Προς το περιεχόμενο

Σκούτερ 125cc-150cc για οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο.

Axilleas150

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα σκούτερ ή παπί για να κάνω μια διαδρομή 20+20 χιλιόμετρα 4-5 ημέρες την εβδομάδα.

Ο αυτοκινητόδρομος στην περιοχή μου είναι σχετικά άδειος, στο πήγαινε έχει «λίγα» αυτοκίνητα ενώ στη επιστροφή θα μπορούσες να κάνεις και ποδήλατο. Δηλαδή με το αυτοκίνητο πάω με 80 χλμ. χαλαρά χωρίς να εμποδίζω κανέναν.

Υπάρχει λογική σε μια τέτοια αγορά ή θα γίνομαι πτώμα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ;

Και κάτι ψιλοάκυρο, αν τα πηγαίνεις στο redline ποιο θα αντέξει περισσότερο ;😋😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το μόνο που θα ειναι επικίνδυνο σε αυτό το θέμα ειναι ότι μπορουν να σε πατήσουν....... έχει κάτι μα.... που έρχονται πλακωμένοι με διπλάσια ταχύτητα σε σχέση με το όριο του δρόμου  και αν δεν είσαι σε θέση να επιταχύνεις σε αυτή την ταχύτητα πριν σε φτάσει τοτε μεγαλώνει πιθανότητα να σε κάνει ένα με την γη

εκτός και αν ο δρόμος που πας ειναι 3 λωρίδες και είσαι δεξιά τοτε σε ένα τεράστιο βαθμό είσαι μια χαρά

• Like 1

20 χιλιομετρα διαδρομη αν πηγαινεις με την υπερβολικα χαλαρη ταχυτητα των 60 χλμ/ωρα διαρκει 20 λεπτα, τιποτα. Οποιοδηποτε μηχανακι 125+ τη βγαζει ανετα, και δε νομιζω να γινεις πτωμα με 20 λεπτα καβαλα στο μηχανακι και αλλα 20 στο γυρνα, και δε ζοριζεις και το μηχανακι. Μεσα ατομικης προστασιας (μπουφαν κρανος κλπ) νομιζω εξυπακουονται.

• Like 1

30 λεπτά πριν, Black Demis είπε

το μόνο που θα ειναι επικίνδυνο σε αυτό το θέμα ειναι ότι μπορουν να σε πατήσουν....... έχει κάτι μα.... που έρχονται πλακωμένοι με διπλάσια ταχύτητα σε σχέση με το όριο του δρόμου  και αν δεν είσαι σε θέση να επιταχύνεις σε αυτή την ταχύτητα πριν σε φτάσει τοτε μεγαλώνει πιθανότητα να σε κάνει ένα με την γη

εκτός και αν ο δρόμος που πας ειναι 3 λωρίδες και είσαι δεξιά τοτε σε ένα τεράστιο βαθμό είσαι μια χαρά

Εγώ ευτυχώς δεν έχω δει κανέναν τρελό να τρέχει, πιο πολύ φοβάμαι κάτι convoy από νταλίκες.

Θα οδηγάω 1 εκατοστό δίπλα από την ΛΕΑ😁

3 λεπτά πριν, Axilleas150 είπε

Εγώ ευτυχώς δεν έχω δει κανέναν τρελό να τρέχει, πιο πολύ φοβάμαι κάτι convoy από νταλίκες.

Θα οδηγάω 1 εκατοστό δίπλα από την ΛΕΑ😁

αυτό μόνο να προσεχείς τους άλλους κατά τα άλλα ότι και να πάρεις να έχει σχετικά μεγάλα λάστιχα (και διάμετρο και φάρδος καθώς έχουμε πολύ καλούς δρομους βλέπεις 🤣) και abs (ίδιο σχόλιο για τους δρομους)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...