giorgosarsakis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα. Αυτό το ποστ το κάνω για συζήτηση και για να μου πει κανένας πιο έμπειρος πως κινούμαστε σε τέτοιες περιπτώσεις. Ξεκινάμε ως εξής. Έκανα μια παραγγελεία στα public της Τσιμισκή, Θεσσ. για ένα βιβλίο στα ελλιηνικά αυτοπροσώπος με μία πωλήτρια ( δηλαδή όχι ιντερνετικά). Μόλις είχε προηγηθεί επιστροφή του ίδιου του βιβλίου στα Αγγλικά. Οπότε η πωλήτρια μου εξαργηρώνει το παραστατικό μου λέει να πληρώσω και καποια μεταφορικά έξτρα, μου κόβει απόδειξη και με βεβαιώνει ότι το βιβλίο θα πάει στην διεύθηνση που συμφωνήσαμε και μου δίνει και ένα κουπόνι της ACS που γράφει πάνω το tracking number της παραγγελίας. Δεν το είδα καν. Το βάζω τσέπι και φεύγω. Έρχονται 2 μέρες μετά και θέλω να δω που είναι το δέμα. Εν τέλει μου έδωσε tracking number άλλου πακέτου οπότε δεν ξέρω που είναι το δικό μου. Επικοινωνώ με το τηλεφωνικό κέντρο 3 διαφορετικές μέρες με 3 διαφορετικούς εκπροσώπους καταλήγουμε στο ότι για το βιβλίο έχει κοπεί μόνο απόδειξη και δεν μπήκε ποτέ για διανομή το βιβλίο. Οπότε στέλνουν αυτοί ειδοποίηση στο κατάστημα γιατί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο. Το κατάστημα δεν απαντά εδω και μια βδομάδα και δεν έχω άλλο τρόπο να τους προσεγγίσω, οπότε καταλήγουμε στο εξής: Public πήρε λεφτά για βιβλίο Ο παραλήπτης δεν πήρε ποτέ βιβλίο (δώρο)
micos000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ξαναπήγαινε απο το κατάστημα. Αυτό και να συμπληρώσω... Αναφορά σε κείμενο ...και κάνε μεγάλο σαματά. Μόνο έτσι θα καταλάβουν.
giorgosarsakis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Συμφωνώ παιδια. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να πάω στο κατάστημα ο ίδιος. Θα πρέπει να αγγαρέψω κάποιον γνωστό μου. Και το θέμα είναι ότι έστω οτι δεν είχα κάποιον γνωστό στη Θεσσαλονίκη. Δηλαδή τι θα γίνει. Θα μου φάνε έτσι απλά λεφτά; Θελω να κάνω κάποια καταγγελία μέσω gov αλλά δεν είμαι σίγουρος του πόσο τρέξιμο χρειάζεται.
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Θα έλεγα να δοκίμασες να πάρεις τηλέφωνο στα κεντρικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα