Barbara93 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα σε ολους. Εχω τελειωσει Χρηματοοικονομκη λογιστικη στο ΔΙΠΑΕ Καβαλας. Κανω το μεταπτυχιακο μου στην ελεγκτικη στο Mediterranean College αλλά θελω να σπουδασω νομικη. Να δωσω πανελληνιες ή να δωσω κατατακτηριες? Οι μισοι μου λενε κατατακτηριες γηιατι η υλη ειναι ιδια καθε χρονο και οχι θεσσαλονικης η αθηνας αλλα κομοτηνης, καθοτι παιρνουν πιο ευκολα ατομα, οι αλλοι μισοι πανελληνιες και εχω μπερδευτει. Να σημειωσω καπου εδω οτι ειμαι 29 ετών. Το αναφερω επειδη εχω αρκετα χρονια που εδωσα πανελληνιες και αναγκαστικα θα πρεπει αν αποφασισω να δωσω πανελληνιες, να προσαρμοστω στα νεα δεδομενα. Ευχαριστω εκ των προτερων.
yannis27gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κατατακτήριες σημαίνει ότι θα πρέπει να διαβάσεις και να περάσεις 3 μαθήματα Α' εξαμήνου. Άρα αν πετύχεις όχι απλά θα έχεις μπει στη σχολή (όπως αν δώσεις πανελλήνιες) αλλά θα έχεις ήδη και 3 περασμένα μαθήματα! Αφού θα διαβασεις που θα διαβάσεις λοιπόν, αξίζει να το κάνεις μέσω κατατακτήριων. Επιπλέον, οι κατατακτήριες είναι τον Δεκέμβρη άρα έχεις περισσότερο χρόνο για προετοιμασία (σε σχέση με τις πανελλήνιες που είναι Ιούνιο). Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από yannis27gr 5
airtrelomike13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Barbara93 είπε Καλησπερα σε ολους. Εχω τελειωσει Χρηματοοικονομκη λογιστικη στο ΔΙΠΑΕ Καβαλας. Κανω το μεταπτυχιακο μου στην ελεγκτικη στο Mediterranean College αλλά θελω να σπουδασω νομικη. Να δωσω πανελληνιες ή να δωσω κατατακτηριες? Οι μισοι μου λενε κατατακτηριες γηιατι η υλη ειναι ιδια καθε χρονο και οχι θεσσαλονικης η αθηνας αλλα κομοτηνης, καθοτι παιρνουν πιο ευκολα ατομα, οι αλλοι μισοι πανελληνιες και εχω μπερδευτει. Να σημειωσω καπου εδω οτι ειμαι 29 ετών. Το αναφερω επειδη εχω αρκετα χρονια που εδωσα πανελληνιες και αναγκαστικα θα πρεπει αν αποφασισω να δωσω πανελληνιες, να προσαρμοστω στα νεα δεδομενα. Ευχαριστω εκ των προτερων. To θέμα είναι να γνωρίζεις μέσα σου το λόγο που θες να πας να σπουδάσεις νομική. Θες να σπουδάσεις νομική, για το κύρος? Γιατί ως κλάδος πλεον δεν έχει την επαγγελματική απορροφητικότητα του παρελθόντος. - Η μάχιμη δικηγόρια έχει αρκετή ανεργία, εξαντλητικά ωράρια, κακές εργασιακές συνθήκες. Εκτός αν έχεις συγγενή δικηγόρο και πάρεις το χαρτοφυλάκιο - Εισαγγελέας/δικαστής, απαιτεί να έχεις και μέσον , εκτός από ικανότητες και διάβασμα - Συμβολαιογράφος: Είναι περίπλοκο Φυσικά ως κλάδος έχει αρκετές διεξόδους, αλλά δεν υπάρχει, το ίδιο με αυτό που ήταν στο παρελθόν. Κατά τα άλλα θα πρότεινα Κομοτηνή 3
MauroPaltoudias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Κατατακτήριες να δώσετε, αφού βρείτε ένα καλό φροντιστήριο. Κομοτηνή πράγματι, είναι λίγο πιο εύκολα τα πράγματα. Τα αναφέρω όχι ως έχων εμπειρία από πρώτο, αλλά από δεύτερο χέρι (στενός συγγενής με την κοπέλα του, πέρασαν πέρυσι και πρόπερσι Αθήνα). 1
Sibyl Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Barbara93 είπε Καλησπερα σε ολους. Εχω τελειωσει Χρηματοοικονομκη λογιστικη στο ΔΙΠΑΕ Καβαλας. Κανω το μεταπτυχιακο μου στην ελεγκτικη στο Mediterranean College αλλά θελω να σπουδασω νομικη. Να δωσω πανελληνιες ή να δωσω κατατακτηριες? Οι μισοι μου λενε κατατακτηριες γηιατι η υλη ειναι ιδια καθε χρονο και οχι θεσσαλονικης η αθηνας αλλα κομοτηνης, καθοτι παιρνουν πιο ευκολα ατομα, οι αλλοι μισοι πανελληνιες και εχω μπερδευτει. Να σημειωσω καπου εδω οτι ειμαι 29 ετών. Το αναφερω επειδη εχω αρκετα χρονια που εδωσα πανελληνιες και αναγκαστικα θα πρεπει αν αποφασισω να δωσω πανελληνιες, να προσαρμοστω στα νεα δεδομενα. Ευχαριστω εκ των προτερων. Θα σου πρότεινα να δώσεις κατατακτήριες στην Νομική Κομοτηνής. Πιστεύω ότι για την περίπτωσή σου, είναι η καλύτερη λύση. Τα μαθήματα που θα εξεταστείς, δεν είναι μόνο του Α΄εξαμήνου. Θα διαβάσεις τον οδηγό σπουδών στο site της σχολής και θα κατατοπιστείς και για τα μαθήματα και για τα συγγράμματα που τους αναλογούν (τα οποία μπορείς να δανειστείς ή να τα βρεις μεταχειρισμένα σε καλή τιμή). Καλή επιτυχία. 1 1
Barbara93 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 19 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε To θέμα είναι να γνωρίζεις μέσα σου το λόγο που θες να πας να σπουδάσεις νομική. Θες να σπουδάσεις νομική, για το κύρος? Γιατί ως κλάδος πλεον δεν έχει την επαγγελματική απορροφητικότητα του παρελθόντος. - Η μάχιμη δικηγόρια έχει αρκετή ανεργία, εξαντλητικά ωράρια, κακές εργασιακές συνθήκες. Εκτός αν έχεις συγγενή δικηγόρο και πάρεις το χαρτοφυλάκιο - Εισαγγελέας/δικαστής, απαιτεί να έχεις και μέσον , εκτός από ικανότητες και διάβασμα - Συμβολαιογράφος: Είναι περίπλοκο Φυσικά ως κλάδος έχει αρκετές διεξόδους, αλλά δεν υπάρχει, το ίδιο με αυτό που ήταν στο παρελθόν. Κατά τα άλλα θα πρότεινα Κομοτηνή ΝΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΕΛΩ. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΩΣΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ 19 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Κατατακτήριες να δώσετε, αφού βρείτε ένα καλό φροντιστήριο. Κομοτηνή πράγματι, είναι λίγο πιο εύκολα τα πράγματα. Τα αναφέρω όχι ως έχων εμπειρία από πρώτο, αλλά από δεύτερο χέρι (στενός συγγενής με την κοπέλα του, πέρασαν πέρυσι και πρόπερσι Αθήνα). ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ. ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΔΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ 17 ώρες πριν, Sibyl είπε Θα σου πρότεινα να δώσεις κατατακτήριες στην Νομική Κομοτηνής. Πιστεύω ότι για την περίπτωσή σου, είναι η καλύτερη λύση. Τα μαθήματα που θα εξεταστείς, δεν είναι μόνο του Α΄εξαμήνου. Θα διαβάσεις τον οδηγό σπουδών στο site της σχολής και θα κατατοπιστείς και για τα μαθήματα και για τα συγγράμματα που τους αναλογούν (τα οποία μπορείς να δανειστείς ή να τα βρεις μεταχειρισμένα σε καλή τιμή). Καλή επιτυχία. ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΧΩ ΔΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
velociraptoras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 46 λεπτά πριν, Barbara93 είπε ΝΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΕΛΩ. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΩΣΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Aν έχεις μέσον διάβαινε... κριμα γι αυτους που θα βρεθουν στο δρόμο σου και θα καταστρεψεις ζωες κατ εντολή του μέσου... 1 1
airtrelomike13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, velociraptoras είπε Aν έχεις μέσον διάβαινε... κριμα γι αυτους που θα βρεθουν στο δρόμο σου και θα καταστρεψεις ζωες κατ εντολή του μέσου... ναι η μοναδικη ειναι. το οτι το 80% στην Ελλάδα είναι μέσον, η τροχονόμος Βαρβάρα μας πείραξε
velociraptoras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε ναι η μοναδικη ειναι. το οτι το 80% στην Ελλάδα είναι μέσον, η τροχονόμος Βαρβάρα μας πείραξε δηλαδή να συνεχίσουμε την παράδοση? και το 20% που δεν εχουμε μεσον να παμε να αυτοκτονήσουμε? 3
airtrelomike13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, velociraptoras είπε δηλαδή να συνεχίσουμε την παράδοση? και το 20% που δεν εχουμε μεσον να παμε να αυτοκτονήσουμε? σαφως και οχι. Δεν ειπα αυτό. Αλλά μέχρι η Ελλάδα να γίνει σοβαρό κράτος, θα πρέπει να ξεπεράσει τη νοοτροπία της τουρκοκρατίας
Gingerbread Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, velociraptoras είπε Aν έχεις μέσον διάβαινε... κριμα γι αυτους που θα βρεθουν στο δρόμο σου και θα καταστρεψεις ζωες κατ εντολή του μέσου... γράφει με κεφαλαία και πιστεύει ότι θα γίνει εισαγγελέας ενώ δεν έχει μπει καν νομική και αν είναι του 93 είναι 30 χρονών. Οπότε.. 2
xgol Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 18 ώρες πριν, velociraptoras είπε Aν έχεις μέσον διάβαινε... κριμα γι αυτους που θα βρεθουν στο δρόμο σου και θα καταστρεψεις ζωες κατ εντολή του μέσου... Βλακειες λενε. Ιδεα δεν εχουν για το συστημα εισαγωγης.
airtrelomike13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Gingerbread είπε γράφει με κεφαλαία και πιστεύει ότι θα γίνει εισαγγελέας ενώ δεν έχει μπει καν νομική και αν είναι του 93 είναι 30 χρονών. Οπότε.. Ξέρω άνθρωπο που ειναι στο δημοσιο σε καλη θεση και δεν ξερει να γραψει ορθογραφια και παιρνει 1500 ευρω καθαρα το μηνα. Ολα γινονται σε αυτη τη χωρα. Η χωρα των αλεξιπτωτιστων , της Μπανανιας, της αηδιας, του εμετου, των τραμπουκισμων και αλλων πολλων 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 20 ώρες πριν, Barbara93 είπε ΝΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΕΛΩ. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΩΣΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ. ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΔΩ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΧΩ ΔΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Το μέσο να υποθέσω είναι παπάς;Και μονο που λες ότι θες μέσο για να γίνεις εισαγγελέας έχεις αποτύχει.Κρίμα σε αυτούς που θα πάρεις στον λαιμό σου. 1
Starflower11 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Στις 9/2/2023 στις 4:30 ΜΜ, Barbara93 είπε Καλησπερα σε ολους. Εχω τελειωσει Χρηματοοικονομκη λογιστικη στο ΔΙΠΑΕ Καβαλας. Κανω το μεταπτυχιακο μου στην ελεγκτικη στο Mediterranean College αλλά θελω να σπουδασω νομικη. Να δωσω πανελληνιες ή να δωσω κατατακτηριες? Οι μισοι μου λενε κατατακτηριες γηιατι η υλη ειναι ιδια καθε χρονο και οχι θεσσαλονικης η αθηνας αλλα κομοτηνης, καθοτι παιρνουν πιο ευκολα ατομα, οι αλλοι μισοι πανελληνιες και εχω μπερδευτει. Να σημειωσω καπου εδω οτι ειμαι 29 ετών. Το αναφερω επειδη εχω αρκετα χρονια που εδωσα πανελληνιες και αναγκαστικα θα πρεπει αν αποφασισω να δωσω πανελληνιες, να προσαρμοστω στα νεα δεδομενα. Ευχαριστω εκ των προτερων. Εγώ είχα δώσει κατακτηριες 2 φορές στην νομική Θεσσαλονίκης με φροντιστήριο και δυστυχώς πέρυσι είχαν άλλα μαθήματα και φέτος ήταν η πρώτη φορά που άλλαξαν εντελώς την ύλη. Δεν είναι δύσκολα αυτά που διαβάζεις απλώς εγώ ήμουν άτυχη. Και τις δύο φορές ήμουν 2 θέσεις πιο κάτω. Πήραν 44 και ήμουν 46η. Άμα αποφασίσεις να δώσεις στην Θεσσαλονίκη, μπορώ να σου δώσω τις σημειώσεις μου... Μην νιώθεις ότι είναι αμφίβολο, πολλά παιδιά που ήξερα πέρασαν, απλώς εγώ ήμουν λίγο άτυχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα