Προς το περιεχόμενο

Ο περιορισμός κοινής χρήσης κωδικού πρόσβασης του Netflix ξεκινά στον Καναδά, τη Νέα Ζηλανδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

παιδιά μην ξεχνάτε οτι μερικά άτομα που έχουν νετφλιξ τους βολεύει επειδή με 1 κουμπι στο χειριστήριο βλέπουν. Δεν μπορεί ο κάθε παππούς να έχει stremio και σε οοπιαδηποτε error να σεταρει το boxaki καθε φορα. Εχει ναι λαθος το νετφλιξ που το κανει αυτο αλλα ατομα μεγαλης ηλικιας και ατομα που δεν το εχουν με τη τεχνολογια ή δεν εχουν καν υπολογιστή βολεύονται πολυ με το νετφλιξ. Και δεν θέλει πολύ απλώς κοιτάξτε τους γονείς σας. ή τους παππούδες σας.

• Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, maarinos είπε

d801vtfdszfa1.png

Μακάρι να γίνει αυτό, έστω και αν γίνει για λόγους κόστους. Πλέον με το UHD οι εταιρίες έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ (τώρα που θεωρούν ότι έσπρωξαν τα torrents στο περιθώριο) και βγάζουν DRM που απαιτεί συγκεκριμένο hardware, λες και είμαστε συλλέκτες. Πχ, για να μπορείς να δεις UHD περιεχόμενο και από το Netflix και τα Blu-Ray UHD, χρειάζεσαι επεξεργαστή Intel τουλάχιστον έβδομης γενιάς αλλά όχι νεώτερη από 10ης (γιατί η 11η και πάνω δεν έχει SGX και δεν παίζει τα Blu-Ray UHD).

Ε, ρε MKV που τους χρειάζεται... Μόνο έτσι θα στρώσουν.

• Like 2

Real debrid και cinema hd2/kodi technewsology και ασε τους να κουρευονται.

Με τα αποπανω ενω εχω κωδικο netflix απο συγγενη μου εδω και κανα χρονο δεν εχω κανει τον κοπο καν να κανω login.

• Like 1

Σε εμενα που το εχει συγγενης στο Βελγιο, ενω εβλεπα μια σειρα εδω αθηνα, ξαφνικα απο χθες μου λεει οτι παει καιρος που ειμαι εκτος της χωρας και δεν μπορω να την δω, βεβαια ζητω το Purevpn ;)

Αυτο που μερικοι δεν μπορειτε να δινετε 7 ευρω το μηνα για netflix αλλα δινετε 8 ευρω για ενα καπνο η 5 ευρω για ενα κολοκαφε η 10 ευρω για ενα ποτο μισης ωρας η πληρωνετε 2.50 το λιτρο τη βενζινη με ξεπερναει. Τι να πω δεν ξερω μερικες φορες. 

• Like 5
  • Confused 1

Το πληρώνω εδώ και χρόνια και έχω να το ανοίξω καιρό• το περιεχόμενο της Cosmote TV μου αρέσει πολύ περισσότερο (και οι σειρές και οι ταινίες).

Το κρατάω επειδή έχω δώσει κωδικούς στους γονείς μου, να βλέπουν μια στο τόσο. Μόλις κοπεί η δυνατότητα αυτή θα το σταματήσω και αν κάποια στιγμή θελήσω να δω μια σειρά (που δεν έχει βάλει καλή σειρά δεν ξέρω κι εγώ από πότε), θα κάνω συνδρομή ενός μήνα ή κάτι τέτοιο.

Ο αγώνας του Netflix πρέπει να είναι να δημιουργήσει σοβαρό περιεχόμενο. Αυτές οι ανόητες σειρές με τις οποίες γεμίζει το πρόγραμμα του -μαζί με αρχαίες ταινίες-, δεν είναι λόγος να πληρώνεις συνδρομή.

22 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αυτο που μερικοι δεν μπορειτε να δινετε 7 ευρω το μηνα για netflix αλλα δινετε 8 ευρω για ενα καπνο η 5 ευρω για ενα κολοκαφε η 10 ευρω για ενα ποτο μισης ωρας η πληρωνετε 2.50 το λιτρο τη βενζινη με ξεπερναει. Τι να πω δεν ξερω μερικες φορες. 

Το θέμα δεν είναι να μπορεί κάποιος, αλλά άμα αξίζει. Προφανώς δεν αξίζει..

• Like 1

1 λεπτό πριν, jmirko15 είπε

Το θέμα δεν είναι να μπορεί κάποιος, αλλά άμα αξίζει. Προφανώς δεν αξίζει..

Κοιτα αν δεν βλεπει καποιος τιποτα απο netflix προφανως το κοβει. Αν βλεπει 4-5 ταινιες το μηνα και 3-4 σειρες τοτε αξιζει τα 7 ευρω για μενα. Προφανως συμφωνω με αυτο που λες απλα καποιοι μπορει να βλεπουν συνεχεια και επειδη μοιραζονται να τους βγαινει 3.5 ευρω το μηνα αλλα τα 7 τους φαινονται πολλα παρολο που βλεπουν αρκετα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...