AELEX Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, έχω Vodafone, μένω στο Αιγάλεω και ενώ στο κινητό μου Μ δείχνει ότι πιάνω 4G δεν μπαίνει πουθενά και γενικότερα είναι υπερβολικά αργή η σύνδεση, έχω ακούσει ότι στο Αιγάλεω υπάρχει αυτό το πρόβλημα με την Vodafone, αν αλλάξω πάροχο π.χ cosmote δεν θα έχω πρόβλημα ?
zephyrus_00 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδω και δυο εβδομάδες σε περιοχή της Χαλκιδικής, χρήστης καρτοκινητης cosmote Ενώ το κινητό δείχνει οτι έχω 4G δεν μπαίνει στο ίντερνετ ή όταν μπει μετα απο 10 δευτερόλεπτα αποσυνδέεται και γίνεται 2G Έχω δοκιμάσει τα πάντα απο δοκιμή της SIM σε άλλη συσκευή, λειτουργία πτήσης, επαναφορά του APN ... τίποτα απολύτως Το θέμα αυτό το χουν και άτομα απο Wind στην ίδια περιοχή αδυναμία σήματος διακοπες στις κλήσεις κλπ Επικοινωνήσα με cosmote λέει στην περιοχή σας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Παίρνω τηλέφωνο έναν φίλο μου μεσα από τον OTE και λέει οτι υπάρχει μαζική βλάβη γενικώς οχι μόνο στην περιοχή και ότι θα φτιαχτεί Ακόμα περιμένουμε 🥱🥱🥱
johnydre Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και εγω ετσι ειμαι αν και δεν ειμαι στην Αθηνα. Μονο H+ εχει και δεν εχει καν 4G ειμαι με Nova. Εκανα και hard reset το κινητο και τιποτα 4G/LTE τιποτα. PS: Τελικα ολα οκ με το 4G το εφτιαξαν. Ηταν απο εκει το θεμα. Ακομα και το σημα ειναι ολη την ωρα full. Ενω πριν δεν ηταν και πολυ καλο. Μεγαλη η διαγορα. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από johnydre
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα