LadyMorgana1989 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 καλησπέρα σας, θέλω τη βοηθεια σας όποιος γνωρίζει. θέλω να αγοράσω ένα νέο καλο gaming λαπτοπ όμως θέλω να αγοράσω κάτι που να κρατήσει. έχω alienware το είχα παρει το 2014 όμως τελευταία έχω προβλήματα κ θέλω να πάρω άλλο. με έβγαλε ασπροπρόσωπη ομως ολα αυτα τα χρονια. Ομως επειδή πλέον τα Alienware είναι άπιαστα από τιμές είμαι ανάμεσα σε asus rog srix κ lenovo legion. θέλω 17.3" . από μοντέλα έχω βρει διαφορα θα αφήσω 3 link τα βλέπετε κ μου λέτε. ένα από τα 3 ξεφεύγει οικονομικά όμως θα παρω το ενδεχόμενο ότι θα τα βάλω σε δόσεις αν κ εφόσον εγκριθεί οποτε αν αξίζει οντως να το παρω. θέλω να με βοηθήσετε πέρα από τα χαρακτηριστικά να επιλέξω κάτι καλο κ απο θέμα σχεδιασμου , led, αλλα κ πανω απο ολα στιβαρής κατασκευής , σέρβις, τεχνικά θέματα κτλ κ να μη το πιάνω κ να φοβάμαι μη σπάσει όπως τα hp omen για παράδειγμα. υπάρχει κάποιος που να τα έχει δουλέψει κ τα δύο να μου πει γνώμη; επίσης διάβασα ότι η 3050 κάρτα γραφικών δεν είναι καλή για αυτό κ σκέφτηκα να δω την 3060 αλλά αν δεν έχουν μεγάλη διαφορά να πάρω το πιο οικονομικό, κ είδα κ ένα βίντεο με το legion το οποίο πληκτρολογείς κ βουλιάζει το πληκτρολογιο οπότε δε ξέρω αν είναι σε όλα έτσι ή αν απλά έτυχε. ποιος μπορεί να με συμβουλευσει; απο gaming δε κάνω κάτι τρελό lol παίζω κ κάνα δυο αλλά παιχνίδια τύπου final fantasy tomb raider κτλ. Δε θελω να παρω κατι που θα μετανιώσω γιατι δεν ειναι φθηνα μηχανήματα οποτε κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. ευχαριστώ για το χρόνο σας! https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/277170-σετ-asus-g713ic-hx010w-r7-4800h-16-av?cmicc=linkwise&utm_source=Affiliate&utm_medium=Banner&utm_campaign=ProductFeed&gclid=CjwKCAiA0JKfBhBIEiwAPhZXDy3aY5Qjm5QEVJgGinGFpp01uZ7ttdlYO8VIi436dSdtv2fRxLOnxhoCuywQAvD_BwE https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/laptops/windows-laptops/asus-rog-strix-g17-g713rm-kh184w-laptop-17-3-full-hd-ips-ryzen-7-6800h-32-gb-1-tb-rtx-3060-6-gb-windows-11-home-_4044045?qId=c45a2267cc25c17c9f2127b4e6a11bef&qIx=products https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-lenovo-legion-5-17ach6-173-fhd-ryzen-7-5800h16gb512gb-ssdgeforce-3050-4gbwin11home/1658672?gclid=CjwKCAiA0JKfBhBIEiwAPhZXDwSnYcCACc5U_Reid4nykxD32xeoY1CZMPKRp3N0hWA9DFbZk7dkHRoCmgwQAvD_BwE
mphxths Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα. Δεν εχω καποια απο αυτα τα τρια , οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη για την ποιοτητα κατασκευης. Θα σχολιασω μονο τα χαρακτηριστικα τους. 1. To πρωτο ASUS , εχει τον χαμηλοτερο επεξεργαστη (4800H) και ζητα περισσοτερα λεφτα (1254 ευρω) απο το lenovo (1198 ευρω) που εχει καλυτερο επεξεργαστη (5800H). Δεν ξερω πως δικαιολογειται η τιμη του. Ποιοτητα κατασκευης ? Συστημα ψυξης ? wifi 6? Συνδυασμος αυτων και αλλων στοιχειων ? Δεν ξερω. Απο εμενα , αυτο το ASUS τρωει Χ κατευθειαν. Σε αυτο το ευρος τιμης , ποσο χαλια να ειναι το lenovo ? 2. Aρα μας μενει το Lenovo και το δευτερο Asus που κοστιζει εναμιση νεφρο. Μεταξυ των δυο προφανως νικητης ειναι το Asus. Ειναι πιο τουμπανο και πιο future proof (ddr5 ram , nvme pcie 4.0 κλπ). To θεμα ειναι , αν α) Χρειαζεσαι τοσο τουμπανο μηχανημα , που βασει των παιχνιδιων που ανεφερες οτι παιζεις μαλλον οχι και β) Αν ειναι value for money το συγκεκριμενο φορητο και στην συγκεκριμενη τιμη. Προσωπικα δεν εχω σφαιρικη εικονα της αγορας οποτε δεν μπορω να το απαντησω αυτο το ερωτημα. Τελος μην ξεχνας οτι λογικα στους επομενους μηνες θα βγουν φορητα με την σειρα 4 των nvidia καρτων (παρουσιαστηκαν αν δεν κανω λαθος στις σχετικες εκθεσεις) , οποτε θα αλλαξουν και οι τιμες σε προηγουμενα μοντελα/καρτες.
leonidas_fs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Θα σου πρότεινα να ρίξεις και μια μάτια στα gaming laptop της HP είναι τρομερά και σε πολύ καλές τιμές.
valantis123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Spoiler Το ότι ανοίγει θέμα γυναίκα και πρώτη απάντηση κατευθείαν από το nick mphxths τυχαίο? 😝
mphxths Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, valantis123 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Το ότι ανοίγει θέμα γυναίκα και πρώτη απάντηση κατευθείαν από το nick mphxths τυχαίο? 😝 Αφου ξερεις οτι ειμαι γυπονι τρελο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα