Προς το περιεχόμενο

Ο περιορισμός κοινής χρήσης κωδικού πρόσβασης του Netflix ξεκινά στον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, mindlord είπε

Πασίγνωστο ελληνικό torrent paid site. 20euro ο χρόνος

unlimited 5g 

Σε λιγότερο απο λεπτό έχει κατέβει ταινία, και σε κάνα δυο λεπτά σεζόν

30sec να συνδέσεις τηλεόραση και αρχίζει η θέαση.

και εννοείται όλα διαθέσιμα παλιά-καινούρια. Δεν πρόκειται ποτέ να μπω στον χορό τους. Να χρειάζεσαι 4-5 συνδρομές για επιλεγμένους τίτλους και μόνο.

Bro, δώσε αν θέλεις ένα hint να το αναζητήσουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

5 ώρες πριν, MikeKata είπε

Δεν ήξερα ότι πρέπει να δώσουμε και αναφορά για το αν θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα ένας καφές με φίλους έξω που θα δεις κόσμο από τα κερατιατικα του Netflix, όπου έχεις εναλλακτικές από άλλες εταιρείες (ή Jack Sparrow). Ούτε ότι πρέπει να λύσουμε πρώτα εμείς ατομικά το θέμα των υπερκερδων των εταιρειών καυσίμων για κάτι που είναι απαραίτητο (βενζίνη) πριν κόψουμε αχρειαστα βαρίδια επειδή το Netflix αποφάσισε να ξεζουμισει το user base του.

Την επόμενη φορά θα τα σκεφτώ αυτά.

Αυτό που ο καθένας κρίνει τις προτεραιότητες του άλλου, με ξεπερνάει. Τι να πω, δεν ξέρω μερικές φορές...

Οχι δεν χρειαζεται αναφορα απλα οχι οτι ηρθε το τελος του κοσμου για 7 ευρω οταν πεταμε ολοι μας πολλαπλασια χρηματα συνεχεια σε βλακειες. 

3 ώρες πριν, Superuser είπε

Που τα είδες εσύ τα 7€ ρε αδερφέ;

Εγώ που θέλω 4κ ανάλυση και ζω εξωτερικό;
18€ ζητάει
Υπάρχει πακέτο μίας συσκευής και 4κ να το βάλω;

13€ για το 1080p ζητάει λες και έχουμε ακόμη 2013

Έχει κοπεί ήδη από τον Δεκέμβρη

Εδω θα συμφωνησω οτι πρεπει και στις 2 συσκευες με 7 ευρω να δωσουν 4Κ. Αυτος ο ξεχωρισμος δεν ειναι καλος και θα πρεπει να το αλλαξουν.

Στις 10/2/2023 στις 9:27 ΠΜ, kostasfalcon είπε

Εγώ πάλι ελπίζω να αφήσουν ήσυχο το stremio  για πολλά χρόνια… Και να διαβάζω πως φαγώνεστε  εδώ μέσα και να γελάω

φίλε το Stremio είναι από τα πιο παλιά σε αυτό το χώρο , κάποτε ήταν να βγάλουν και δικό τους μηχάνημα είχα δηλώσει και εγώ για να πάρω αλλά δυστυχώς δεν έγινε ποτέ, πιστεύω ότι θα αντέξει πολλά πολλά ακόμη χρόνια .

Καλα εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Εάν είσαι διακοπές και θες να δεις μια σειρά βρε αδερφέ, ή το παιδί σου να δει κανένα παιδικό πρέπει να αγοράσεις έξτρα πακέτο; 🧐

19 ώρες πριν, Arkin είπε

Οχι δεν χρειαζεται αναφορα απλα οχι οτι ηρθε το τελος του κοσμου για 7 ευρω οταν πεταμε ολοι μας πολλαπλασια χρηματα συνεχεια σε βλακειες. 

Σε άλλες εποχές θα συμφωνούσα. Σήμερα όμως το Netflix είναι κάτι το τελείως διαφορετικό κι όχι αυτό που ήταν πριν από κάποια χρόνια.

Σήμερα είναι απλά σαν ένα κανάλι στη τηλεόραση και τίποτα παραπάνω.

Όταν δεν έχει πια τις ταινίες από τα μεγαλύτερα studios, όταν κοιτώντας τα top trending shows παγκοσμίως ζήτημα είναι να είναι 2 σειρές του στο top 10 με συγχωρείς αλλά δεν είναι τίποτα άλλο από έναν ant1+ αμερικάνικης προέλευσης.

7 ευρώ για ένα κανάλι είναι πολλά. Εκτός αν εθελοτυφλούμε και θέλουμε να πείσουμε τον εαυτό μας ότι η τηλεόραση έχει μόνο τον ant1 για να δούμε.

Προσωπικά έχοντας prime video, disney+, apple tv+, hbo μέσω vodafone tv που κρατάνε τις τιμές σε λογικά πλαίσια και δεν έχουν αποτρελαθεί σαν το netflix ας μην βλέπω netflix.

Προτείνω και στον ant1+ να κόψει θεάσεις και να πάει τη τιμή στα 20 ευρώ, έλα μωρέ σιγά, θα κάνει όσο 2 καφέδες 😀

11 ώρες πριν, lost2 είπε

φίλε το Stremio είναι από τα πιο παλιά σε αυτό το χώρο , κάποτε ήταν να βγάλουν και δικό τους μηχάνημα είχα δηλώσει και εγώ για να πάρω αλλά δυστυχώς δεν έγινε ποτέ, πιστεύω ότι θα αντέξει πολλά πολλά ακόμη χρόνια .

Παίρνεις ένα TV box και τελείωσε... Προσωπικά έχω android tv και το έχω περάσει και βρήκα την υγεία μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...