eight (8) seconds. You'll see several lights on the Control Console light up and there will be a popping sound from the speakers
  • Like 1
Δημοσ.

Μπα όχι τίποτα. Έκανα 2 φορές reset αλλά δεν.

Στις 10/2/2023 στις 7:21 ΜΜ, giavra είπε

μηπως εχεις ενεργο τον τρισδιαστατο ηχο σιγουρα με ρυθμιση εχει να κανει μηπως εχεις ενεργο στον μικτη του ηχου στις ιδιοτητες στις βελτιωσεις ηχου καποιο φιλτρο ενεργο;

Ναι windows 11. Κι εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή ή λέω κάτι έπαθε η μητρική. Αλλά πήρα ακόμα νέο pc (motherboard + cpu + ram). Τα έβαλα ακόμα και σε 2 laptop.. :(

Κάποια άλλη ιδέα; Να απευθυνθώ σε service της logitech; Υπάρχει Ελλάδα; Απόδειξη αγοράς δεν παίζει να βρω :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greg4 είπε

Μπα όχι τίποτα. Έκανα 2 φορές reset αλλά δεν.

Ναι windows 11. Κι εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή ή λέω κάτι έπαθε η μητρική. Αλλά πήρα ακόμα νέο pc (motherboard + cpu + ram). Τα έβαλα ακόμα και σε 2 laptop.. :(

Κάποια άλλη ιδέα; Να απευθυνθώ σε service της logitech; Υπάρχει Ελλάδα; Απόδειξη αγοράς δεν παίζει να βρω :P

αφου εκανες ολα αυτα τοτε μπορει να το κανει και η ιδια  η ενισχυτικη βαθμιδα που υπαρχει μεσα στο γουφερ  μπορεις να μιλησεις με την τεχνικη υποστηριξη της logitech ,επισημο σερβις δεν ξερω αν εχει ελλαδα,αν δεν βρεις ακρη η το πας σε καποιο τεχνικο τοπικα σε εσενα που ασχολειται με ηχητικα για ελενχο επισης αν το χεις μπορεις να το ανοιξεις το γουφερ και να δεις εσωτερικα τι παιζει με την  η τις πλακετες που εχει μεσα ,ψαχνωντας για φουσκουμενους πυκνωτες η οτιδηποτε δεις που δεν σου αρεσει πχ. καποιο καμενο εξαρτημα

Δημοσ.

Μίλησα με logitech. Κάναμε ακόμα ένα test (μπαίνουν σε test mode τα ηχεία) όπου φάνηκε και εκεί ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχουν κάποιο επίσημο service και μου είπε να πάω σε local technician. 

Να τα ανοίξω μόνος μου, οκ να το κάνω, αλλά μετά δεν ξέρω να φτιάξω τίποτα οπότε..

Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί/τεχνικό στην Αττική που να ασχολείται με αυτά;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα,

Να κάνω μια προσπάθεια ακόμα. Έχω φάει πόρτα από 3-4 που ρώτησα...

Ξέρεις κανείς κανέναν τεχνικό να τα παω στην Αθήνα που να αναλαμβάνει τέτοιες περιπτώσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...