Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ.
θα ήθελα την γνώμη σας, σε ένα πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε εδώ και μία βδομάδα .
H εφαρμογή torrent ,γεμίζει στο μέγιστο το upload της γραμμής ( 130-160 Κβ/s) , ενώ έχω όριο πολύ χαμηλό στο upload της εφαρμογής (5 Κβ/s) .
Το έχω ελέγξει με δύο εφαρμογές tixati ,qbitorrent ,και γίνεται το ίδιο .Το αποτέλεσμα να μου μικραίνει το download της γραμμής και να κατεβάζω στο 1ΜΒ/s περίπου και βέβαια ο,τι πας να ανοίξεις (browser...) να αργεί.
Χωρίς τις εφαρμογές πιάνω download γραμμής 2ΜΒ/s και δεν υπάρχει πρόβλημα στον browser.
Όπως καταλαβαίνω το (τα) τόρρεντ χρησιμοποιείται με κάποιο τρόπο σαν ενδιάμεσο μέσο μεταφοράς μέσω της γραμμής μου ώστε να μεταφέρονται κάποια δεδομένα από άλλους σε άλλους μέσω εμού .
Ευχαριστώ

Δημοσ.

μηπως εχει οριο το ιδιο το torrent αρχειο και ξεπερναει τα ορια της εφαρμογης.
Αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να του θετεις οριο στο upload και αυτο να κανει οτι θελει, κατι αλλο ειναι.
Αν εχει κλειστα torrent εφαρμογες δεν ανεβαζεις κατι αλλο, ε?

Δημοσ.

Κάτι μου θυμίζει και εμένα αυτό που λες. Παλιότερα στο utorrent έβαζα όριο στο ίδιο το torrent και δεν σεβόταν τις ρυθμίσεις, ενώ όταν έβαζα όριο στις γενικές ρυθμίσεις το σεβόταν.

Ή γινόταν ακριβώς το ανάποδο, δεν είμαι σίγουρος (δηλαδή σεβόταν τις ρυθμίσεις ανά torrent και όχι τις γενικές).

Οπότε δοκίμασε να παίξεις και με τις δυο διαφορετικές επιλογές μήπως και 'ισιώσει'.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...