gregory22 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος να δώσει τα φώτα του. Πρόσφατα αγόρασα μια ΟΕΜ πινακίδα LED κυλιόμενων μηνυμάτων αλλά το δισκάκι του software είναι αδύνατο να το διαβάσει drive. Υπάρχει κάποιο software ώστε να περάσω σε φλασάκι τα μηνύματά μου, γενικώς για όλες τις πινακίδες αυτές?
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επικοινώνησε με τον πωλητή να σου στείλει το πρόγραμμα με email. Αν την πήρες από κατάστημα δες μήπως γράφει πουθενά στο κουτί για κανένα site. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από micos000 1
gorge18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, gregory22 είπε Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος να δώσει τα φώτα του. Πρόσφατα αγόρασα μια ΟΕΜ πινακίδα LED κυλιόμενων μηνυμάτων αλλά το δισκάκι του software είναι αδύνατο να το διαβάσει drive. Υπάρχει κάποιο software ώστε να περάσω σε φλασάκι τα μηνύματά μου, γενικώς για όλες τις πινακίδες αυτές? Εχει τυχει σε πινακιδα που ειχε πεσει στα χερια μου κατα την εκκίνηση της να γραφει εναν κωδικό (μοντελο). Μεσω αυτου ειχα βρει τοτε προγραμμα.. 1
gregory22 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τελικά ο προμηθευτής μου έστειλε το λινκ να κατεβάσω το πρόγραμμα κι όλα καλά. Απλώς θέλω να ξέρετε όσοι αγοράζετε ΟΕΜ αν τύχετε σε πωλητή άσχετο ή απρόθυμο, δεν υπάρχει λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα