GIOVINCO Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα. Θελω να παρω δωρο στον πατερα μου ενα ζευγαρι αθλητικα παπουτσια για το περπατημα. Περα απο το αυτονοητο του να ειναι ανετα, με ενδιαφερει να ΜΗ γλιστρανε σε πεζοδρομια, οπως δυο ζευγαρια που εχω αγορασει για μενα. Οτιδηποτε σε value for money θα ηταν ιδανικο (μεχρι 80 ευρω) Αν εχει καποιος υπ'οψιν του καποια, ευχαριστω προκαταβολικα.
hydra7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Reebok Work N Cushion 4.0 Αυτά έχω εγώ και η αντιολισθητική εξωτερική σόλα είναι ΟΝΤΩΣ αντιολισθητική 1
Dante80 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) To κορυφαίο παπούτσι για την δουλειά που ζητάς είναι το Bondi SR. Δυστυχώς είναι εκτός budget, δεν έχει έκπτωση αυτή την στιγμή. 😟 Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από Dante80 2
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, Dante80 είπε To κορυφαίο παπούτσι για την δουλειά που ζητάς είναι το Bondi SR. Δυστυχώς είναι εκτός budget, δεν έχει έκπτωση αυτή την στιγμή. 😟 Ενδιαφερον ο σχεδιασμός της κάτω σολας. Πόση μελέτη θα έχουν ρίξει σε υπολογιστές και μοντελοποιηση...
andreas1gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Οποιοδήποτε Adidas Boost με Continental σόλα (εγώ φοράω τα solar Boost 4). Βεντούζα στην κυριολεξία και φυσικά υπέροχο για περπάτημα... 1
Titos301 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Στις 10/2/2023 στις 10:04 ΜΜ, Dante80 είπε To κορυφαίο παπούτσι για την δουλειά που ζητάς είναι το Bondi SR. Δυστυχώς είναι εκτός budget, δεν έχει έκπτωση αυτή την στιγμή. 😟 τοσο καλα ειναι αυτα τα hoka γενικοτερα; τα βλεπω τωρα τελευταια σε αλυσιδες να τα εχουν φερει αλλα δεν βλεπω κοσμο να τα φοραει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα