Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Είναι λίγο απίθανο να υπάρχει κάποιος να βοηθήσει αλλά μήπως ακύρωσε κάποιος παραγγελία του Γερμανού αφού είχε πάρει την επιστροφή σε payzy? Δεν μπορώ να βρω κάτι στους όρους χρήσης.

Έχω προπαραγγείλει ένα προϊόν αλλά ίσως χρειαστεί να το ακυρώσω αν δεν έρθει στην ώρα του. Η ερώτηση είναι τι γίνεται με την επιστροφή χρημάτων;

Επεξ/σία από kaliakman
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Το προβλημα σου πιο ειναι δε γραφεις.

Σωστή παρατήρηση, επεξεργάστηκα το αρχικό κείμενο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kaliakman είπε

Έχω προπαραγγείλει ένα προϊόν αλλά ίσως χρειαστεί να το ακυρώσω αν δεν έρθει στην ώρα του. Η ερώτηση είναι τι γίνεται με την επιστροφή χρημάτων;

Για αρχη μίλησε με τον Γερμανο να δεις αν επιστραφούν τα χρηματα και και που και πως οτι σου πουν.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν θα σου ακυρωσει κανεις την παραγγελία σου επειδή καθυστέρησε 

Εγω θελω να ακυρώσω την παραγγελία αν αργήσει γιατί φευγω ταξίδι.

Δημοσ.

Εγω θελω να ακυρώσω την παραγγελία αν αργήσει γιατί φευγω ταξίδι.

Αυτο λεω δεν μπορεις

Ή θα παραλαβεις και θα την γυρίσει πισω ή δεν θα παραλάβεις και θα γυρίσει μονη της, μετα απο αυτο το μαγαζί και ανάλογα τους ορους του θα σου γυρίσει τα χρήματα είτε ολα ειτε αφαιρώντας τα ταχυδρομικά, η διαδικασία αυτή μπορεί να πάρει και πάνω απο ενα μήνα.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αυτο λεω δεν μπορεις

Ή θα παραλαβεις και θα την γυρίσει πισω ή δεν θα παραλάβεις και θα γυρίσει μονη της, μετα απο αυτο το μαγαζί και ανάλογα τους ορους του θα σου γυρίσει τα χρήματα είτε ολα ειτε αφαιρώντας τα ταχυδρομικά, η διαδικασία αυτή μπορεί να πάρει και πάνω απο ενα μήνα.

Βασικά το σκεπτικό μου είναι να μην περιμένω μέχρι εκείνη την ημέρα. Θα πάρω ένα τηλέφωνο να ρωτήσω αν μπορούν "να εγγυηθουν" ότι θα έρθει σπίτι είτε και σε κατάστημα εκείνη την μέρα αλλιώς να ακυρώσω επιτόπου.

Δεν με ενοχλεί τα χρήματα να αργησουν να γυρισουν απλά δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα με την επιστροφή που πήρα από payzy.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Λογικά η επιστροφή πρέπει να επιστραφεί. Δε νομίζω να περιμένει κανείς να συμβεί το αντίθετο

Δεν έχω θέμα με αυτό. Πως θα γίνει δεν ξέρω γιατί ο Γερμανός "δεν ξέρει" ότι πήρα με payzy αφού πλήρωσα full price.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, kaliakman είπε

Δεν έχω θέμα με αυτό. Πως θα γίνει δεν ξέρω γιατί ο Γερμανός "δεν ξέρει" ότι πήρα με payzy αφού πλήρωσα full price.

Tα χρήματα γυριζουν ΠΑΝΤΑ εκει απο οπου εφυγαν, ο γερμανος ενα κλικ θα κανει απο εκει και περα αναλαμβάνουν οι τράπεζες

Δημοσ.

μα δεν είναι θέμα του γερμανού. H payzy κανονίζει. Θα δει ότι ακυρώθηκε η συναλλαγή και θα ακυρώσει το bonus. Τώρα σε περίπτωση που εσύ έχεις αδειάσει τον λογαριασμό δε ξέρω τι θα γίνει.

Κι εμένα μου έχει τύχει να κάνω μια αγορά που έδινε κάποιο bonus σε κάρτα και μόλις ακυρώθηκε η αγορά, μου τραβήξανε το bonus.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bitbit είπε

μα δεν είναι θέμα του γερμανού. H payzy κανονίζει. Θα δει ότι ακυρώθηκε η συναλλαγή και θα ακυρώσει το bonus. Τώρα σε περίπτωση που εσύ έχεις αδειάσει τον λογαριασμό δε ξέρω τι θα γίνει.

Κι εμένα μου έχει τύχει να κάνω μια αγορά που έδινε κάποιο bonus σε κάρτα και μόλις ακυρώθηκε η αγορά, μου τραβήξανε το bonus.

Ναι μάλλον άμα γινει τελικά ακύρωση θα αφήσω τα λεφτά για κανέναν μήνα και αν δεν γίνει κίνηση τραβάω.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

προσπάθησα να αγοράσω από το alibaba me payzy card αλλά δε τράβηξε τα χρήματα ούτε έγινε η αγορά.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...