Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εμεις εχουμε bosch βεβαια 3-4 χρονια μονο, αλλα κανουμε 3-4 τον χρονο, αμα το εχουμε αμελησει και ειναι χαλια μεσα και δεν εχουμε προλαβει να καθαρισουμε και ψησουμε στο καπακι,, αλλιως με το χερι και καθαριστικο

Δημοσ.

Αν θα πάρεις με πυρόλυση θα την πάρεις όχι για την δυνατότητα καθαρισμού αλλά επειδή βάζουν καλύτερα υλικά πχ πλαστικά / λάστιχα / μέταλλα για να αντέχουν στις υψηλές θερμοκρασίες της πυρόλυσης.

Το πιο πιθανό είναι να μην την χρησιμοποιήσεις ποτέ.

Γενικά εγώ όταν χρησιμοποιώ τον φούρνο καλύπτω όλα τα φαγητά είτε με αλουμινόχαρτο είτε με το δεύτερο μικρό ταψακι από πάνω (γίνεται σαν γάστρα) και το ανοίγω λίγο στο τέλος για χρώμα.

Με αυτόν τον τρόπο δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα ούτε θα χρειαστείς ποτέ δυνατά καθαριστικά.

Εγώ θα πήγαινα (και έχω ήδη πάει) στο ίδιο μοντέλο με υδρόλυση.

Πυρόλυση μόνο αν θες μια πιο στιβαρή κατασκευή αλλά το ζυγίζεις και με την διαφορά τιμής αν αξίζει.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Swimmer21 είπε

Εγώ θα πήγαινα (και έχω ήδη πάει) στο ίδιο μοντέλο με υδρόλυση.

Πυρόλυση μόνο αν θες μια πιο στιβαρή κατασκευή αλλά το ζυγίζεις και με την διαφορά τιμής αν αξίζει.

Το μοντέλο με την υδρολυση ειναι πιο ακριβό https://www.mediamarkt.gr/product/oikiakes-suskeues/entoixizomenes-suskeues/fournoi/entoixizomenos-fournos-ano-pagkou-bosch-hra518bs1-71-lt-inox/1525353 αυτο σκέφτομαι να παρω 

Δημοσ.

Δεν θέλω να σε βάλω σε σκέψεις αλλά σε αυτά τα λεφτά θα πήγαινα σε κάτι διαφορετικό.

Πχ κάτι τέτοιο.

https://www.mediamarkt.gr/product/oikiakes-suskeues/entoixizomenes-suskeues/fournoi/entoixizomenos-fournos-ano-pagkou-bosch-hbg675bs1-71-lt-60-x-60-cm-inox/1375961

Και αυτό που διάλεξες είναι ποιοτικό αλλά δεν έχει καθόλου έξυπνες λειτουργίες που τουλάχιστον εμένα μου έχουν λύσει τα χέρια.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Δεν θέλω να σε βάλω σε σκέψεις αλλά σε αυτά τα λεφτά θα πήγαινα σε κάτι διαφορετικό.

Πχ κάτι τέτοιο.

https://www.mediamarkt.gr/product/oikiakes-suskeues/entoixizomenes-suskeues/fournoi/entoixizomenos-fournos-ano-pagkou-bosch-hbg675bs1-71-lt-60-x-60-cm-inox/1375961

Και αυτό που διάλεξες είναι ποιοτικό αλλά δεν έχει καθόλου έξυπνες λειτουργίες που τουλάχιστον εμένα μου έχουν λύσει τα χέρια.

Ποιες είναι οι έξυπνες λειτουργίες που λες? Βλέπω αυτό δεν έχει wi-fi κλπ ψιψιψώνια.

Εγώ πάντως θεωρώ απαράδεκτο για σύγχρονες ακριβές συσκευές να μην έχουν χρονοδιακόπτη που σταματάει το μαγείρεμα. Κάτι που έχουν μικρά φουρνάκια, ατμομάγειρες κλπ και είναι πραγματικά game changer όταν μαγειρεύεις συχνά διότι ξέρεις πόσο χρόνο θέλει κάθε τι και δεν χρειάζεται να είσαι από πάνω συνέχεια. Βολεύει και για να μην ξεχάσεις κάτι τελείως και γίνει κάρβουνο

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, cthulhucarbide said:

Ποιες είναι οι έξυπνες λειτουργίες που λες? Βλέπω αυτό δεν έχει wi-fi κλπ ψιψιψώνια.

Εγώ πάντως θεωρώ απαράδεκτο για σύγχρονες ακριβές συσκευές να μην έχουν χρονοδιακόπτη που σταματάει το μαγείρεμα. Κάτι που έχουν μικρά φουρνάκια, ατμομάγειρες κλπ και είναι πραγματικά game changer όταν μαγειρεύεις συχνά διότι ξέρεις πόσο χρόνο θέλει κάθε τι και δεν χρειάζεται να είσαι από πάνω συνέχεια. Βολεύει και για να μην ξεχάσεις κάτι τελείως και γίνει κάρβουνο

Δεν εννοώ wifi, αλλά πχ το παραπάνω μοντέλο που έγραψα σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις τι φαγητό βάζεις στο φούρνο (πχ κοτόπουλο) και πόσα γραμμάρια είναι και προσαρμόζει μόνο του το πρόγραμμα.

Αν και πίστευα ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω μου έχει λύσει τα χέρια γιατί είναι όντως ακριβώς.

Η πχ όταν επιλέξεις πίτσα σου βάζει αντιστάσεις μόνο του.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Πχ κάτι τέτοιο.

τον είδα κι αυτόν, και θα μπορουσα να τον πάρω και στην έκδοση με υδρολυση

Αλλα να σου πω έχω καεί από συσκευές με πλήκτρα αφής και θέλω όσο μπορώ να το αποφύγω , είναι πιο ευπαθη ενώ ο διακόπτης αντέχει καλύτερα και μ ενα ψιλολερωμενο χέρι πχ να το πιάσεις

Δημοσ.
6 minutes ago, cthulhucarbide said:

Επίσης έχει χρονοδιακόπτη το έχουν λάθος στο MediaMarkt.

Αν το δεις στο πλαίσιο θα το δεις ως ηλεκτρονικός προγραμματιστής.

https://www.plaisio.gr/i-kouzina-mou/mageirema/fournoi/bosch-hbg675bs1-fournos-ano-pagkou_2928884?gclid=EAIaIQobChMI2oi01f6L_QIVzdrVCh2D2AgXEAAYASAAEgJx8PD_BwE

3 minutes ago, margaritagr said:

τον είδα κι αυτόν, και θα μπορουσα να τον πάρω και στην έκδοση με υδρολυση

Αλλα να σου πω έχω καεί από συσκευές με πλήκτρα αφής και θέλω όσο μπορώ να το αποφύγω , είναι πιο ευπαθη ενώ ο διακόπτης αντέχει καλύτερα και μ ενα ψιλολερωμενο χέρι πχ να το πιάσεις

Ισχύει αυτό που λες απλά πρόσεχε δες κριτικές μην είναι από πλαστικό και χαλάνε οι ξεβαφουν οι ενδείξεις γιατί σε άλλα μοντέλα το έχω παρατηρήσει.

Εγώ γενικά κοιτάω κριτικές στο skroutz και αγοράζω από μεγάλες αλυσίδες όταν βάλουν καμία προσφορά.

@margaritagr δες το και σε αυτό το μαγαζί γιατί είναι επίσημος αντιπρόσωπος και βγαίνει πιο οικονομικά

https://www.apothema.gr/bosch-hra518bs1-139038p?gclid=EAIaIQobChMIsd6a8f-L_QIVso9oCR3Xvg-kEAAYBCAAEgLByfD_BwE

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Swimmer21 said:

Προσωπικά θα επέλεγα και Α+ κλάση, αν όχι Α++. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...