Bitbit Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ήθελα να φτιάξω έναν λογαριασμό για έναν φίλο μου που δεν έχει ιδέα. Τoυ φτιάχνω ένα email στο outlook.com, όπου έβαλα το ονοματεπώνυμο του και χρησιμοποιώντας αυτό κάνω εγγραφή στο facebook. Προχωρώντας τη διαδικασία και βάζοντας τον κωδικό που στείλανε στο mail μου πετάει μήνυμα ότι ο λογαριασμός είναι suspended διότι.... δεν επιτρέπουμε τους ψεύτικους λογαριασμούς. Πως διάολο κρίνει ότι είναι ψεύτικος ο λογαριασμός; που στο κάτω κάτω δεν είναι. Αληθινό όνομα έβαλα. Εδώ δε πρόλαβα καν να τον δημιουργήσω και αυτοί κρινανε ότι είναι ψεύτικος; Συνεχίζω κι άλλο τη διαδικασία και μου ζητάει κινητό. Οκ να βάλω το δικό μου για αρχή, μετά φαντάζομαι μπορώ να το αλλάξω με το δικό του. Δεν έχω ιδέα από facebook Τι έκανα λάθος και τι έπρεπε να κάνω; Είναι απλά τυχαίο ή το βγάζει σε όλους. Χρησιμοποιώ τον Brave browser. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από Bitbit
gorge18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Bitbit είπε Πως διάολο κρίνει ότι είναι ψεύτικος ο λογαριασμός; 1 ώρα πριν, Bitbit είπε Συνεχίζω κι άλλο τη διαδικασία και μου ζητάει κινητό. Οκ να βάλω το δικό μου για αρχή, μετά φαντάζομαι μπορώ να το αλλάξω με το δικό του. Εχεις την απάντηση σου. Σου γραφει οτι ειναι ψευτικος γιατι πολυ απλα ΕΙΝΑΙ Ξεκίνησε παλι την διαδικασία ΚΑΝΟΝΙΚΑ σα να την εκανε αυτος. με τα δικα του στοιχεια και κινητό και δες αν κολλήσει παλι. Περα απο τα αλλα αν τον φτιαχνεις απο pc που εχεις το δικο σου ή απο κινητό που εχεις και το δικο σου, ειναι πιθανο να μη σε αφησει...
Bitbit Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, gorge18 είπε Εχεις την απάντηση σου. Σου γραφει οτι ειναι ψευτικος γιατι πολυ απλα ΕΙΝΑΙ Ξεκίνησε παλι την διαδικασία ΚΑΝΟΝΙΚΑ σα να την εκανε αυτος. με τα δικα του στοιχεια και κινητό και δες αν κολλήσει παλι. Περα απο τα αλλα αν τον φτιαχνεις απο pc που εχεις το δικο σου ή απο κινητό που εχεις και το δικο σου, ειναι πιθανο να μη σε αφησει... Μα πως είναι ψεύτικος; Ποιο είναι το κριτήριο; Αληθινό όνομα έβαλα. Δεν έβαλα Αλι Μπαμπά. Απλά τον κάνω για λογαριασμό άλλου με το όνομα του. Δηλαδή αν τον είχα δίπλα μου και του έλεγα που να κάνει κλικ θα ήταν οκ.
gorge18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 βαλε το κινητό του για αρχη και οχι το δικο σου που μπορει να το εχεις βαλει και στον δικο σου λογαριασμο
NikosKallithea Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Καθαρισε τα cookies άλλαξε browser, και απο το μηχάνημα που προσπαθείς να μην έχεις άλλο ενεργώ λογαριασμός στο φουβου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα