Προς το περιεχόμενο

panasonic TX-50LX65 - Δεν αναγνωριζει USB

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκιμασα με 2 ssd (corsair και T5 samsung), ntfs και exfat. Βγαζει issue στα notifications του google tv.

Καμια ιδεα?

Εδω το manual

Μονο αυτο αναφερει, αλλα για να κανεις τις παρακατω ενεργειες, οχι για να δεις ταινια. Το αρχειο επιβεβαιωσα οτι υποστηριζεται απο την tv

"You will also be able to copy, paste and delete the media files using the related options of this menu, if a FAT32 formatted USB storage device is connected to English - 26 - the TV."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο manual γράφει:

"The TV supports FAT32 disk formatting, NTFS is not supported.

FAT32 formatted devices with a storage capacity larger than 2TB are not supported.

Files larger than 4 GB are not supported."

4 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Στο manual γράφει:

FAT32 formatted devices with a storage capacity larger than 2TB are not supported.

Υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να φαινεται ως fat32, αλλα να μπορω να περασω ταινια 30 gb? :P

Δεν ειχα διαβασει εκεινα τα κατω 😕 

Αν θες να κρατήσεις τους ssd ως έχουν, τότε πάρε ένα στικάκι μέχρι 2TB και διαμόρφωσέ το FAT32. Δυστυχώς, και πάλι, θα έχεις τον περιορισμό τού 4GB στ' αρχεία σου.

Αυτό που μπορώ να σκεφτώ σαν διαφορετική λύση είναι να συνδέεις το λάπτοπ σου με την τηλεόραση, αν για τον ΧΥ λόγο δεν καλύπτεσαι με το στικάκι. 

Στις 10/2/2023 στις 1:58 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε

Στο manual γράφει:

Περιεργα πραγματα. Εχω 58" την DX730 που ειναι μοντελο του 2016 και δεν εχω τετοια θεματα. Παιζει αρχεια απο στικακι η' απο σκληρο δισκο που ειναι μεγαλυτερα απο 4 GB.Αλλα οι δισκοι που εχω ειναι ολοι 1 ΤΒ. Σημερα παρελαβα την LX 940 E στις 49" για υπνοδωματιο. Αυριο που θα την στησω θα το τσεκαρω.

• Like 1

2 ώρες πριν, ion70 είπε

Περιεργα πραγματα. Εχω 58" την DX730 που ειναι μοντελο του 2016 και δεν εχω τετοια θεματα. Παιζει αρχεια απο στικακι η' απο σκληρο δισκο που ειναι μεγαλυτερα απο 4 GB.Αλλα οι δισκοι που εχω ειναι ολοι 1 ΤΒ. Σημερα παρελαβα την LX 940 E στις 49" για υπνοδωματιο. Αυριο που θα την στησω θα το τσεκαρω.

Το μοντέλο είναι το TX-40DX730E; Στο manual γράφει ότι υποστηρίζει FAT16, FAT32 και exFAT. Σε τι σύστημα αρχείων είναι το στικάκι σου; Μήπως δεν έτυχε να περάσεις αρχείο μεγαλύτερο των 4GB και δεν το 'χεις παρατηρήσει; Ή είναι exFAT, που 'χει μεγαλύτερα όρια στο μέγεθος των αρχείων;

Στις 14/2/2023 στις 4:35 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε

Το μοντέλο είναι το TX-40DX730E; Στο manual γράφει ότι υποστηρίζει FAT16, FAT32 και exFAT. Σε τι σύστημα αρχείων είναι το στικάκι σου; Μήπως δεν έτυχε να περάσεις αρχείο μεγαλύτερο των 4GB και δεν το 'χεις παρατηρήσει; Ή είναι exFAT, που 'χει μεγαλύτερα όρια στο μέγεθος των αρχείων;

Βασικα ειναι 58 ιντσων και οχι 40. Ειναι η ΤΧ-58DX730E και την αγορασα το 2017. Μοντελο του 2016. Απο στικακι διαβαζει και ματροσκα 264 και 265. Και με μεγεθη ανω των 4 GB χωρις προβλημα. Εαν καποια φορα στους υποτιτλους βγαζει αλαμπουρνεζικα απλα μπαινεις και αλλαζεις απο ελληνικα σε UTF-8. Το μονο που ειχε αρνητικο η τηλεοραση αυτη ηταν οτι δεν αναπαραγει αρχεια ηχου DTS και δεν το ειχα προσεξει. Ετσι πρακτικα καταργει περιεχομενο ταινιας σε 4κ. Σου βγαζει οτι δεν υποστηριζει το φορμα του ηχου. Εικονα δειχνει αλλα θα βλεπεις στο μουγγο ! Το πιο νεο φλασακι που εχω ενα Patriot Rage pro στα 256GB το εχω σε exFAT και παιζει κανονικα. Χαρακτηριστικα το τελευταιο μεχρι στιγμης επεισοδιο του Yellowstone το εχω σε μεγεθος ανω των 5 Gb και το επαιξε κανονικα. Αλλα γενικα τα φλασακια οταν τα αγοραζεις δεν τα διαμορφωνεις πρωτα πριν ξεκινησεις να περνας αρχεια ? Τα FAT32 σε περιοριζουν στα 4 γιγα σε αντιθεση με ΝTFS. Θεμα με χωρητικοτητες αρχειων δεν αντιμετωπισα ποτε και με αλλα φλασακια που εχω.

23 ώρες πριν, ion70 είπε

Βασικα ειναι 58 ιντσων και οχι 40. Ειναι η ΤΧ-58DX730E και την αγορασα το 2017. Μοντελο του 2016. Απο στικακι διαβαζει και ματροσκα 264 και 265. Και με μεγεθη ανω των 4 GB χωρις προβλημα. Εαν καποια φορα στους υποτιτλους βγαζει αλαμπουρνεζικα απλα μπαινεις και αλλαζεις απο ελληνικα σε UTF-8. Το μονο που ειχε αρνητικο η τηλεοραση αυτη ηταν οτι δεν αναπαραγει αρχεια ηχου DTS και δεν το ειχα προσεξει. Ετσι πρακτικα καταργει περιεχομενο ταινιας σε 4κ. Σου βγαζει οτι δεν υποστηριζει το φορμα του ηχου. Εικονα δειχνει αλλα θα βλεπεις στο μουγγο ! Το πιο νεο φλασακι που εχω ενα Patriot Rage pro στα 256GB το εχω σε exFAT και παιζει κανονικα. Χαρακτηριστικα το τελευταιο μεχρι στιγμης επεισοδιο του Yellowstone το εχω σε μεγεθος ανω των 5 Gb και το επαιξε κανονικα. Αλλα γενικα τα φλασακια οταν τα αγοραζεις δεν τα διαμορφωνεις πρωτα πριν ξεκινησεις να περνας αρχεια ? Τα FAT32 σε περιοριζουν στα 4 γιγα σε αντιθεση με ΝTFS. Θεμα με χωρητικοτητες αρχειων δεν αντιμετωπισα ποτε και με αλλα φλασακια που εχω.

Απ' ό,τι βλέπω δεν αλλάζει κάτι και σε αυτό το μοντέλο. Υποστηρίζει το ίδιο FAT16, FAT32 και exFAT. 

Δυστυχώς, έχει να κάνει αποκλειστικά με το τι υποστηρίζει η τηλεόραση. Ο SabotazNic στάθηκε άτυχος, γιατί δεν του υποστηρίζει άλλα συστήματα αρχείων. Η τηλεόρασή του υποστηρίζει FAT32 disk formatting.

Δεν πίστευα ότι σε μοντέλο τηλεόρασης παραγωγής 2022 θα έπρεπε να κοιτάω τι αρδχεια υποστηρίζει. 

Τέλος πάντων. Θα δω με fat και βρήκα ότι μπορείς να σπάσεις το αρχείο και να το ενώσεις μέσα στο στικακι πάλι, αλλά για Linux. Θα δω αν γίνεται σε Windows και αν εν τέλει το διαβάσει η τηλεόραση 

2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν πίστευα ότι σε μοντέλο τηλεόρασης παραγωγής 2022 θα έπρεπε να κοιτάω τι αρδχεια υποστηρίζει. 

Τέλος πάντων. Θα δω με fat και βρήκα ότι μπορείς να σπάσεις το αρχείο και να το ενώσεις μέσα στο στικακι πάλι, αλλά για Linux. Θα δω αν γίνεται σε Windows και αν εν τέλει το διαβάσει η τηλεόραση 

Βασικα για μενα ειναι απαραδεκτο αλλα αντε βρες ακρη. Δυστυχως η Panasonic ενω εχει πιο αξιοπρεπη πορεια απο κατι LG και Samsung σε αντιστοιχα επιπεδα τηλεορασεων, με καλυτερο μαυρο,πολυ λιγοτερο bleeding κτλ, εντουτοις σε αλλα βασικα ειναι πολυ συντηρητικη. Απλα, πρεπεις να πηγαινεις με ενα φλασακι στη τσεπη στο μαγαζι και να τους βαζεις να το παιξουν. Ασε. που θα πρεπει να εχεις φτιαξει λιστα με το τι θελεις απο την τηλεοραση και να το ψαχνεις πριν προχωρησεις σε αγορα. Ευχομαι να βρεις ακρη γιατι ειναι κριμα σε νεα τηλεοραση να φας τετοιο ακυρο.

20 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Απ' ό,τι βλέπω δεν αλλάζει κάτι και σε αυτό το μοντέλο. Υποστηρίζει το ίδιο FAT16, FAT32 και exFAT. 

Δυστυχώς, έχει να κάνει αποκλειστικά με το τι υποστηρίζει η τηλεόραση. Ο SabotazNic στάθηκε άτυχος, γιατί δεν του υποστηρίζει άλλα συστήματα αρχείων. Η τηλεόρασή του υποστηρίζει FAT32 disk formatting.

Μεγαλο φαουλ απο Panasonic. Επρεπε να κοιταξει καλυτερη σειρα η' αλλη μαρκα. Εγω πηρα την αντιπροσωπεια της εδω στην Ελλαδα και μιλησα μαζι τους για να επιβεβαιωσω οτι η νεα μου 940 εχει 4 υποδοχες για τα ποδαρακια γιατι εχω περιορισμο με το επιπλο. Και μετα εβαλα τον πωλητη να ψαχνει για το εαν εχει DTS εκτος απο Dolby Atmos. Εκεινος ελεγε οτι εχει και γω οτι δεν υποστηριζει και τελικα ειχα δικιο.

Εκτος απο NTFS FAT κλπ να δειτε αν το στικακι σας ειναι MBR και οχι GPT γιατι οι περισσοτερες τηλεορασεις βλεπουν μονο MBR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...