kostasgr78 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Γειά χαρά στην παρέα! Χρησιμοποιώ NordVPN 4-5 χρόνια. Εδώ και λίγους μήνες, ειδικά όταν είμαι συνδεδεμένος στους ελληνικούς servers του, έχουν αρχίσει διάφορα προβλήματα. Κάποιοι ιστότοποι αργούν πολύ να φορτώσουν. Κάποιοι ιστότοποι δεν φορτώνουν καθόλου. Κάποιες φορές δεν φορτώνει τίποτα πουθενά. Σε κάποιους κάποιες φορές, η external IP είναι blocked. Πολλές φορές η εφαρμογή τρώει κολλήματα. Ενίοτε διάφορα άλλα μικροπροβλήματα. Αυτά δεν τα είχα τα προηγούμενα χρόνια. Αναγκάζομαι να το κλείσω και ξαφνικά όλα λύνονται. Αντιμετωπίζετε και άλλοι τέτοια προβλήματα με το NordVPN; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Αντιμετωπίζω παρόμοια προβλήματα με το Nord. Δε ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά σε μένα ξεκίνησαν μετά την έλευση του ventura και του ios-ipados 16 στις συσκευές μου. Σαν προσωρινή λύση χρησιμοποιώ, στην επιλογή πρωτόκολλο, “use recommended “ με μια σχετική βελτίωση στη συμπεριφορά του… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 21 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαϊου Just for the record, τα προβλήματα δεν επιλύθηκαν ποτέ εδώ και 1,5 χρόνο. Με τη λήξη της συνδρομής μου, δεν ανανέωσα και χαιρέτησα. Είμαι με άλλο VPN τώρα και δεν τα αντιμετωπίζω όλα αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα