Προς το περιεχόμενο

Το Disney+ ανακοινώνει για πρώτη φορά την απώλεια 2,4 εκατ. συνδρομητών ενώ σχεδιάζει την απόλυση 7 χιλιάδων εργαζομένων


Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

29 λεπτά πριν, Dennis077 είπε

Υπάρχει φθίνουσα πορεία σε όλες τις πλατφόρμες streaming. Ένα δυνατό brand χωρίς περιεχόμενο και με αυξημένη συνδρομή θα χάνει πελάτες είναι αναπόφευκτο.!! Μήπως ήρθε η ώρα να μειωθούν- συγχωνευθούν οι πλατφόρμες αν θέλουν να επιβιώσουν; Οι συνδρομητές θέλουν ποικιλία και ποιότητα τι δεν καταλαβαίνουν οπότε λίγοι θα τα καταφέρουν μόνοι τους.!!!

Όχι σε όλες τι πλατφόρμες. Το Netflix ανακοίνωσε 7 εκατομμύρια νέους συνδρομητές το δ΄ τρίμηνο του 2022. Το θέμα είναι ότι είδαν όλοι την επιτυχία του netflix και είπαν πάμε να φάμε και εμείς. Ωστόσο το Netflix έχει πολύ διαφορετικό περιεχόμενο για κάθε γούστο και το μεγάλο ατού να δίνει αμέσως όλα τα επεισόδια μιας σεζόν. Πάντα κάτι ενδιαφέρον θα βρεις να δεις. Θα δούμε βέβαια τώρα πως θα τα πάει με το κλείδωμα του διαμοιρασμού των κωδικών. Εάν καταφέρει και το ξεπεράσει χωρίς να χάσει μεγάλο ποσοστό συνδρομητών τότε δεν θα το πιάνει κανένας. Ωστόσο υπάρχει και η πιθανότητα να πάθει τόσο μεγάλη ζημιά που είτε να επαναφέρει την παλαιά πολιτική επί του θέματος είτε να καταρρεύσει. Ίδωμεν. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω βάλει την προσφορα για 1 χρόνο. Παίζει να το έχω ανοίξει 3 φορές. Πάρα πολύ φτωχό περιεχόμενο. Το 3μηνο free που είχε δώσει το apple tv, πολύ περισσότερο το χάρηκα.! Δεν υπάρχει περίπτωση να το ανανεώσω. 

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ, πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα, θα πω ότι κάθε άλλο παρά έχω μετανιώσει που πήρα το early bird ετήσιο πακέτο πέρσι. Και δεν είναι μόνο επειδή έχω παιδιά, τα οποία βρήκαν τον παράδεισό τους στο Disney+. Για παράδειγμα, εμένα μου αρέσουν πολύ οι σειρές ντοκυμεντέρ του NG, οπότε δεν θεωρώ πεταμένα λεφτά αυτά που έδωσα. Σίγουρα το περιεχόμενο είναι πενιχρό όσον αφορά ταινίες για ενήλικες ή σειρές, αλλά και πάλι, πάντα σε προσωπική βάση, οι σειρές δεν με ελκύουν (σε καμία πλατφόρμα) παρά μόνο αν τα επεισόδιά τους μπορείς να τα δεις και αυτοτελώς, χωρίς να χρειάζεται να έχεις δει τα προηγούμενα.

Όπως έχω σχολιάσει και παλαιότερα, και με δεδομένο ότι το "μέσο νοικοκυριό" δεν έχει κυρίως χρόνο για πάνω από 2 συνδρομητικές πλατφόρμες, βρίσκω ως βέλτιστη λύση το Disney+ σε συνδυασμό με Apple TV+ ή (ίσως καλύτερα) με μία ελληνική συνδρομητική πλατφόρμα. Γούστα είναι αυτά, και περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Dead-Poet είπε

Εγώ, πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα, θα πω ότι κάθε άλλο παρά έχω μετανιώσει που πήρα το early bird ετήσιο πακέτο πέρσι. Και δεν είναι μόνο επειδή έχω παιδιά, τα οποία βρήκαν τον παράδεισό τους στο Disney+.

Αυτό μου το έχουν πει κ άλλοι. Λογικά άμα έχεις μικρά παιδιά αξίζει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και λίγους έχασε σε σχέση με το ύποπτο περιεχόμενο που προβάλει αυτή εταιρεία.

Κρατήστε τα παιδιά σας μακριά!

Γενικά μείνετε μακριά!

 

 

  • Like 7
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατ' αρχάς πρέπει να ενοποιήσουν τις δύο streaming πλατφόρμες που έχουν Disney+ και Hulu. Δεύτερον δεν αντιλαμβανόμαι γιατί έσκασαν ένα σκασμό λεφτά αποκλείοντας ταινίες όπως το prey από τις κινηματογραφικές αίθουσες ή μετατρέποντας το Obi Wan Kenobi σε μια πλαδαρή σειρά. Πιστεύω σε δύο ή τρεις ταινίες θα ήταν πολύ πιο επιτυχημένο και πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα. Γενικά ακόμη και χρήματα να υπάρχουν χρόνος δεν υπάρχει για να έχουμε δύο - τρεις streaming πλατφόρμες και καλό είναι να συγχωνευτούν νομίζω.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφου εχει μονο marvel και παιδικα, αμα μπεις και τα δεις ολα μετα δεν εχεις κατι να δεις. Ειδικα στα παιδικα εχει μεγαλο ανταγωνισμο απο το νετφλιξ που εχει πολυ καλα παιδικα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...