Shinji ikari Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, Choronzoon είπε της αμερικης Ναι, της Αμερικης. Οι ιδιοι νομοι και πολιτικες υπαρχουν κι εδω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Flag Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Από το Netflix καλύτερο είναι. Είχα Netflix μέχρι τον Μάιο από το 2019. Έβαλα Disney+ και έχει μεγαλύτερη ποικιλία για εμένα. Υπάρχει βέβαια και το XBMC. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Choronzoon είπε υπαρχουν πολλα απο αυτα , τα οποια ομως , μαλλον επιτηδες σε βαζουν να ψαξεις για να τα βρεις. Και αφου τα βρεις σου βαζουν και ενα disclaimer στην αρχη οτι η ταινια εχει αποψεις πχ ρατσιστικες και οτι δεν τις υπσοτηριζουμε και αλλες τετοιες βλακειες για να σου χαλασουν τη διαθεση . Καθολου τυχαιου που πανε κατα διαολου . Χμμμ, οκ. Δεν ξέρω γιατί βάζουν τέτοιες προειδοποιησεις, σαν να θάβουν οι ίδιοι το υλικό τους δηλαδη. Εμένα δεν θα με χαλούσαν βέβαια, θα έβλεπα αυτά που θέλω να δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, gorge18 είπε ε ναι. Θα επρεπε να εχουμε απο μια συνδρομή σε καθε υπηρεσία για να τα βλεπουμε ολα... Δεν ξερουμε πια τι πληρωνουμε. Το αυτό. Το Spotify έχει πετύχει γιατί περιλαμβάνει τα πάντα και τους πάντες (τουλάχιστον όσοι θέλουν να μπουν). Φανταστείτε το κάθε γένος να είχε και άλλη υπηρεσία μουσικής για 3-4-5/μηνα... Για 80/μηνα δεν αξίζει, αλλά το έχω βάλει από δίπλα μόνο καιξ μόνο επειδή έχει και πολλές άλλες ταινίες. Ακόμα και με κατέβασμα, δεν ξέρεις πολλές φορές τι θες να δεις. Τώρα άλλη μέρα είδα πειρατές της Καραϊβικής, άλλη φορά scary movie, χθες ξεκίνησα Amsterdam κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klaftop Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 go woke go broke! ειχαν και το MCU και star wars και τα καταταστρεψαν. απο το infinity war πηγαμε στο she hulk και το miss marvel 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios02 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Και λίγοι είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Alani13 είπε Πότε θα καταλάβουν επιτέλους ότι δεν υπάρχει λόγος να πηγαίνουμε στο cinema. Πέρα από τα ποπκορν και τα γκομενάκια φυσικά. Ένα κάποιο μπέρδεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 δλδ η ντισνει εχει 237 εκατομμυρια συνδρομητες οταν το νετφλιξ εχει 230 εκ. . Με την πιτα να μοιραζετε σε πολλους παιχτες , θα καταλαβουν ολοι σιγα σιγα οτι υπαρχει ταβανι στο growth. To θεμα ειναι πιανοντας αυτο το ταβανι, ποσο επικερδες ειναι το αθλημα ή τουλαχιστον τι τιμολογιακη πολιτικη πρεπει να εχουν, για να ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Να προτεινω μερικες ταινιες και σειρες απο disney μιας και αρκετοι βλεπω βρισκετε φτωχο το περιεχομενο Απο ταινιες Menu Free Guy Ready Or Not Amsterdam Barbarian West Side Story Cruela Three Billboards Pinocchio 2022 Turning Red Prey Soul Togo Alita Planet Of The Apes την αρχικη 5λογια αλλα και την νεα τριλογια Black Swan The Book Of Thief The Call Of The Wild Alien 7λογια Chronicle Con Air Crimson Tide Die Hard Εncanto Face Off Jojo Rabbit Kingsman Last Duel Logan Maze Runner Night House Night at The Museum Timothy Green Phone Booth Predator Shape Of Water Taken Unbreakable Tron The Village Wall E Kαι απο σειρες The Bear American Horror Story Dopesick Only Murders In The Building Scrubs 24 Agents Of Shield Atlanta Daredevil Homeland Legion Loki New Girl Old Man Sons Of Anarchy Strain The Last Man 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios02 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ απορώ γιατί κάποιος να δίνει τα ωραία του λεφτάκια σε αυτές τις εταιρείες ενώ μπορεί κάλλιστα να βλέπει μέσω Stremio τα ΠΑΝΤΑ με ότι υπότιλους θέλει δωρεάν. Και το κυριότερο, χωρίς να ενισχύει αυτές τις εταιρείες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgalis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, maneaterbug13 είπε Καπιταλισμάρα once again... 5 ώρες πριν, Gk2016 είπε ... ναι. Βαρετή μεν κουβέντα (για κάποιους), αληθινή δε. Ζήτω ο νεοφιλελευθερισμός που θα μας σώσει ... Πώς καταφέρνετε να μπλέκετε ένα τηλεοπτικό κανάλι με ένα πολιτικό σύστημα, δεν μπορώ να το καταλάβω. Στα εντυπά σας ακόμη κατηγορούν τον καπιταλισμό ακόμη και για τον κακό καιρό ή έχουν εκσυγχρονιστεί από τότε που ήμουν φοιτητής; 22 λεπτά πριν, marios02 είπε Εγώ απορώ γιατί κάποιος να δίνει τα ωραία του λεφτάκια σε αυτές τις εταιρείες ενώ μπορεί κάλλιστα να βλέπει μέσω Stremio τα ΠΑΝΤΑ με ότι υπότιλους θέλει δωρεάν. Και το κυριότερο, χωρίς να ενισχύει αυτές τις εταιρείες. Δηλαδή θεωρείς θεμιτό να δουλεύουν ηθοποιοί, σκηνοθέτες, τεχνικοί, μακιγιέζ, μάγειροι, μουσικοί, developers, διοικητικό προσωπικό χωρίς «ενίσχυση» (δηλαδή μισθό) για να μην στερηθείς εσύ 6€ από τα ωραία σου λεφτουδακια τον μήνα; 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, nikosgalis είπε Πώς καταφέρνετε να μπλέκετε ένα τηλεοπτικό κανάλι με ένα πολιτικό σύστημα, δεν μπορώ να το καταλάβω. Στα εντυπά σας ακόμη κατηγορούν τον καπιταλισμό ακόμη και για τον κακό καιρό ή έχουν εκσυγχρονιστεί από τότε που ήμουν φοιτητής; Φίλε μου, δεν έχω ιδέα για ποια "έντυπα ΜΑΣ" μιλάς μιας και χρόοοονια ήμουν σ' αυτό που λεγόταν "καπιταλισμός". Όμως, όταν βλέπω, βλέπουμε όλοι μας, χιλιάδες απολύσεις από εταιρείες που μεγαλούργησαν, δημιούργησαν όνειρα και προσμονές σε κόσμο (σ.σ. τους νυν "άνεργους") που μετά (σ.σ. τώρα) τους πετάνε ως λεμονόκουπες, δε μπορώ φίλε μου να μη στηλιτεύσω όσους (σ.σ. κι εσένα προφανώς, χωρίς ίχνος προσωπικής επίθεσης) που "βλέπεις" ( ; ) και βρίσκεις (σ.σ. αλήθεια, που βρίσκεις το θετικό ; ) σε ανάλογες πρακτικές που εκμηδενίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, και τον προγραμματισμό οικογενειών. Ps. Αν θες να συζητήσουμε, καλά θα είναι να αφήσεις την δογματική τσίχλα του στυλ "έντυπά σας" μιας και εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι θα 'ρθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Με τόσα ομοφυλοφιλικά που βάζουν στα έργα και στα κινούμενα μόνο αυτοί θα τα βλέπουν στο τέλος 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shinji ikari Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 47 λεπτά πριν, nikosgalis είπε Πώς καταφέρνετε να μπλέκετε ένα τηλεοπτικό κανάλι με ένα πολιτικό σύστημα, δεν μπορώ να το καταλάβω. Πως δεν μπορεις? παιδακι εισαι? Αυτα ειναι αναποσπαστα απο την πολιτικη, ουτε λεξη δεν περναει χωρις εγκριση απο τους πολιτικους κομισαριους. Οχι μονο στις ταινιες και τις σειρες αλλα και στα καρτουν και στα κομιξ και παντου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maneaterbug13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, nikosgalis είπε Πώς καταφέρνετε να μπλέκετε ένα τηλεοπτικό κανάλι με ένα πολιτικό σύστημα, δεν μπορώ να το καταλάβω. Στα εντυπά σας ακόμη κατηγορούν τον καπιταλισμό ακόμη και για τον κακό καιρό ή έχουν εκσυγχρονιστεί από τότε που ήμουν φοιτητής; Δηλαδή θεωρείς θεμιτό να δουλεύουν ηθοποιοί, σκηνοθέτες, τεχνικοί, μακιγιέζ, μάγειροι, μουσικοί, developers, διοικητικό προσωπικό χωρίς «ενίσχυση» (δηλαδή μισθό) για να μην στερηθείς εσύ 6€ από τα ωραία σου λεφτουδακια τον μήνα; Δεν είναι πολιτικό σύστημα. Είναι κοινωνικοικονομικό σύστημα και είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αναχρονιστικά φαινόμενα σαν αυτά που αφορά η παραπάνω είδηση. Αλλά αυτά προϋποθέτουν διάβασμα, ή ακόμα καλύτερα ποιοτικό διάβασμα και απουσία τζιχαντιστικού επιπέδου προκατάληψης. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα