life is music Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Έχω μια asus p5b-mx wifi -ap ...Μπορεί να δεχτεί κάποιον xeon ?
1ns0mn1a Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 https://www.asus.com/supportonly/p5bmx/helpdesk_cpu/
fotaras76 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, life is music είπε Έχω μια asus p5b-mx wifi -ap ...Μπορεί να δεχτεί κάποιον xeon ? Πριν λίγο καιρό αναβαθμισα ένα pc με την ίδια μητρική. Έψαξα στο ίντερνετ αλλά πουθενά δεν είδα να υποστηρίζει xeon οπότε του έβαλα έναν q6600 που πήρα με 7 ευρώ από AliExpress. Το καλύτερο cpu που δέχεται είναι ο q6700. Έτσι κι αλλιώς ο μεγαλύτερος περιορισμός σε αυτήν την μητρική είναι τα max 4 gb ram. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από fotaras76 3
nickol-us Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Βλέπω διάσπαρτες αναφορές σε αναζήτηση g αλλά όχι κάτι που θα εμπιστευόμουν. Σε κάθε περίπτωση, τα συγκεκριμένα μηχανήματα, με τη διαθεσιμότητα και τιμές των refurbished, είναι μάλλον αδιάφορα να ασχοληθεί κανείς, πέραν του hobby 3
fotaras76 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, nickol-us είπε Βλέπω διάσπαρτες αναφορές σε αναζήτηση g αλλά όχι κάτι που θα εμπιστευόμουν. Σε κάθε περίπτωση, τα συγκεκριμένα μηχανήματα, με τη διαθεσιμότητα και τιμές των refurbished, είναι μάλλον αδιάφορα να ασχοληθεί κανείς, πέραν του hobby Κι εγώ για hobby αναβάθμισα το παλιό pc που βρέθηκε στα χέρια μου τζάμπα (ήταν του πατέρα μου). Είχε έναν Ε2160, μηχανικό δίσκο, 2 gb ram και gpu με ddr2 μνήμη. Ισα που σήκωνε win 7 32 bit και youtube σε 480p ομαλά. Τον αναβάθμισα σε q6600, 4 gb ram, ssd 128 gb, gt 730 (την είχα καβάτζα) και του πέρασα win 10 64 bit.. Τελικά τον πούλησα πριν λίγο καιρό καθώς για απλή χρήση και κανένα πολύ ελαφρύ game στέκεται ακόμα. Το κέρδος μου παίζει να μην ήταν ούτε ένα μεροκάματο όμως δεν το έκανα γι αυτό αλλά για την καύλα να καταφέρω να δώσω παράταση ζωής σε ένα παλιό pc. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από fotaras76 2
life is music Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, nickol-us είπε Βλέπω διάσπαρτες αναφορές σε αναζήτηση g αλλά όχι κάτι που θα εμπιστευόμουν. Σε κάθε περίπτωση, τα συγκεκριμένα μηχανήματα, με τη διαθεσιμότητα και τιμές των refurbished, είναι μάλλον αδιάφορα να ασχοληθεί κανείς, πέραν του hobby οκ ...η συγκεκριμενη μητρικη δεχεται xeon ?
triplex1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δεν ασχολεισαι , αργα ή γρηγορα θα ανατιναχθει. 3
cabdik Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 14 ώρες πριν, life is music είπε Έχω μια asus p5b-mx wifi -ap ...Μπορεί να δεχτεί κάποιον xeon ? με αυτο το chipset δεν αξιζει καν, να σκεφτεις την προσπαθεια....! να ηταν τουλαχιστον κανα καλυτερο Chipset της εποχης, κανα P45 πχ....!!!
fotaras76 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν έπαιρνε η μητρική 8 gb ram και xeon και ήθελε κάποιος να κρατήσει το μηχάνημα για απλή χρήση ίσως να αξίζει να ασχοληθεί αν τα αγοράσει από aliexpress. Για έναν q6600 και 2Χ2 ddr2 έδωσα κάπου 15 ευρώ συνολικά. Πάντως τον τελευταίο χρόνο κατάφερα να πουλήσω και τα 2 συστήματα 775 με 4gb ram (max) που είχα, όσο και να σας φαίνεται παράξενο υπάρχει κόσμος που τα αγοράζει ακόμα. Για να βλέπεις ταινίες και να ανοίγεις μέχρι 4-5 καρτέλες είναι εντάξει. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από fotaras76
life is music Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, triplex1 είπε Δεν ασχολεισαι , αργα ή γρηγορα θα ανατιναχθει. δεν την αγορασα την μητρικη ...μου την χάρισαν...και την εδωσα σε εναν φιλο 1
triplex1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, life is music είπε δεν την αγορασα την μητρικη ...μου την χάρισαν...και την εδωσα σε εναν φιλο το χρεος σου το εκανες , απο κει και περα ας την πεταξει εκεινος
life is music Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, triplex1 είπε το χρεος σου το εκανες , απο κει και περα ας την πεταξει εκεινος τελικα θα βαλει εναν q6600 kai 4 ram kai θα το εχει για απλες δουλειες 2
triplex1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, life is music είπε τελικα θα βαλει εναν q6600 kai 4 ram kai θα το εχει για απλες δουλειες τωρα μιλας σωστα
nickol-us Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, life is music είπε τελικα θα βαλει εναν q6600 kai 4 ram kai θα το εχει για απλες δουλειες Ε ναι γιατί αν έβαζε xeon θα ξεκινούσε τα rendering...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα