triantaepta Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Όταν αγοράζω ebooks από Google books αποθηκεύεται κάπου κάποιο αρχείο ή είναι μόνο μέσα στην εφαρμογή; Δηλαδή, εννοώ, αφού τα αγοράζω δεν θα έπρεπε να μου δοθεί και ένα κάποιο αρχείο; Αλλιώς πιο πολύ σαν επ' αόριστον(;) ενοικίαση μου μοιάζει.
angmar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Καλώς ήλθες στο θαυμαστό κόσμο του DRM, ακριβώς όπως το είπες, σου "ανήκει" για όσο θέλει η google, το χεις, αλλά δε το χεις. 1
triantaepta Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 19 λεπτά πριν, angmar είπε Καλώς ήλθες στο θαυμαστό κόσμο του DRM, ακριβώς όπως το είπες, σου "ανήκει" για όσο θέλει η google, το χεις, αλλά δε το χεις. Και πες ότι εγώ κατά λάθος το σβήσω -δεν θέλει και πολύ, δυο κινήσεις-, το έχασα το ebook;
apostolos22 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 13 ώρες πριν, triantaepta είπε Και πες ότι εγώ κατά λάθος το σβήσω -δεν θέλει και πολύ, δυο κινήσεις-, το έχασα το ebook; Αν το σβήσεις δεν σημαίνει ότι χάνεις την πρόσβαση απλά το αφαιρείς από την συσκευή, θα βρίσκετε στην βιβλιοθήκη/λογαριασμό σου. Τώρα δεν ξέρω αν δίνει την δυνατότητα να το αφαιρέσεις από τον λογαριασμό σου. 1
triantaepta Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, angmar είπε Καλώς ήλθες στο θαυμαστό κόσμο του DRM, ακριβώς όπως το είπες, σου "ανήκει" για όσο θέλει η google, το χεις, αλλά δε το χεις. Το ίδιο συμβαίνει και για τα ebooks που αγοράζει κανείς από Amazon; Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2023 από triantaepta
jim_p Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Ετσι ειναι με ολο το υλικο που αγοραζεις σε ψηφιακη μορφη, πχ τραγουδια απο το spotify ή το apple music κλπ, βιντεο απο το netflix ή το amazon prime, βιβλια απο το amazon, παιχνιδια απο το steam κλπ 1
-WISE- Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, jim_p είπε Ετσι ειναι με ολο το υλικο που αγοραζεις σε ψηφιακη μορφη, πχ τραγουδια απο το spotify ή το apple music κλπ, βιντεο απο το netflix ή το amazon prime, βιβλια απο το amazon, παιχνιδια απο το steam κλπ Νομίζω ότι είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Στο Spotify/Netflix κλπ πληρώνεις μία συνδρομή για να χρησιμοποιείς μία υπηρεσία που σου επιτρέπει ΚΑΙ να κατεβάζεις περιεχόμενο για offline χρήση. Δεν αγοράζεις τραγούδια (Spotify) ή ταινίες/σειρές (Netflix). Στην περίπτωση του TS είναι λογική η απορία καθώς αγοράζεις κάτι που πουλάει η Google σε ψηφιακή μορφή. Οπότε στην πράξη θα έπρεπε να σου ανήκει για πάντα και σε αρχείο που θα μπορείς να κάνει ό,τι θες. Αν για παράδειγμα αγοράσεις ένα ψηφιακό βιβλίο τύπου epub από κάποιον εκδοτικό οίκο, το αρχείο αυτό το έχεις για πάντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα